alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 @nemez, Буду держать,удачи им! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 Немец, красава! Удачи малым! В любом случае это уже победа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 Успіху команді і їх тренеру! Поліз підтягнути ремінь генератора (повизгував після заведення двигуна) а попав на деньок роботи. Виявив, що помпа, як погремушка. Прослужила близько 80000км - поставив ще у 2011році. Поставив кришку помпи, яку зняв ще у 2008 році - була причеплена записка, що робоча. Дійсно виявилася робоча. Заодно зняв радіатор і переробив кріплення електровентилятора - болти закисли в гайках і крутилися разом і закладеними в корпусі гайками. Тепер на латунних шпильках і нержавіючих гайках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 Всім привіт. Я тут трохи забігався бо став папаша 2.0 10.07. родився другий син - тепер він командує парадом . уже забулося як воно було - кажу бери на руки, а вона ти бери і в обох руки трусяться , ну то вже пройдений етап 4 alexart, Земляк, vegas та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 Всім привіт. Я тут трохи забігався бо став папаша 2.0 10.07. родився другий син - тепер він командує парадом . уже забулося як воно було - кажу бери на руки, а вона ти бери і в обох руки трусяться , ну то вже пройдений етап )) поздравления 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 Мої вітання! Дітки то супер. Малюку здоров,я щастя. 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 @zootechnik, поздравляю!пацан это круто! здоровья малышу! 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 родився другий син Вітаю! Синочку здоров'я і щасливого дитинства! Мамі швидкого повернення до звичного стану ! А тобі - натхнення для гарних заробітків! 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 Всім дякую! @zootechnik, Мої вітання! Благополуччя, здоров'я та миру Вашій родині! Нехай все буде добре! Ура! 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 @zootechnik,щиро вітаю. Нехай росте середній, бо здоровим у маршрутках і в жигулях тісно Про спорт... Зірвався після кількорічної перерви і почав качатись. Мязи не деградцвали, хоч і постив у великий піст, а от звязки ослабли... Порозтягував. Руки болять,а не тренуватись не можу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 @zootechnik, Поздравляю!!!Сыночку здоровья,маме-скорейшего восстановления,счастья,достатка и добра семье! 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 Порозтягував. Тягни далі - станеш гутаперчевим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 17 липня 2018 Про спорт... Зірвався після кількорічної перерви і почав качатись. Мязи не деградцвали, хоч і постив у великий піст, а от звязки ослабли... Порозтягував. Руки болять,а не тренуватись не можу. не навантажуй те, що порозтягував. Зігріваючі мазі (нікофлекс, наприклад). Розтягнуті руки - бігай. Роби вправи, які не навантажують сухожилля з мікронадривами. Вдар по кардіо. Жрати треба желє, холодець. Бажано купити глюкозамін, хондроетин у аптеці чи лавці спортпіта. Використовуй хондропротектори, швидше загоїться. Та й після посту ти слабкий, недостача вітамінів та мікроелементів, відновлення буде важким без ударної дози полівітамінів. І так, добав в раціон горішки у будь якій формі. Корисно для відновлення хрящової тканини та змащення суглобів. Також, білковий раціон. М'ясо, яйця. Яйця, відповідно, без жовтків, на всю яєчню - один жовток. І пити побільше води. Загоється дуже швидко. 1 zaza відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 увидел интересную тему- " rel="external">Посилання захотелось ее развить-у меня два гаража рядом,это ж как можно расширится как считаете-получится? 1 Земляк відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 Навряд вийде, адже під гараж фундамент на три поверхи навряд чи закладали. Хіба каркасну конструкцію ризикувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 @vegas, тебе не хочется блевать как смотришь на этот скворечник? мне хочется, настолько несуразно и по колхозно-цыгански это смотрится к сожалению городскому архитектору, который должен это контролировать и выдавать разрешения пофиг на такие художества, ему главное бабло и ему норм. А если бы честь по чести, ему такое в кошмарных снах бы снилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 по всему городу понастроили этих пристроек из говна и палок. каждый сам себе архитектор.И на траве паркуются, потом вся эта грязь тянется на дороги, и куча пыли на дорогах и везде. Все вокруг равномерно серое становится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 А шо, мені нравицця. За . бісь здєлано! І главне - красіво і практично! 1 vegas відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 красіво і практично! У нашому гаражному кооперативі цілу дачу з терасами вимахали. Там було зручно - обрив і край ряду. А з іншого боку - зовнішній ряд над яром - наробили балконів. І що? Тепер то все позаварювали - злодіям зручно вламуватися. Та і досуг уже не той - раніше збиралися цілими юрбами на всякі гаражні забави, а зараз пусто. Тільки кілька підприємців щось собі шабашать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 @zootechnik, Поздравляю! Хай росте здоровий I щасливий! 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 зовнішній ряд над яром у меня наоборот-за гаржами березняк,вид из окон будет під гараж фундамент на три поверхи навряд чи закладали тут нужно посчитать,не три этажа ,а два не из кирпича,а из пеноблоков,перекрытия тоже не плитами должно получится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 за гаржами березняк,вид из окон будет У нас яр заріс лісом - вид, як в Карпатах. Це край міста - ліс аж до озера за кілька кілометрів. Другий гараж також у красивому місці - за гаражами ухожені городики, а ще далі - сад і село. Правда зараз почали будувати вже якісь будинки довкола. Якраз у цій бляшанці сьогодні клеїв пінопласт - хоч трошки температуру понижу влітку - не візьмешся за руль, щоб виїхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 У нас яр заріс лісом - вид, як в Карпатах. у вас конечно лучше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 @vegas,тут нужно посчитать,не три этажа ,а два Рахуємо:гараж-1,перший поверх надбудови-2,другий-3. А те що не з цегли, так піно-газобетон теж не невагомий. Таку будову як на фото потрібно планувати на стадії закладання фундаменту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 липня 2018 потрібно планувати на стадії закладання фундаменту. Загнати сваї - можна прямо на металевому гаражі кілька поверхів з цегли вгатити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах