Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 надо будет как то зарегаться под левачок на ок и тоже ловить лулзы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 заработало... не прошло и ста лет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 заработало... не прошло и ста лет..Хоть работает,спасибо за это.Это нам всё кажется просто,всё брось,и поднимай форум,на самом деле не так всё и просто.Привет всем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 :br: вболіваємо за збірну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 А я не вболiваю. Менi соромно на цей позор мiльонерiв дивитися. Колись у молодi годи нашу команду (1-розряд по баскетболу) на змаганнях обласного рiвня виставили на фiналi проти *Майстрiв Спорту*---типу *демонстрацiйний матч*, *як тре грати*. Я був найслабшим гравцем i вийшов на останнiх секундах тайму, по розумiнню тренера я навiть вiддав своi кеди на гру бiльш сильному гравцю. Коли його зафолили я ледь встиг перебути кеди, кинув раз з трьохочкового на останнiх секундах i попав. Цей кидок не мав вирiшальноi ролi, рахунок все одно був на нашу користь, але з тих пiр я бiльше не граюсь. Потiм грався ще в волейбол---теж непогано виходило...тренер знову зробив ставку на сильнiших як йому казалося...Нiчого вони тi алкашi не виграли, i за цей час тихо i потихеньку i я мяко кажучи втратив форму i став теж алкашем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 Zir, жаль що так сталося... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 2:0 ох и орет коментатор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 радости полные штаны у него там шоле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 Creativ4eg, ага)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 Так шо, мы выиграли, или это так , понты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 Zir, поки ведем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 Andriy1352,ключевое слово поки А я футбол не люблю. Мне больше нравиться - хоккей. Там по морде можно врезать и клюшкой навернуть. Сам в детстве немного играл с пацанами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 по морде можно врезать таке скрізь буває, он сьоні гарячий матч, брат каже шо в кінці почубляться) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 почубляться а если чуба нету? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 Автонаездник, ,бюдем бачити,,, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 Я сегодня не смотрю футбол,иногда гляну результат,и всё. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 alexart, ну результат нормальний, чекаєм вівторка тепер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 чекаєм вівторка Ще б в них на полі один забити швиденько і можна булоб грати спокійно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 У Полтаві затримали лікаря, який взяв хабар від кандидата на службу в поліцію" rel="external">Посилання Полтава відзначилася. Був там на комісії один противний хірург, ще тільки заходиш до нього, не вспів роззутися - а він такий, та у вас плоскостопіє, роздягайтеся. начинаш роздягатися - о так у вас і сколіоз, ось вам направлення на рентген - плоскостопіє 25 грн, сколіоз 40 грн. Разом зі мною проходив убопівець, гарно знає того хірурга - так він казав що любить взяти. Видно таки допросився Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 Ще б в них на полі один забити швиденько і можна булоб грати спокійно. Аби не програли сильно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 Всім прювет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 PavelV, Привет ну результат нормальний, чекаєм вівторка тепер Andriy1352, Какой счёт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 alexart, 2:0. PavelV, Здаров! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2015 2:0. Andriy1352, В нашу пользу как я понял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах