nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Солекс Делортович, разные. На 06 - отражатель-катафот на передних, на 03 - плафон подсветки (с лампочкой). Филенки с разным расположение дырок под молдинги. На шестерку станут троечные двери как и на тройку шестые. У меня на тройке стоят шестые двери, с переваренными нишами под плафон со старых дверей, и заваренными дырками под молдинг, с последующей подклейкой оных на 3М Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Филенки с разным расположение дырок под молдинги. ну знач без хірургічного втручання тільки 06-ті дверцята Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Всем привет,делать нечего особо,поставил новый балончик в пистолю,и стреляю по банкам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 alexart, Здаров! Що, перемир'я надоїло?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 или поставлю вопрос по другому, какие двери станут на 2106? с любого 01\03 семейства у 01-й двери только придется делать отверстия под крепежи батона. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Що, перемир'я надоїло?) Andriy1352, Так я под звуки перемирия подстраиваюсь,для большего правдоподобияУже всё по ходу,намирились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 , Так я под звуки перемирия подстраиваюсь,для большего правдоподобия акуратно, не провокуй) Уже всё по ходу,намирились заколєбали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Всем привет. Только что реально меня выстигал сосед. Тема такая - ныл, ныл, что бы я помог ему продать ВАЗ 2104. Нашел я реальных клиентов (одноклубник привез с Запорожья - за 200 км). Машина как будто бы понравилась. Люди начали разговаривать о цене и предлагать реально деньги для завдатка. А этот клоун не взял. Мычало, мычало... Ну в общем сосед выставил себя (и по ходу и меня) мудаком. п.с. Зарекался я без своего интереса помогать продавать авто. Больше не буду. Финансово должно быть любое телодвижение обосновано!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Автонаездник, Здаров! Співчуваю, неприємна ситуація.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Співчуваю, неприємна ситуація.. Не люблю когда люди быкуют без причины. Не умеет продавать - обаснуй мне финансово - и всем было бы хорошо. Сосед мой - оказался на поверку - бык колхозный. Разведу наверно его завтра на деньги и выдурю авто по минимуму.. (Люди за авто давали его цену) А потом будет обижаться, что я на нем денег заработал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Автонаездник, і правильно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 французи мудаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 французи мудаки ???????? К чему это ты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2015 Автонаездник,машини неремонтопригодні конструюють Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 PavelV, що таке? В мене поки все ремнтувалось без проблєм і подетально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Andriy1352, та почав розбирати трохи не в тому порядку по незнанію...тепер щоб зняти стійку треба її спочатку назад поставити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Andriy1352, та почав розбирати трохи не в тому порядку по незнанію...тепер щоб зняти стійку треба її спочатку назад поставити З вихлопної почав чи шо?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 тепер щоб зняти стійку треба її спочатку назад поставитиЭто как?Всем привет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Andriy1352, та нє... там щоб низ відкинути треба щоб верх був прикручений... а я одразу верх відкрутив Это как? це щоб скучно не було... "запомните загадочный тактический прием - когда мы отступаем это мы вперед идем"(с) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 це щоб скучно не було...Бывает такое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 там щоб низ відкинути треба щоб верх був прикручений так везде, на всех типа макферсонах и кучарычажек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 це щоб скучно не було... Я сестрі допомагав міняти задні торсіони - ото де французькі конструктори "красніли" від того, що ми про них думали Дуже допомогла кувалда в 15 кг, без неї не поставили б Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 двери 03 и 06 одинаковые? да, если не счиатть заднего светлячка или поставлю вопрос по другому, какие двери станут на 2106? 01,03,06 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Emissions, спасибо, ПОБЛЕВАЛ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах