Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2017 https://www.avito.ru/tolyatti/avtomobili/vaz_2107_2017_916500179в Тольятти оказывается еще новые семерки можно купить, если конечно не разводка. Но они по идее на улице все эти 5 лет стоят. И все же странно почему их не выкупили до сих пор, цена норм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Чи терміново? Ну в китайців усе є, але чекати 30-60днів ніколи та і за термінову доставку платити як за третину нового також немає сенсу. кинув його поки що до інших таких самих - буде на деталі. на заміну уже їде з розетки Блок питания GameMax GM500 OEM (GM-500) дуже хотілося бренда, але жінка сказала що їй хочеться черевиків на весну, тому довелося купити собі дешевенького БЖ, а жінці кожані весняні напівчобітки. Каже - може тобі там ще щось потрібно замінити, от хитрюга Сьогодні обпилював світлодіоди на квадрат я пробував пиляти - з 10 шт вісім вийшли з ладу відразу ж, видно щось там всередині у них пошкодилося, а так взагалі останнім часом світлодіоди пішли набагато гіршої якості, я в ліхтарі уже штук 20 замінив, навіть опір збільшив і все рівно починають блимати. Хочу спробувати smd 5630, у мене такі в моніторі уже другий рік стоять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 в Тольятти оказывается еще новые семерки можно купить Новая семилетняя семерка - я б не связывался, ее сходу с автосалона сразу нужно гнать на поварку. Полюбому она затекала и салон никто не проветривал - пол гнилой 100%. у нас на площадке автозаздэо осталось три ланоса-долгожителя, вроде как новые и двери прогнили, так и стоят. кстати пригнали новые: део-ланос, део-сенс, део-карго(с будкой), заз-вида, заз-форза и еще неопознанный джип, издалека похоже на что-то китайское Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 кстати пригнали новые: део-ланос, део-сенс, део-карго(с будкой), заз-вида, заз-форза и еще неопознанный джип, издалека похоже на что-то китайское славута нова есць? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 так и стоят и как стОят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 на заміну уже їде з розетки Блок питания GameMax GM500 OEM (GM-500) не самый удачный выбор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Всем прювет! Сейчас в отпуску. Почти весна! Солнце птички все дела. Крашу венец маховка ЗАЗика не выходя из дому Вчера дул шестерни на балконе. Хоть и проветривал но все равно воняло в комнате. http://piccy.info/view3/10895247/825cfda40be6aa840ca9012b77c385a6/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 вот извращенцы.. токсикоманы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 славута нова есць? выставили только 6-ть этих, возможно появится, но пока нету. и как стОят? да видно нисколько - больше всего что ждут пока уценят, как новые их уже никто не купит. не самый удачный выбор ну за такую сумму из новых ничего нормального и не было, а отдавать 450грн за б/у 400Вт неохота. Если поискать то возможно и нашел бы что-то стоящее - но при этом мой домашний ПК стоял бы без дела, а с учетом того что я на нем еще и работу делая - то для меня это непозволительно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Хоть и проветривал но все равно воняло в комнате я красил холодильник на кухне с балончика то терпимо, но жена сказала что это был оследний раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 @zootechnik, прекращай таким заниматься, ну что это за фигня, как свиньи, где жрем там и срем называется. батя тоже решил покрасить какую то железяку, там у меня потом сопли полдня текли и голова кружилась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 ковыряю привод грм дальше, уже на 700 рублей накупил деталей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 прекращай таким заниматься, Это правильно - в жилом помещении никаких покрасок, а тогда лень сработала - холодильник нужно было надвор вытянуть чтобы покрасить, а погода не позволяла. ковыряю привод грм дальше там только зецепись, собираюсь РВ менять, еще на вскрывал но что-то подсказывает что придется раскошелится.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 я пробував пиляти - з 10 шт вісім вийшли з ладу відразу ж Я відразу перевіряв - з 24 - всі 24 робочі.Мені більше повезло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 всем ку. Пробую рутовать HTC Desire 600 Dual Sim Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 а что его там пробовать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 там по дыбильному эта процедура выглядит http://mdforum.ru/showthread.php?t=12219 Сначала надо разблокировать бутлоадер, потом через гланды и с плясками с бубном оно рутуется. С учетом того что у меня нет компов с недоосью виндовс, процесс так и не закончил 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Читаю новости и офигиваю... Мост на шулчвке частино обвалился... Пробки будут капец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Мост на шулчвке частино обвалился... Ну от - кусочок ще ж залишився, а ти у відчай впадаєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Та хорошо что рухнул. Пора там делать нормальную развязку. Раньше начнут раньше закончат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Ремонт запланирован был на следующий год. но скорее всего начнут раньше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 Нравится Ответить Цитировать Ник / Цитата выделения за какой хрен делать те развязки. @Creativ4eg, за какие шиши делать те развязки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 за какие шиши делать те развязки. Забрати гроші з офшорів - залишиться ще і на дороги і мені на пенсію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2017 там по дыбильному эта процедура выглядит http://mdforum.ru/showthread.php?t=12219 Сначала надо разблокировать бутлоадер, потом через гланды и с плясками с бубном оно рутуется. С учетом того что у меня нет компов с недоосью виндовс, процесс так и не закончил у меня у сотрудника такой, глюк при входящем звонке выключается иногда и не видно кто звонил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах