Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

заработало... не прошло и ста лет..
Хоть работает,спасибо за это.Это нам всё кажется просто,всё брось,и поднимай форум,на самом деле не так всё и просто.Привет всем.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А я не вболiваю. Менi соромно на цей позор мiльонерiв дивитися. Колись у молодi годи нашу команду (1-розряд по баскетболу) на змаганнях обласного рiвня виставили на фiналi проти *Майстрiв Спорту*---типу *демонстрацiйний матч*, *як тре грати*. Я був найслабшим гравцем i вийшов на останнiх секундах тайму, по розумiнню тренера я навiть вiддав своi кеди на гру бiльш сильному гравцю. Коли його зафолили я ледь встиг перебути кеди, кинув раз з трьохочкового на останнiх секундах i попав. Цей кидок не мав вирiшальноi ролi, рахунок все одно був на нашу користь, але з тих пiр я бiльше не граюсь. Потiм грався ще в волейбол---теж непогано виходило...тренер знову зробив ставку на сильнiших як йому казалося...Нiчого вони тi алкашi не виграли, i за цей час тихо i потихеньку i я мяко кажучи втратив форму i став теж алкашем

Поділитися повідомленням

Andriy1352,ключевое слово

поки

А я футбол не люблю. Мне больше нравиться - хоккей:multi:. Там по морде можно врезать и клюшкой навернуть. Сам в детстве немного играл с пацанами.

Поділитися повідомленням

по морде можно врезать

таке скрізь буває, он сьоні гарячий матч, брат каже шо в кінці почубляться)

Поділитися повідомленням

чекаєм вівторка

Ще б в них на полі один забити швиденько і можна булоб грати спокійно.

Поділитися повідомленням

У Полтаві затримали лікаря, який взяв хабар від кандидата на службу в поліцію" rel="external">Посилання

Полтава відзначилася.

Був там на комісії один противний хірург, ще тільки заходиш до нього, не вспів роззутися - а він такий, та у вас плоскостопіє, роздягайтеся. начинаш роздягатися - о так у вас і сколіоз, ось вам направлення на рентген - плоскостопіє 25 грн, сколіоз 40 грн.

Разом зі мною проходив убопівець, гарно знає того хірурга - так він казав що любить взяти.

Видно таки допросився

Поділитися повідомленням

Ще б в них на полі один забити швиденько і можна булоб грати спокійно.

Аби не програли сильно

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз