Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 @alexart, апач банил или ридонлил кого-то вместе с автонаездником, вполне вероятно и его тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 живой я, тута Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 @Солекс Делортович,Это хорошо,а то мало ли А профиль не активен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 Дали наконец-то остаток ЗП Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 . Тепер думаю, що то за гул? Редуктор почав підвивати, чи колеса не відбалансовані? Редуктор обычно воет либо на разгоне либо на торможении двигателем. Так или иначе, звук будет отличаться. Если он постоянный, то причина в другом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 @Интервент, розгон, накат, гальмування двигуном - однаковий ледь чутний гул. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 кого-то вместе с автонаездником, Меня не забанил.. хотя я и просил.. Ну всем тогда здравствуйте " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 Автонаездник. Привіт, з поверненням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 Автонаездник. Привіт, з поверненням. Привет. Как у вас погода?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 @Интервент, розгон, накат, гальмування двигуном - однаковий ледь чутний гул. По-хорошему, поднять на подъемнике и послушать стетоскопом редуктор, коробку, подшипники. Вариантов много. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 @Автонаездник, Привет А профиль у тебя тоже неактивный почему то, как и у Солекса Делортовича. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 @Автонаездник, Андрюха,привет,с возвращением! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 А профиль у тебя тоже неактивный почему то, как и у Солекса Делортовича. Происки Апача... у меня и личных сообщений нет.. ривет,с возвращением! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 А профиль у тебя тоже неактивный почему то, как и у Солекса Делортовича. Происки Апача... у меня и личных сообщений нет.. ривет,с возвращением! Я бухал сейчас комп подключу и займусь я его на плазму подключал и бухал по скайпу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 @Солекс Делортович,@Автонаездник,@Zir,вот вы так меня ищите, а в тему вопросы администрации никто вопроса не задал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 я его на плазму подключал и бухал по скайпу Не с Зиром ли случайно по скайпу связался Ты это.. ты с Зиром не дружись.. Он тебя плохому научит 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 Не с Зиром ли случайно по скайпу связался не, я с Херсонскими аборигенами Ну там теща, швагр и т.д. У тещи др был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2016 У тещи др был Ну тещю поздравить - то святое.. тем более по скайпу.. надоела - связь прервана п.с. в личку пишу пару вопросов.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2016 Доброе утро. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2016 Привіт всім. В нас з ранку -10 і вітрюган дме, дубак страшний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2016 Всіх Андріїв зі святом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2016 В нас з ранку -10 і вітрюган дме, дубак страшний. У нас тоже(( Всіх Андріїв зі святом! Спасибо (я как бы Андрей) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2016 @Автонаездник,Рад что вернулся ) И с днем ангела. Скажите, друзья, как можно держатся за такой руль : Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2016 Автонаездник,Рад что вернулся ) И с днем ангела. Спасибо. А чем тебе руль не нравиться?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2016 @Автонаездник, вот то все черное - грязь и жир от рук. А цвет кожи на руле красный и ... синий... был когда то. Я машину в бокс в одноразовых перчатках загонял ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах