PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 через те що брюнетку замінили на білявку останні трансформери не дивився правильно...краще б на руденьку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 правильно...краще б на руденьку Кому шо))) Хоча руді гарніші за блідих Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 руді гарніші за блідих во-во Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 Хоча руді гарніші за блідих Мужики, скажу Вам по секрету, разницы нет - везде - вертикально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 Мужики, скажу Вам по секрету, разницы нет - везде - вертикально Ну це як поставиш)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 Что нового у вас,я то не был здесь 2 недели?Как то всё больше куплю-продам,форум глохнет как то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 alexart, наверно все себе мерседесы покупляли, и жигули стали не нужными) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 alexart, наверно все себе мерседесы покупляли, и жигули стали не нужными) Не всі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 Смотрел видео Посилання Местные гряземаны. У меня как раз сосед на видео есть на бобике. Обслуживается на СТО у моих арендаторов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 наверно все себе мерседесы покупляли, и жигули стали не нужными) тоді не процвітала б купляпродайка Не всі) ну да . деякі Дачій понакупляли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 деякі Дачій понакупляли Ага и пыжиков Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 тоді не процвітала б купляпродайка ну да . деякі Дачій понакупляли Алеж жигулі не продаю, не то шо нєкоторі[emoji6] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 пыжиков його робили вантажним такщо не рахується))) не продаю ну так і я ж не продав))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 його робили вантажним такщо не рахується))) ну так і я ж не продав))) Алеж хочеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2015 хочеш щось робити ще не значить хотіти це робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Сижу вибираю кардіотренажер. В інституті займався гирьовим спортом, з інвертаря були лише гирі та гантелі, з тренажерами на стикався, тому трохи в замішатєльстві. Спачатку думав бігову доріжку, потім велотренажер, а тепер зупинився на орбітреку. Щось я той спорт закинув - пора відновлювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Орбитрек это самый лучший кардио. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 а я просто сижу...думаю...чи думаю що думаю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Орбитрек это самый лучший кардио. Я тоже так думаю, а то сидячая работа в последнее время дает о себе знать. Когда сдавал ФИЗО в полицию спецом не готовился, но результатами был разочарован, мог бы и лучше, если по подтягиванию перевыполнил, то по бегу еле вложился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 собираюсь как раз на тренировку мне больше всего по тяге беговая дорожка из кардио. Велотренажер - полова полная, но практично когда проблемы со спиной. Орбитреки - для девочек. А бег это бомба. Как и ходьба под хороший наклон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2015 Как и ходьба под хороший наклон. 100%, особливо з доціком на плечах в горах біля узбережжя... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Посилання колёсики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Посиланняколёсики ничо так. в черном мате смотрятся не плохо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 двери 03 и 06 одинаковые? или поставлю вопрос по другому, какие двери станут на 2106? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 двери 03 и 06 одинаковые? точно не скажу...але... какие двери станут на 2106? в мене в 2101 стоять 3 дверки з 2106 і одна з 2103.... зовнішні відмінності тільки в наявності отворів на підсвітку в торці дверки і на молдінги... так що стануть від 2101,2103 і 2106... єдиний ньюанс то молдінги - якщо ставити двері 2101 то доведеться сверлити дірки під молдинги, або якщо без молдингів то в 2103/06 дверях заварювати ті отвори...ну і я хз чи на одній висоті молдинги в 03 і 06 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах