Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Двум, трем интересующимся отвечу в ЛС. Если интересующихся больше - ткните в тему, я распишу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Двум, трем интересующимся отвечу в ЛС. Если интересующихся больше - ткните в тему, я распишу. можно и вообще целую тему запилить тут http://vaz2101.com/index.php?/forum/11-elektrooborudovanie/ "Доработка генератора by Alex_st" как например Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Если интересующихся больше мне было бы интересно, не не так - мне интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 И мне тоже Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Ну как-то так - http://vaz2101.com/index.php?/topic/35004-standartnye-generatory-i-chto-mozhno-uluchshit-v-i/ Блин, не могу прикрепить картинки, дайте фотохостинг, который тут поддерживается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 дайте фотохостинг, который тут поддерживается.да даже https://picua.org Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Повозився сьогодні зі своїм 105 амперним генератором. Зняв, розібрав - повно бруду на колекторі. Ну, думаю, ось і причина. Помив, продув, зібрав, поставив - ніфіґа. Не працює. Знімаю, розбираю, ставлю старий РР, збираю, ставлю - працює аж занадто. За якісь секунди заряджає акумулятор до 17 вольт. Надоїло. Вирішив, що залишу цей для експериментів - є задумка, а зараз замовив новенький 120 амперний із Пріори за 1700грн. Завтра заберу і поставлю. Ну і навалили тут в різні теми - читати не перечитати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Токошо сотню накатил (аха-муха,а нада три),ща пойду покурю и добавлю две по 50-т, моя крассава гдето на корпоративе (еле написал это слово-для меня это стандартная буханина). 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Кампашка приглашала проводить старый год . Отказал. Второй день на антибиотиках. Грустно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 А я уже почти полтора месяца не пью. Не специально, просто поводов особых нет а без повода как-то и не тянет. И ничо, все нормально 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Повозився сьогодні зі своїм 105 амперним генератором. Зняв, розібрав - повно бруду на колекторі... А шо за генератор у тебя такой с коллектором? У всех с кольцами, а у тя с коллектором. Секретная разработка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Кстати, есть еще безщёточный генератор, с третьей обмоткой. Называется он ГА-2, выпускался какое-то время в 90-е годы, кажется, Алтайским заводом. Они до сих пор иногда проскакивают на ОЛХ. У меня такой когда-то стоял. Он мощнее обычного, и насколько помню, не нуждается в реле-регуляторе. Правда, проработал не очень долго - на гонках от высоких оборотов разлетелся ротор и его заклинило и замкнуло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 У всех с кольцами, а у тя с коллекторомА у мене з кільцевим колектором. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Ветеран ще той троль. Буду у Львові, обов'язково з ним зустрінуся. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Кстати, есть еще безщёточный генератор, с третьей обмоткой.Це щось типу двохроторного генератора. Бачив такі військові генератори, але не на машинах. обов'язково з ним зустрінусяІ згоди не питаєш, будеш переслідувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 А я уже почти полтора месяца не пью. Я до сорока вообще не пил. Затем , одного чела научил по девкам бегать , а он меня бухать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 А я уже почти полтора месяца не пью. Я до сорока вообще не пил. Затем , одного чела научил по девкам бегать , а он меня бухать. Как можно научить по девкам бегать,даже интересно. Век живи, век учись.Я девок люблю, но вот меня не кто не учил - само пришло??, как и бухалово. Бухать завязал, а вот с девками не получается - как то само по себе выходит?. Грешен, каюсь, но поделать нечего с собой не могу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 А я уже почти полтора месяца не пью. Не специально, просто поводов особых нет а без повода как-то и не тянет. И ничо, все нормально я с полгода точно ... Жена за ужином наливки чуть, а мне даже не интересно))) не любитель я как то. Да и вредно мне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Как можно научить по девкам бегать,даже интересно.Лічним прімєрам.Тепер разом бухі по бабам швендяють. 2 Автонаездник та w-126 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 У всех с кольцами, а у тя с коллекторомА у мене з кільцевим колектором. Аааа, бредишь как всегда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Вчера вечером встретил старого друга, по традиции зашли в заведение присмотрелся- еще тот художник делал этикетку для уманьского пива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Вчера вечером встретил старого друга, по традиции зашли в заведение присмотрелся- еще тот художник делал этикетку для уманьского пива Твой друг? Ну че, норм. Баба, стоящая в позе, у настоящего культурного мужика, должна вызывать интерес и развивать его воображение заглянуть сзади. Посыл прямее не бывает. Расчет на высокоинтеллектуальную публику, как основной контингент употребляющих сей несомненно прекрасный продукт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Вчера менял техпаспорт, вписал газ. Третий техпаспорт за год уже Сегодня пока ехал на работу запоздало сообразил что надо было квадратный номер назад попробовать сделать, видел ездит у нас копейка с таким, видимо по шаблону американца заказали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 @Djely, квадратный номер заказывается отдельно. Как доп услуга. То есть все равно должен быть комплект прямоугольных Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 @Djely, так а что его там делать, сейчас стандарт уже есть, 500 гривен и квадратный номер у тебя в руках) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах