alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Всё,vegas задал тему,смотрю Ace of Base на ютуб))) 1 vegas відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Нах пробег, детям надо удовольствие. Кто помнит как было старики ау... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 у меня отличное здоровье,печень особенноЯк знаєш. Вічна тобі пам'ять.Але ще є шанс - якщо ти якут. Так генетика якута или монгола это на стакан сел и х. слезешь. Это как и у индейцев. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 у меня отличное здоровье,печень особенноЯк знаєш. Вічна тобі пам'ять.Але ще є шанс - якщо ти якут. слушай,гИнетик,сделай людям приятно-убей себя абстену))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Это как и у индейцев.У них відсутній фермент, який окислює етиловий спирт - довго мучаться після бухання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 доктор хуюс , мля))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 доктор хуюсОт і живи тепер з цим. Ну скільки там вийде. Про всяк випадок перевірся на гепатит С. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 перевірся на гепатит С. всё ясно,ты когда в театре с балкона падал видать на голову приземлился)))ну ничего, главное живой остался))) 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Шоб не болела печень и небыло дурно с утра, не нужно бухать с вечера, а лучше вообще ни в какое время суток. Лучшего рецепта ещё никто не придумал. Банально, но факт. 1 All!@nce відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 главное живой осталсяЗвісно. Це так вплинуло, що я почав успішно бізнесом займатися. А з приводу перелому ребер у 4 місцях я навіть до лікарів не звертався - вправив об електрощит і працював далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 А з приводу перелому ребер у 4 місцях я навіть до лікарів не звертався - вправив об електрощит і працював далі.жги есчо!!!)))) 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Как весьма опытный алкоголик с полной ответственностью могу заявить--от дороговизны алкогольного напитка ничего не зависит, всё зависит от количества выпитого. То всё дурня и хвастовство--*а от Я, самогон не пью, а только шо то дорогое и мне с утра нормально*. То вы просто мало выпили. 4 nightwolff, zootechnik, w-126 та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 от дороговизны алкогольного напитка ничего не зависит Не згоден. Смак у вишуканих напоїв таки кращий. жги есчо Може пізніше - доця запрошує до столу. Будемо святкувати завершення нею серйозної роботи.А завтра День батька. Щоб не прийшлося оплакувати мені тут свій стан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Не згоден. Смак у вишуканих напоїв таки кращий. Як на мене найкращий смак у свiжих натуральних сокiв якщо мова йде про напоi. А завтра День батька. Щоб не прийшлося оплакувати мені тут свій стан. Можеш вiдIрватися. Завтра все одно нiхто не мае права турбувати якщо такий великий празник. Можна цIЛком законно весь день валятися на диванi i хворати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Можна цIЛком законно весь день валятися на диванi i хворати Валятися прийдеться в понеділок. Але на понеділок маю зайняття і буду їздити. Як на мене найкращий смак у свiжих натуральних сокiв Може ти і курити кинув? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Как весьма опытный алкоголик с полной ответственностью могу заявить--от дороговизны алкогольного напитка ничего не зависит, всё зависит от количества выпитого. То всё дурня и хвастовство--*а от Я, самогон не пью, а только шо то дорогое и мне с утра нормально*. То вы просто мало выпили. В итоге: какая в хрен разница чем ужираться можно и одеколоном Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 В общем слушаем и запоминаем: если вдруг так случилось, что таки дозу свою не рассчитал, то перед сном нужно взять 2 таблетки цитрамона, и запить его большим количеством воды, как можно больше, главное не переборщить, чтобы не р...уть ))) 2 напаса перед сном 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Може ти і курити кинув? Так, 3-4 штуки ввечерI все таки викурюю. А вдень якось вже звик не палити. можно и одеколоном Пробовал пару раз. СССР *Гвоздика*--вещь Никогда в жизни так не ржал как после употребления данного *напитка*. Там наверное шо то *веселящее* в составе всё таки было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Напаса это хорошо. Тока не дички и не через буль. Старая школа рулид. Беломор форева. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Старая школа рулид. Беломор форева. Тоже когда то давно пробовал, как то не пошло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Напаса это хорошо. Тока не дички и не через буль. Старая школа рулид. Беломор форева. если отрицать мой опыт, большинство умных людей так и делают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2018 ...А з приводу перелому ребер у 4 місцях я навіть до лікарів не звертався - вправив об електрощит і працював далі.По-моему то не ребра, то в голове у тя 4 перелома. И, похоже, плохо электрощит помог, или мало ты бился об него. Да, мало! Истинно говорю - лечение выбрано верно, ты продолжай, как электрощит увидишь, не проходи просто так, пару раз головой в него засади, глядишь и попустит тебя когда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2018 По-моему то не ребра, то в голове у тя 4 перелома. Цілком може бути - після того мене поперло на бізнес, хоча до того був жебракуючим тєхнарьом. Як вирішиш порозумнішати - звертайся - проведу тебе у театр до того щита. Може і твої справи не такі безнадійні. Але політ з балкону на бильця крісел обов'язковий - можеш це зробити вже зараз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2018 @VETERAN, тебя не Сирожа зовут?))) https://youtu.be/X6CJ6Dj7FS0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2018 @zootechnik, а как там подписан?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах