Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 вот и у нас метель с 16 часов, уже до 10 см снега намело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 А у нас досить сонячно вдень було. Сніг починає топитися. Обіцяють кожен наступний день теплішим і аж до +14 на 23 лютого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 Всех с Валентином! Ура, товарищи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 Ура, товарищи! Тамбовский волк тебе товарищ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 У нас все так же метет,утром походу будет проблема выехать( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 @Интервент,Спасибо,и тебя с Днем Валентина! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 Всем привет. А у нас без снега только ветер после обеда начался, небольшой морозец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 Всех с Валентином С Вазелином!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 Обматерил толпу пешеходов. Прутся по проезжей части внаглую перед машиной, как будто им должны уступать. При том, что переход в 20 метрах от этого места. Но им, видите ли, лень до него идти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 На героев днепра после того как круг окупировала стройка вообще прутся как попало.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 Всем привет! Как обычно бухаю, в процессе бухла сегодня выяснил (бухал с очень информированными людьми из нашей организации) что моя зарплата занижена--то есть я *на руки должен был получить 3200 с учетом надбавок. Получил 2544. Собираюсь устроить небольшой кипиш в бухгалтерии. Но это будет послезавтра, когда небудет запаха А так вобще то я подумал что Немец прав--надо защищать свои права--656грн это деньги...Ну и ещё очень много ньюансов выяснилось в процессе разговора по социальным льготам... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 @Zir, Ты то перед кипишем выясни. Возьми объяснение с бухгалтерии. Это в принципе статья ,если в натуре "звернули" твоих денеХ. Оплата как происходит? На карту или под роспись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 только что выиграл духовку на торгах setam.net.ua (государственный аукцион залогового имущества, есть все, даже носки б/у ) пока что непонятно как оплатить и забрать с Черкас также пошли продажи на skylots.org - перетянул туда свои лоты с аукро, долго не было никаких движений, а тут один за одним два лота ушло на автомате Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 Оплата на карту. Дело в том что случайным образом на работу в бухгалтерию устроилась подружка моей жены и рассказала очень много интересных вещей. Кроме того что меня надурили на зарплату, и еще на Новогодние подарки, (о чём я кажется писал в этой теме) так и ещё на поездку в санаторий для детей. Ну и ещё на кой какие ньюансы по работе по тому что в прошлом году меня надурили на покупке оргтехники и надурили как старшего менеджера в подбирании коллектива--оказывается были достойные кандидаты, но меня в известность не поставили, то есть я тяну как минимум полторашную работу ещё с осени. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 Это как то гадко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 Это как то гадко Кому гадко? Мне так точно гадко, до такого момента я как то подозревал что меня конечно дурят, но не до такой степени. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 А я позбувався грошей - очистив картку під 0 - і всю пенсію, і майже тисячу залишку. Оплачував комуналку. Не вистачило більше 1400 за опалення. Переб'ються. меня конечно дурят Всіх нас дурять.Не всі звертають на це увагу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 Гадко когда наеб....ют. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 Всіх нас дурять.Не всі звертають на це увагу. Я не пiдозрював що так нагло. А тобi бiльш вiдомо про мое життя. Таки прийдеться ще декiлька раз побухати i почати навчатися. Починають дiставати.Поки я був на роботi--новый прикол---робiтник РЭСУ вломився у дiм для зняття показникiв лiчильника (вдома була моя мама)---выбачилися за влом (це коли почала розбиратися потiм жiнка) просто отак внаглу. У вас теж таке роблять? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 У вас теж таке роблять? Може і роблять - я не відкриваю - маю домофон з кількома камерами - розпитую що хочуть дистанційно і пояснюю, що всі дані подаю через нет. Захотіли б вломитися - прийшлося б спочатку виламати коридорні двері, а потім ще і мої металеві - сам робив, разом з деякими сюрпризами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 А в чем проблема впустить для сверки показателей счетчика? Недавно выяснилось что счетчик горячей воды надо опломбировать заново пломбой от УкрЭнерго. Ну ОК. Заходи пломбируй снимай показатели. Хотя опломбирован ЖЭКом ранее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 Може і роблять - я не відкриваю - маю домофон з кількома камерами - розпитую що хочуть дистанційно і пояснюю, що всі дані подаю через нет. Захотіли б вломитися - прийшлося б спочатку виламати коридорні двері, а потім ще і мої металеві - сам робив, разом з деякими сюрпризами А у нас починаються знову 90-тi. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 всем добрый вечер. Блин, клуб анонимных нытиков Смените пластинку на что-то жизнерадостное. Противно, когда взрослые мужики распускают сопли; По теме. Начинает шалить спина, растягиваюсь на доске Евминова (реально помогает) и отвисаю на турнике на лямках. 1 Creativ4eg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 А в чем проблема впустить для сверки показателей счетчика? Проблема в том, что меня не было дома Я был на работе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2017 А у нас починаються знову 90-тi. У нас уже начались.. год как... всем добрый вечер. Блин, клуб анонимных нытиков Смените пластинку на что-то жизнерадостное. Противно, когда взрослые мужики распускают сопли; По теме. Начинает шалить спина, растягиваюсь на доске Евминова (реально помогает) и отвисаю на турнике на лямках. Привет. Я не нытик))). У меня коммуналка оплачена и в холодильнике тоже не пусто. Прорвемся :af: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах