VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Шось в поздние строки ты женился Я женився не раз... Від першої женячки минуло 46 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Шось в поздние строки ты женилсяЯ женився не раз... Від першої женячки минуло 46 років. ? Шалун наверно?З усякими такими дєлами справився до обіду, а далі - відмічали нашу з жінкою дату - 33 роки тому зареєстрували наш шлюб. Вже трошки гульнули, пошопилися і тепер ще святкова вечеря. Поздравляю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 З усякими такими дєлами справився до обіду, а далі - відмічали нашу з жінкою дату - 33 роки тому зареєстрували наш шлюб. Вже трошки гульнули, пошопилися і тепер ще святкова вечеря. Хм? Шось в поздние строки ты женился (нне нну можт и действительно зарегил брак 33 тому),я хоть и моложе но 25-ть уже со своей живем. Та просто это не первая жена Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Поздравляю.Дякую. Шалун наверно?У мене перша жінка була депутатська дочка. Навіть тесть - заступник начальника відділу юстиції співчував мені, але проти КГБ і мєнтів, яких натравила на мене теща, протистояти не міг. Відкупився від них квартирою, яку залишив мені тато.Зате тепер можу собі проходити і просто не помічати ту жеброту - добробут скінчився разом з депутатськими повноваженнями. І це ще я не "дякував", хоча і мав можливості - не хочу бити по власній дочці. Достатньо того, що вони дуже заздрісні, а я регулярно шлю відкриточки з різних країв. Навіть з тих, де ніколи не був - друзі виручають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Та просто это не первая жена Так получилось , что женат второй раз. Но , уже со второй , живу тридцать восьмой год. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 Приехал домой, поужинал, вышел покурить - а тут снова снег чистить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 а тут снова снег чиститьУ нас мєрзкій дощик. Холодно і мокро.А вдома тепло, затишно і смачне вино. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 а тут снова снег чистить а нам на работу купили насадку для мотокосы алеи чистить и снегоуборочную машину для дорог, машина и часа не поработав поломалась, отвезли по гарантии. а насадку на мотокосу не успел разглядеть, для дома такая была б отлично, кидает снег до 6 метров Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 а тут снова снег чистить а нам на работу купили насадку для мотокосы алеи чистить и снегоуборочную машину для дорог, машина и часа не поработав поломалась, отвезли по гарантии.а насадку на мотокосу не успел разглядеть, для дома такая была б отлично, кидает снег до 6 метров опа такой насадки не слышал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 а тут снова снег чистить а нам на работу купили насадку для мотокосы алеи чистить и снегоуборочную машину для дорог, машина и часа не поработав поломалась, отвезли по гарантии.а насадку на мотокосу не успел разглядеть, для дома такая была б отлично, кидает снег до 6 метров опа такой насадки не слышал.Тоже интересно. Гугл тоже ничего не знает 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Для тих, хто бухає по чорному. В Україні випустили чорну горілкуhttps://zaxid.net/news/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Эти насадки имхо ни о чем. Был на сто. Они купили самую дешевую кидалку снега. Говорит третья зима работает. Понятно что по свежему снегу только. Лопасти пластик. Но кидает хорошо. Говорит довольны очень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Лопата рулит. И снег откидан и мышцам нагрузка. Откидал снег, достал санки - будет заезд? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Ага когда надо 100кв.м. зачистить. А может и больше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Зимние покатушки 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 опасно это 2 zootechnik та VETERAN відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Прикольно. А я заболел, погода в столице мерзкая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 опасно этоЧем??П.с. с горки спускаться - тоже опасно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Чем??Кілька днів тому загинула дитина, яку також так тягнули на санках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Чем?? Кілька днів тому загинула дитина, яку також так тягнули на санках.Бывает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2018 Последние покупки сделаны к Новому году. Гроші скінчилися.??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2018 2 года собирался, а сегодня взял и переделал таки ELM327 на шину MS (это чтоб копаться в мозгах авто через OBD II). Вопрос плёвый - всего то микрик правильно впаять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2018 2 года собирался, а сегодня взял и переделал таки ELM327 на шину MS (это чтоб копаться в мозгах авто через OBD II) В смысле настраивать или просто смотреть больше параметров? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2018 2 года собирался, а сегодня взял и переделал таки ELM327 на шину MS (это чтоб копаться в мозгах авто через OBD II) В смысле настраивать или просто смотреть больше параметров? . Вот глянь: https://www.drive2.ru/l/8346616/ https://ffclub.ru/topic/361870/ http://www.carhelp.info/forums/showthread.php?t=103878 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2018 Ну то чуть не то. А можно ли ЕЛМ как-то переделать, чтобы через него чиповать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах