VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 березня 2019 И это есть истина.Домовимося про зустріч - може відкриється нам істина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 всем доброе утро. Несмотря на такую-себе погоду, хочу выехать поработать на свежий воздух, на дачку... Там чистили проезд (ветки мешали заезду грузовиков) и покромсали немного мою алычу, ветки лежат на участке. Нужно навести порядок, да и засиделся я на этаже, в этом курятнике. Хочется немного пробздеться, подышать свежим воздухом. Завтра опять киевское дежа вю с видом на кольцо на левобережном метро, и бутылкой ред булла. Сижу вот и думаю - а не пересесть ли мне на летнюю резину? На Шкоду есть комплект таких колёс вместе с никелированными болтами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 Я пока на зиме... Температура днем не выше 10-ти, а ночью и того ниже. Где-то через недельку переобуюсь. 2 denis13 та nemez відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 @nemez, Штормовое обещают. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 @jeka_m, @denis13, Спасибо! Действительно, лучше отложить на потом 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 Сижу вот и думаю - а не пересесть ли мне на летнюю резину? еще на прошлой недели переобулся, полет отличный. зима при + температуре уже не такими свойствами сцепки обладает как на морозе\снегу. а ночью и того ниже.и шо шо ночью? ладно я бы понял если ночью ездуны. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 и шо шо ночью? ладно я бы понял если ночью ездуны. Солнце зашло - температура упала. Если днем +5-6, то после захода солнца +2-3. На конец месяца передают заморозки. Если темперетура ниже +8-10 то лето не але. Мне спешить некуда, потеплеет - переобуюсь. Тут выбор каждого, кто-то и зимой на лете дубасит и ему полет нормальный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 Тут выбор каждого, что-то и зимой на лете дубасит и ему полет нормальный. ну да, ведь если головы нет, то какую бы резину не обул, все равно не спасет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 сезон открыт погодка совсем не лётная и за время моего отсутствия на газоне похозяйничали кроты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 сезон открытМій сусід по гаражу також уже відкрив сезон - вчора поміняли суглоб в задниці на керамічний. А я займався оформительськими роботами - вирізав з фанери круглу кришку на докатку і з одного боку прикрутив шурупиками ґумовий круг, вирізаний з жигулівського килимка, а інший бік обсмалив паяльною лампою і завощив. Симпатично виглядає в машині. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 Сегодня продал ваз 2107.. уехала за 900у.е. под ремонт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 сезон открыт вирізав з фанери круглу кришку на докатку і з одного боку прикрутив шурупиками ґумовий круг, вирізаний з жигулівського килимка, а інший бік обсмалив паяльною лампою і завощив. Симпатично виглядає в машині.Фото буде? Так, чисто пореготати, як симпатичного виглядає колгоспінг з фанери і жигулівського килимка на саморізах в БМВ )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 Фото буде?Ні - це форум 2101. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 Так і килимок 2101 ;-) Був ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 березня 2019 Був )))А тепер це килимок докатки МІНІ, якому не належиться ні докатки, ні килимка для неї.Просто триває процес переробки того недолугого виробу у шедевр ВАЗу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 У нас вчера вечером шторм налетел, город потух на 40 минут. потом включаю ноут, а он доходит до экрана приветствия и все, в безопасном режиме тоже самое. Пришлось перебивать винду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 У нас вчера град, дождь и ураган. Деревья валило. А сегодня мороз и снег пролетает. В общем - погода шутит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 За вікном синє небо, але ще холодно +2,2 градуса. І навіть гілки на деревах не хитаються. Піду з внуком гуляти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 А я на роботі. Але як приємно їхати вранці по столиці без заторів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 купил себе ещё литературы Сижу и перелистываю это пособия по экзамену, который я собрался сдавать. Слева - словарь для продвинутых сусликов, где более сложные слова объясняются при помощи более простых. Там нет объяснения ни на русском, ни на украинском языках. Онли инглыш. С контекстными примерами и объяснением особенностей. Давно искал такой в бумаге. Да, сегодня не хватает бутылки ред булла. Позже исправлю ситуацию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 @nemez,эти энергетики-набор химии, когда то сутками напролет находясь на границе мы с другом решили бахнуть по Burn 0.5,банка размером как пиво, этого показалось мало,взяли ещё по одной... короче через пару часов "дошло", ощущения странные были... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 Тут недавно вели мову про черемшу. Міністерство екології та природних ресурсів України Вчора о 13:18 · ‼Звертаємо увагу на таку ранню весняну рослину як черемша. Вона впізнавана за характерним легким присмаком часнику. Все б нічого, та ось тільки черемша або, як її ще називають, ведмежа цибуля занесена до Червоної Книги України, отже, збирати її по лісах категорично заборонено. Насправді рослина зустрічається далеко не всюди на території нашоі країни. ‼Нагадуємо, що самовільне збирання черемші карається штрафами від 510 до 1700 гривень, окрім того - 62 гривні за одну рослину (!) з конфіскацією рослин. https://www.facebook.com/minpryrody/posts/2208568155866115 https://zaxid.net/ministerstvo_ekologiyi_nagadalo_pro_zaboronu_zbirati_cheremshu_v_lisi_n1478104 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 @nightwolff, Так я не веду здоровый образ жизни. Заниматься спортом и быть здоровым - это немного разные вещи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 @nightwolff, Так я не веду здоровый образ жизни. Заниматься спортом и быть здоровым - это немного разные вещи. у меня почему то всегда спорт ассоциировался с здоровым образом жизни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 Вирішив відновити життєвий тонус, втрачений за зиму - пробіг крос із коляскою по глухих дворах і парках. Малий витримав під три години, а це більше 10км - навіть виспатися встиг - утрясло по лісових стежках. Погодка відмінна - сонечко і тепло. Народ висипав надвір " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Аж не віриться, що за два дні буде мороз і сильний сніг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах