Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

А чего так глухо то? Нечасто и так тут бываю в последнее время, внатуре, кто что делает? Последних два с половиной дня своей работы небыло, шоб не сидеть сложа руки подвязался на работу через посредника, заработал 1300грн. Не бог весть что, выполненная работа конечно стоит больше, но не на диване ж лежал, нужно кормить семью, но мля как показывают цены в магазинах скоро придется работать и ночью.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@nightwolff, ты бухой за рулем ездил чтоли?

ну да,я рискнул,я же говорю что я х...й пацан))))

пошла п...да по кочкам))))))

Поділитися повідомленням

я же говорю что я х...й пацан
не всё так плохо если ты это осознаешь, не все мы тут идеальные, думаю шо все ездили за *догнаться*, ну то такое, главное поймать момент и больше этого не делать. Хочешь забухать--скупляйся заранее :multi:

Поділитися повідомленням

мля,как завтра утром поеду (((

Та никак :bm:  Очухаешся--потом поедешь. Ну разве шо денег  лишних много. Я конечно незнаю твоего возраста, веса и  количества выпитого, но даже при лучших раскладах если не встанешь минимум до 6-ти утра и не начнешь активно вентилировать лёгкие, часов до 11-12ти даже и не думай. Есть алкогольные калькуляторы онлайн, но как показывает опыт на минимальное время надеяться не стоит.

Поділитися повідомленням

@Zir,та мне п...да,я знаю

поеду на удачу))))

пью только пиво,но уже дахрена выжрал(((даже печатать тяжело (((а завтра на работу

Поділитися повідомленням

пью только пиво,

От Пыва выхлоп очень веселый!!!

Не гарцуй, будь аккуратен...!!!

Поділитися повідомленням

та мне п...да,я знаю
:multi:  :lol: В твоем состоянии всем было плевать :multi:  Лягай спать :multi:  Пусть тебе приснится сон что ты занимаешся сексом с двумя офигительными блондинками, а жена в командировке, если в перерывах будешь случайно просыпаться то сразу доганяйся и пить не переставай, продолжай безумную ночь насколько сможешь, но...за руль с утра лучше не садись. :)  Ну хоть до обеда перенеси все свои визиты :)

Поділитися повідомленням

@Zir,  привет! Если колонки Свен белые такие с черными вставками на динамики, то у меня. Что случилось? 

Поділитися повідомленням

я же говорю что я х...й пацан

не всё так плохо если ты это осознаешь, не все мы тут идеальные, думаю шо все ездили за *догнаться*, ну то такое, главное поймать момент и больше этого не делать. Хочешь забухать--скупляйся заранее :multi:

я думаю тех кто ездил за рулем пьяными хоть раз меньше половины. По крайней мере надеюсь на это.

Поділитися повідомленням

@Piston_013, Привет! Впомнил :az: Для моих целей отработали нормально, малая не раз упускала на пол :) , шото с правой колонкой, провод снаружи вроде норм, как шевелишь начинает хрипеть. Я то понимаю что могла нарушиться пайка провода, но с электроникой мелких проводов дружу слабо :bk: Шо там внутри, если какой то проводочек отломался, я смогу припаять 30-ти ватным паяльником ? Там какая то тонкая схема? Ну канешно я  понимаю шо возможно выгляжу как дебил, ну а шо, кто на шо учился  :bk:

Поділитися повідомленням

в ДнIпро пIдтягнутися?

А тобі навіщо в Дніпро?

Мав сьогодні продовження епопеї з готелем. Я знайшов ще два класні готелі і суттєво дешевші - за 3000грн. номер і за 2250грн. Але в тому готелі, де поселилися не захотіли просто так відпустити - нарахували штраф 400 доларів. Після довгих вияснянь відносин прийшли до консенсусу - Ми не виїжджаємо, а вони нам надають інший номер суттєво вищого класу - апартаменти за 10000 і не беруть доплати. Там вже нема будови і не смердить.

Ну хоч щось...   Тепер дзвоню по готелях і відміняю резервації.

Поділитися повідомленням

А тобі навіщо в Дніпро?
Чисто хотiлося б тебе побачити вживу як людину яку я поважаю, так би мовити на *своiй* територii, тому шо рано чи пiзно у Львiв я таки попаду i якщо буде твоя ласка у кафе точно зустрiнемося,  i не менi одному, розмовляли ще з одним Одноклубником, який теж дав згоду. Ну але мабуть нажаль готелю до яких ти звик ми не зможемо *обезпечити* на нашiй територii. У нас тупо нема таких грошей щоб поселити вас у комфортнi умови  про якi ти пишеш закидони про вашi готелi у яких ти мiг би переночувати пару ночей щоб тебе зустрiти i оплатити. Якось так. Соромно, але то правда.

Поділитися повідомленням

У нас тупо нема таких грошей щоб поселити
У мене нема грошей навіть щоб доїхати. Я ж вже писав - все за чужі гроші. Просто слід знайти бажаючих заплатити. А до вашої території я і за оплату не хочу їхати. Хіба дадуть якогось танка.

Поділитися повідомленням

А до вашої території я і за оплату не хочу їхати
Розумiю. Але так, сподiваався, може *Дiд* на *старостi лэт* згадав  безшабашну молодiсть i вирiшив ризикнути :)  Через Харкiв--Сватово--Старобiльськ було б цiлком безпечно :)  Далi б покатались до Санi Алексарта :)  Ну таке. Шось би подивились своiми очами, Було б цiкаво :)

Поділитися повідомленням

эх,@Zir,ну как ты так можешь? ;)

тебя вежливо послали,а на твои предлажения положили

до вашої території я і за оплату не хочу

а ти все мечтаешь

побачити вживу як людину яку я поважаю,

внимательней нужно быть,и видеть,как к тебе относятся :az:

Поділитися повідомленням

на твои предлажения положили

Просто на Донбасі я вже був і не раз - писав же, що в Донецьку моя тітка жила. А не був ще у Дніпрі (треба ж глянути де слоники водяться :multi: ), Запоріжжі і в Сумах. Ще Чернігів був білою плямою, але вже відвідав.

Поділитися повідомленням

Zir? Тут недавно пан ветеран обмовився що ти щось типу власної справи розпочав? В чомусь думав що ти просто зав'язав з бухлом, і знайшов більш-менш норм роботу. А чи не хочеш ти створити тут тему? Розповісти, що та як? Чим займаєшся? Думаю людям буде цікаво подивитися, на що здатен безпросвітнмй бухарь (вибач, але так, я тебе таким ввадаВ). Особливо тим, хто вважає що "шахта наше всьо" і "каски з профсоюзом під ВР" то не є панацеєю. Може вони (та, власне, не тільки вони, а й я сам), надихнуться твоїм прикладом, і почнуть по іншому думати та дивитися на життя? Як вважаєш?

Поділитися повідомленням

мля,как завтра утром поеду (((

Та никак :bm:  Очухаешся--потом поедешь. Ну разве шо денег  лишних много. Я конечно незнаю твоего возраста, веса и  количества выпитого, но даже при лучших раскладах если не встанешь минимум до 6-ти утра и не начнешь активно вентилировать лёгкие, часов до 11-12ти даже и не думай. Есть алкогольные калькуляторы онлайн, но как показывает опыт на минимальное время надеяться не стоит.

Цена дешевого алкотестера на али 70-100 грн, калькуляторы ниочем

Поділитися повідомленням

@Zir, вполне возможно что првоод перегнулся. Откуси с запасом, и перепаяй. Мощи паяльника должно хватить. 

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз