quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 в 27 лет пора уже б)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Колєга)) ..( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 та я поняла что не шутит... у меня есть однакласница - тоже любовь до гроба, быстро вышла замуж а потом оказалось что муж торговал наркотой, она случайно нашла колеса в квартире.. собрала вещи и ушла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 а потом оказалось что муж торговал наркотой ну и что? Бизнес.. Так видно любила.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 я ни на что не намекаю. просто история из жизни. автонаездник, а сидеть то тоже вдвоем? кому это надо... любила сильно, поверь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 а сидеть то тоже вдвоем? это жизнь.. с жизни - пару тройку раз жена помогала в не сильно законных темах.. деньги то в семью.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 есть разные вещи... но наркотики это не зачем стоит ломать себе жизнь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 А никто только что на 2+2 "джедаи" не смотрел? Просто не одному мне показалось, что в сюжете про ремонт БРДМ показывали Андрюху "HDRinge" - товарищ, который был со мной на аучан-перловка на встрече позвонил мне и спросил, не видел ли я.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 но наркотики это не зачем стоит ломать себе жизнь но и деньги очень большие.. и крыша в таких делах тоже нормальная.. и конкурентов сразу закрывают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 а потом оказалось что ушла потому что отношения не могут строиться на лжи. Фундамент любой семьи - взаимное доверие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Николай-01, не тебе одному))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Фундамент любой семьи - взаимное доверие. Это факт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 вот ссыль на видео ТЫЦ" rel="external">Посилання 3 Николай-01, quitka та DiKing відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 не тебе одному))) Тоесть ты уже третий, кто видел?? Creativ4eg, ну я же не дурачёк, вроде, это же он, правда?.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Николай-01, та он это. говорю же тебе Тоесть ты уже третий, кто видел?? если не учитывать его родителей, сестру, соседей, баушек, то да, я третий 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 (змінено) Николай-01, я тоже его видел и Денис20 с ним))) молодцы парни ... Змінено 23 грудня 2014 користувачем DiKing 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 А что он там делал?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 quitka, БРДМ ремонтировали ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 А что он там делал?? вот ссыль на видеоТЫЦ :bw: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Кстати привет кого не видел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 привет привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Автонаездник, Шо новенького... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Шо новенького... нечего(( Жигуля ищу поживее и подешевле.для себя. а нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Доброго вечора, шановні панове Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Доброго вечора, шановні панове Доброго продай жигуля)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах