VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 @zaza, дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Ветеран, вітаю. Прикольна автівка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Ветеран, вітаюДякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 побачити дівчину за кермом 2101. але здивування присутнєу мене заправляєтся мадам років 25 на 2106, буває деколи що машина не заводиться,вона відкриває капот, трохи там колупаєтся і після цього машина зразу заводиться,в неї таки рухи ніби щодня це робе, мадам на вигляд дуже красива з гарною фігурою,міні юбка, манікюр... короче деколи відволікає мене від роботи))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 тачанка неплохая, торпеда только наркоманская Да , внешка даже ничего , а вот салон - по нему не проехался с матюками только ленивый. Очень юморно об этом высказался Кларксон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 КПП автомат? а то я тут недавно видео снял про мини на механике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 КПП автомат? Так. Трохи задумливий при рушанні. Пізніше розгон нормальний. Я проїздив ще мало, для того, щоб щось там відчути. Кілометрів з 20. І заправився, бо бензину майже не було. Зараз збираюся десь нормальний опис машини знайти, а то кнопок і крутилок повно, а я не знаю що яка робить. Ну і хотілося б замельдуватися на профільному форумі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 замельдуватися Правда , есть такое слово? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 есть такое слово?Похідне від мельдунок - рапорт, зголошення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 https://basetop.ru/luchshie-avtomobili-po-mneniyu-geev-top-10/ Не драма Славік таке авто купив. Подібне притягує подібне По теме. Пришел с массажа. Расслабон. Сейчас буду читать книги, которые ждут на полочке своего часа. И этот час для них настал. И для меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 авто геть не для 70 літнього дідуганаЄ якісь аргументи? внимание будет в основном от голубыхКолір не голубенький і не рожевий у полосочку, а строгий чорний.Автомобіль обладнаний практично усім, що мені би хотілося. Нема хіба що ГБО, але то наживне. Замовив нижній захист за три і пів тисячі гривень. Скоро має прийти. поздравляю https://basetop.ru/l...yu-geev-top-10/ Не драма Славік таке авто купив. Подібне притягує подібне дебил какой то писал рейтинг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 поздравляю Дякую. Є шанс бачити її у Дніпрі. Але не скорше, ніж через 2 місяці. Підготував для машинки новий реєстратор - тільки карту пам'яті куплю і тоді причеплю. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Сварил сегодня свой первый шов по алюминию. Тест-задание - заварить отверстие в радиаторе. 2 nemez та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 @nemez, ну хоть спайдер попрошу не обижать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 @Солекс Делортович, не буду больше Альфы рулят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Міні Купер Кантрімен Разговор был за простой Купер. А если Міні Купер Кантрімен то клиренс присутствует. Давай бортовик Бмвгавно ломучее все же. Ты хоть к официалам его возил на диагностику? Свежая машина все же. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Та не, было про кантримен )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Давай бортовикНавіть не сподівайтесь. Форум про ВАЗ 2101 і т.п., а все решта - сміття. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 @VETERAN, Тю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 По нашим малым гребеням смарт ездит, интересно где его обслуживают и как с такими колесиками ездить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Тю.Та нафіга мені та МІНІ? То дочка мені купила. Почекаю поки отримає права і віджену їй - нехай катається. с такими колесикамиНу ти даєш... 17" диск і ширина 255 тобі мало? А як я на 13" і 155 ширини їду? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 @VETERAN, Лукаш за СМАРТ говорит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 за СМАРТА у нього не такі колеса, як в Жигуля? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 @VETERAN, У смарта база квадратная. Так шо смарт это отдельная история. Хоть колесья на 17" поставь. Да и все смарт авто неудобны в ТО. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 У смарта база квадратная.Колеса? І не стукає, коли котиться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах