All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 агонь дед. Дед дрыхтун. До слез. Рушати с второй. наверное верталетные свечи все же поставил. Был у меня такой конфиг. Со 2й трогаться можно, но с горки разве или на снегу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Я и с 4й могу тронуться, только не быстро А так в городе иногда пустой и со второй еду А так в городе иногда пустой и со второй еду А так в городе иногда пустой и со второй еду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Был у меня такой конфиг. Со 2й трогаться можно, но с горки разве или на снегу... Да читаешь иногда деда про его машину и диву даешься. По ходу какой то экспортный вариант созданный на элитных предприятиях совкового ВПК для агента 007. Как будто тут ни кто не пользовался жигулями в быту. Поставил ГП 4,3 и фсе пушка гонка с ДВС в 1,2 А было вообще 3,9 на 1,2. ЗАВОД СТАВИЛ 3,9 НА 1,6, а тут на 1,2. Я могу трогаться с 3тей, но на ГП 4,44, когда завод ставил ГП 3,23. Но это не езда была, а дерганное передвижение с припаленым сцеплением. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 я тут смеюсь и нарушаю спокойствиеДуже радий, що так розвеселив, але мені то трохи заважає. Нагадаю, що у мене стоїть КПП від Полонеза з 1-ю передачою близько 3,8, проти близько 3,2 по стоку і дороги у нас мокрі - грози щодня. А виляє задницею машина суттєво - я ж, за звичкою, тисну тапок, як раніше. Нічого - я швидко призвичаююсь до змін. А в корках зручно - включив першу на ХХ і повзеш собі, як слимак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 А виляє задницею машина суттєво - я ж, за звичкою, тисну тапок, як раніше. Дед включи систему курсовой устойчивости в авто. Видать отключена. Спортивка ж все же. 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Дед включи систему курсовой устойчивости в авто. Видать отключенаМоже підкажеш, де є той вимикач? Я за майже 50 років не знайшов такого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Може підкажеш, де є той вимикач? Я за майже 50 років не знайшов такого. Та Дед не выдумывай. У Вас же ж топ комплектация спортивной версии дорожного автомобиля. Полюбе есть. Обратитесь к диллеру. Он Вам покажет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Обратитесь к диллеру.Мої дилери залишилися в далекому 1971 році. Була одна надія - на тебе, а ти запишався і підказати не хочеш. Але ж знаєш - інакше не бовкав би тут дурниць. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Мої дилери залишилися в далекому 1971 році. Була одна надія - на тебе, а ти запишався і підказати не хочеш. Але ж знаєш - інакше не бовкав би тут дурниць. Нее Дед. Я тебе по твоей машине просто не могу ни че го посоветовать. Я такой классики не встречал. У тебя лимитированная версия. А про дурници, то не я первый начал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 А про дурници, то не я первый начал.Добре, що хоч признаєшся, що успішно продовжуєш це. А початок завжди ховається у мряці давнини.Так і тримай - не дай затухнути! Ти ж опора і надія твоїх соратників. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 ну, на самом деле дед тут прав, у конченой полонезовской коробки можно на 4.3 паре со 2-й трогаться спокойно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Може підкажеш, де є той вимикач? Я за майже 50 років не знайшов такого. Та Дед не выдумывай. У Вас же ж топ комплектация спортивной версии дорожного автомобиля. Полюбе есть. Обратитесь к диллеру. Он Вам покажет. вот кстати кнопки из топовой: 2 nightwolff та Alex_st відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 для меня на 4.1 на сток корбоке и так передачи короткие, зачем еще короче я хз. Это уже в газель какую то превращается авто, и зачем тогда 1 передача если она не нужна, коробка получается 3 ступка. Это разве что надо на базар всякий триппер вывозить да с прицепом под верх да по горам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 у конченой полонезовской коробки можно А чем это вам так полонез не угодил, никто же кроме вас не виноват, что вы купили коробку с пробегом 800 тысяч, и хотите чтобы она была в идеале, купите нормальную и радуйтесь. Я вот уже третью за 15 лет доезжаю, да она немного шумновата по сравнению с родной, немного большой разрыв между 1 и 2 передачами, но в целом коробка не плохая, проблем ни с подшипниками ни с выбиванием передач у меня нет, просто раз в 5 лет покупаю себе коробку с серийным номером побольше чем в предыдущей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 ну, на самом деле дед тут прав, у конченой полонезовской коробки можно на 4.3 паре со 2-й трогаться спокойно. КПП Полонез это такой себе мега тюнинг. Кидаешь ГП 4,3 и фсееее. Даешь угла. На ГП 3,9 самольот 140км/ч то крейсерская, одной левой. Карочь я начинаю тихо завидывать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 А чем это вам так полонез не угодилсвоей установкой, передаточными числами, и сомнительною ремонтопригодностью, а точнее целесообразности Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 На счет установки- да, надо резать тунель, но мне кузов в кунст камеру не сдавать, рано или поздно он все равно отравиться на металолом, этка участь постигнет всех. по поводу передаточных чисел - вот табличка, почти одно и то же " rel="external">Посилання">http://" rel="external">Посилання по поводу ремонтопригодности и ресурса - тут можно поспорить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Огорчает меня мотор 1.7. Корзина б/у , но в идеальном состоянии. Диск новый. Буксует на каждой передаче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Могу дать корзину бу в идеале, на которой передачи включаются с усилием кило в 10. Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 @w-126, В смысле пробуксовка колёс,или в смысле пробуксовка сцепления? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 или в смысле пробуксовка сцепления Сцепление Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Диск новый. Буксует на каждой передаче. значит дето есть косяк,проблема в механике,диск не прижимается даже изношенный диск буксует только на 4ой передаче,очень сильно стертый-на третей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 Более вероятно косяк в том,что прижимной диск глубоко сидит от самого корпуса,или же проточили маховик одну только часть а нужно было и под штифты проточить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 СцеплениеА диска часом наоборот не запхав? Не знаю як то можна втулити, але у нас на форумі хтось вже писав про такий випадок.Можна глянути через отвір для вилки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2018 диска часом наоборот не запхав? кстати-ДА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах