VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 мы сделали вдвоем 33 метра забора из профнастила Забор с воротами и калиткой общей длинной 18м. Це Донбас сам почав строїть стіну Яценюка? А чому всі кинулися на такі глухі стіни, сітка вже не в моді? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 мы сделали вдвоем 33 метра забора из профнастила Забор с воротами и калиткой общей длинной 18м. Це Донбас сам почав строїть стіну Яценюка? А чому всі кинулися на такі глухі стіни, сітка вже не в моді? Это ж вы в эвропе живёте, а у нас народ не приучен к вашей культуре и ценностям, мало кто любит жить напоказ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 мало кто любит жить напоказ. У нас ставлять сітку і якусь зелену стіну. Це гарно ловить пилюку, глушить шум і не ржавіє. У вас може потребувати поливу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 мы сделали вдвоем 33 метра забора из профнастила Забор с воротами и калиткой общей длинной 18м. Це Донбас сам почав строїть стіну Яценюка? А чому всі кинулися на такі глухі стіни, сітка вже не в моді? Шановний ветеран. А Вам ніколи не говорили таку істину, як "що занадто, то не здраво"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 Трансмиссию в скутере разбрал, ремню совсем" поплохело",но честь ему и хвала 15 тыс прошел! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 "що занадто, то не здраво"Не зрозумів до чого це, але не вважаю важливим - тому не переймаюся. У моєї дочки вкрали айфона, який я подарував - на вокзалі у Дніпрі. Його заблокували і злодій викинув. Зараз лежить десь на рейках. Ходили шукати, але таке враження, що він під землею - не знайшли, хоча координати співпадали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 У моєї дочки вкрали айфона, який я подарував - на вокзалі у Дніпрі. переїжайте з Дніпра а якщо реально, то Ваша дочка якась не уважна, в Києві щось крадуть, в Дніпрі також, стежити за речами потрібно своїми) Ви впевнені що викинув? він міг просто викинути сімку та вимкнути його від інтернету, і ви бачите просто останні координати коли він був в мережі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 переїжайте з Дніпра Вибір за дочкою. Вони не в самому місті живуть - у приміській зоні. Її, як художницю, це влаштовує. Сусіди свіжими помідорчиками і огірочками пригощають. Тільки дуже гаряче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 Ви впевнені що викинув? він міг просто викинути сімку та вимкнути його від інтернету, і ви бачите просто останні координати коли він був в мережі Рукакремля не иначе. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 Ви впевнені що викинув? Я не певний - син з Німеччини якось через якісь служби слідкує за переміщеннями по номеру самого айфона. Я не в курсі тих нововведень. Каже, що можна той айфон цілковито вивести з ладу - є такі команди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 @VETERAN, а как в Днепре с украинским языком? Хуже или лучше в столице? По идее хуже. Видимо потому и пригород выбрала, а не город) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 как в Днепре с украинским языком?Я ще сам там не був. Пізніше поїду - побачу. Там, де живе дочка, розмовляють українською, або суржиком.Це близько 10 км від центру Дніпра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 @VETERAN, а как в Днепре с украинским языком? Хуже или лучше в столице? По идее хуже. Видимо потому и пригород выбрала, а не город) все в основном рускоязычные, даже реклама местная. только в Ашане на кассе услышал мову) в остальном все на русском. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 все в основном рускоязычные, даже реклама местная.Зараз дивлюся 34 канал - україномовний. Правда показують якусь містику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 все в основном рускоязычные, даже реклама местная.Зараз дивлюся 34 канал - україномовний. Правда показують якусь містику. я телевизор не смотрю, и пока был 5 дней в Днепре, тоже не до телевизора было) а так то фильмы в кинотеатрах на укр крутят) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 "що занадто, то не здраво" Не зрозумів до чого це, але не вважаю важливим - тому не переймаюся. До того шо може досить уже "впихати невпіхуєме"? Людина про забор написала, а вам і тут всякі Яценюки та стіни ввижаються...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 Людина про забор написала, а вам і тут всякі Яценюки та стіни ввижаються......Просто співпало, що два форумчанина огороджуються і на харківщині заявили, що майже закінчили паркан на кордоні. Вибачай, якщо ця тема для тебе є болючим мозолем і я наступив на нього. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 та то просто так совпало, я лично вообще за политическими новостями не слежу, так живется легко, чего и вам всем советую) 3 АндрейКузьма, Alex_st та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 я лично вообще за политическими новостями не слежуЦе зовсім не значить, що політика не займається тобою - так мудра людина сказала? Слідкувати потрібно, щоб знати коли халепи уникати слід. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 (во второй раз цитирую VEGАSA одиин респек за то,что не забываешь меня второй-за крупный шрифт хотя сам я очень скромный,и ник пишу мелким ремню совсем" поплохело" это в цифрах как-то выражается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 ремню совсем" поплохело" это в цифрах как-то выражается? 15 мм вместо положенных 17.5.Ну и визуально полопался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 [quote name="VETERAN" post="861833" timestamp="1533470998">[quote name="Emissions" post="861829"> Слідкувати потрібно, щоб знати коли халепи уникати слід. Что-то не видно разницы. Что следящие, что нет - все в одном варенье измазаны. Хотя, многие и уехали. 1 andre34 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 Попрыгунья стрикоза лето красное пропела..., вот и у меня так получилось,в общим пришло время перекрыть гараж прикупил еврорубироида,вопросс : - нужно ли раскатывать рулон дабы сделать замеры,потом отрезать скоко нужно и пять скатать в рулон,а уж потом разогревать и стелить ? - могу ли я просто взять цэлый рулон и работать с ним,не делая всякие разварачивания и сварачивания? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 всякие разварачивания и сварачивания У меня гараж так и делали. Зачем лишние движения? 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2018 - нужно ли - могу ли если столько вопросов,то может проще нанять людей,которые это делают каждый день,и знают как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах