Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

это нормальное явление,пи..сы на каждом шагу
А ти, як видно, полюбляєш такі місця. Я чомусь такого не помічав ні в Європі, ні в штатах.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

а я вот эту всю гомосятину истребил бы, считаю это позором человечества, вот.

Поділитися повідомленням

Парни , не зарывайтесь.

Есть такой термин , как латентный гомосексуалист.

Слово это не ругательное а чисто медицинский термин и обоснованно указывает на принадлежность определенной категории граждан (мужчин) к числу тех , кто может в дальнейшем присоединиться к этой гей компании.

В первую очередь подозрение падает на тех , кто истерически пытается  защищать "честь мундира" - ну типа я не такой.

Потому , дабы не попасть в эту категорию подозреваемых , на то  есть хороший вопрос-ответ---

"Как Вы относитесь к гомосексуалистам?

А я к ним вообще не отношусь"

Поділитися повідомленням

Хотів написати те що й w-126, але подумав, що ще образаться на мене. Вважаю, що хто народився геем, треба співчувати, так як це відхилення позбавляє їх можливості нормально жити, мати сім'ю, і народжувати діте(якщо народили дітей їм за гроші, то без псих. травми їх не виховаєш).

А от коли геї на паради ходять - то вже підараси! Нема чого рекламувати хворобу!

Поділитися повідомленням

это нормальное явление,пи..сы на каждом шагу

А ти, як видно, полюбляєш такі місця. Я чомусь такого не помічав ні в Європі, ні в штатах.
ты не гони пургу,оставь её в тайге!

я их видел на улицах Черновцов,на центральных улицах а не где то на отшибе,я в отличии от тебя иногда прогуливаюсь пешком,это ты "диванный воин",целыми днями воюешь с москалями по компу)))

Поділитися повідомленням

я в отличии от тебя иногда прогуливаюсь пешком

Що ж ти хочеш - я трохи постарів. Стараюся далі, ніж 15 км пішки не йти - у нас також горбате місто - можуть ноги нити. Тому ж прогулююся так не часто - 1-2 рази на тиждень. А от в чужих містах можу і 30км пройтися - так цікавіше оглядати їх.

На жаль сьогодні не вийде погуляти з внуком - гроза - блискає, гримить і сильний дощ.

Поділитися повідомленням

а я вот эту всю гомофобию истребил бы, считаю это позором человечества, вот.

А их то за что? Я вот к примеру тоже гомофоб...

"Гомофоб (гомонегативист) — человек, отрицательно относящийся к признанию гомосексуализма нормой (или шире — к гомосексуализму как таковому). Совокупность подобных взглядов часто обозначается «гомофобия»."

Поділитися повідомленням

@SPASATEL, я там чуть опечатался, имел ввиду истребить все эти человеческие баги типа геев.

Поділитися повідомленням

Ладно, чёт много мы внимания этим содомитам уделили. Кадырова на них нет))

Я вот к примеру сегодня стартер отремонтировал на Опеле. Теперь только шуршит)) Хотя мастер поставил крест на якоре, сказал что коротит на массу.

Поділитися повідомленням

Внук росте з кожним днем - з 4 колясок і подібних тачок уже виріс. Добре, що крісло в машину ще підходить, а воно також з колесами - можна хоч по магазину возити, а не носити.

Отже пішли вирішувати проблему. Вчора взяли дешеву прогулочну коляску - за 4000грн. До виїзду з магазину відпало одне колесо, а при поверненні - заклинило ще одне. Велике щастя - прийняли назад.

Сьогодні пішли за дорожчою Recaro за 11000грн. Класна - величезна, а складається елементарно - в багажник Жигулів штуки чотири влізе. Всі колеса м'які і з ґуми. Амортизація, гальма і ступиці на підшипниках. Ще би сама їздила.  :multi:

Ура! Доця щаслива.

Поділитися повідомленням

@VETERAN,С трудом оценивается стоимость коляски за 11000грн с твоей пенсией :multi:  Ну понятно, не сидiть i не бухайте, щось робiте, ну але шо робити тому хто таких грошей не мае? Вчитися? Ну всi не зможуть того зробити. Е масса людей якi не заробляють таких грошей, але вони живуть кожен день, якось чомусь вчаться, може не тому шо здаеться тобi, але ж це Люди. Щось у них вийде :)

Поділитися повідомленням

я брал коляску за 7500,вся на понтах,две съёмные люльки, колёса с резиной, подшипники, алюминиевая рама,тормоза, полный трансформер,разные сумки, накидки...

за эти деньги мог взять москвич)))

Поділитися повідомленням

Брал за 1250, 8 лет назад (примерно) бирюзового (или морской волны, я хз, точно не разбираюсь в цветах) сохранилась до сих пор, понимаю что рождение ребенка это событие ВАУ, тут нужен ПОСТУПОК ( а это немаловажное событие для Папы :)  и тут ну бывают разные жизненные ситуации для разных людей :)  Ну вобщем если кому то нужна--можно обсудить в личке. Сразу передупреждаю--на перепродажу---не дам :)  Я давно тут сижу :) Только для тех кому нужно действительно :)

Поділитися повідомленням

вся на понтах,две съёмные люльки, колёса с резиной, подшипники, алюминиевая рама,тормоза, полный трансформер,разные сумки, накидки...
Ми таку брали зі знижкою за 6000грн. Ця нова суттєво крутіша - вона без всяких змінних.

Поділитися повідомленням

@VETERAN,я на нашем калиновском рынке брал,там выбор был большой,были и за 500уе и за 800,но ми с женой решили что не стоит давать столько денег,всё равно через два года будет уже не нужна...

а я подумал-да ну нафиг чтобы коляска стоила как мой жигуль)))

Поділитися повідомленням

С трудом оценивается стоимость коляски за 11000грн с твоей пенсией
Вони ніяк не пов'язуються - не співмірні величини. А тепер - взагалі - вся пенсія іде на комуналку, бо забрали субсидії. Зимою напевно на комуналку потрібно буде кілька моїх пенсій. Але нічого - я відімстив.

я подумал-да ну нафиг чтобы коляска стоила как мой жигуль)))
Я також так думав, але подивився як наші молоденькі мами мучаться з бордюрами і бруківкою. І така сподобалася дочці.

Поділитися повідомленням

Вони ніяк не пов'язуються - не співмірні величини.
Тодi нефiг хвастатися вище напинсаними хвостами. Я попав у складну життеву ситуацiю. 

Поділитися повідомленням

Я попав у складну життеву ситуацiю. 

Співчуваю. Повір, що мені також не просто. Такі зараз часи...

нефiг хвастатися

Я не хвастаюся, а ділюся своїми проблемами. Чи ти вважаєш, що витрата 8 пенсій на рівному місці - привід для похвальби?

Поділитися повідомленням

Я не хвастаюся, а ділюся своїми проблемами. Чи ти вважаєш, що витрата 8 пенсій на рівному місці - привід для похвальби?
Думаю i насправдi сподiваюся приiхати до тебе в гостi :)  Нажаль, поки що не выходтить :( Але то обовязково вийде :)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз