Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 чем "ты че, ахуел". ну так напиши что ахуел и на том закончимВсе, что я хотел тебе написать, я уже написал. Тут все скАтились, один Интервент Дартаньян. Напомни, как там звали твоего любимого персонажа из мультика, который старшим поддакивал? Табака?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Напомни Зачем напоминть, если ты и так все прекрасно помнишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Все, что я хотел тебе написать, я уже написал. но при этом так и не ответил не ахуел ли. не удивляйся что я скотился до такого уровня - я с собеседниками общаюся на их уровне, им так понятнее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Утро началось с поделок) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Ох и люблю я такие поломки. С месяц с движком творилось что то неладное - на ХХ колотит , трогаешься - может заглохнуть .Расход вырос , тяга упала. И это на МПСЗ. В итоге , просто заменил свечи . Выбросил свечи под газ , установил а17 и жизнь наладилась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 @Emissions, колодку набираеш? или разбираеш. Выбросил свечи под газ , установил а17 и жизнь наладилась. свечи под газ выгодны их производителям, у меня обычные NGK и пробег на них уже за 45тыс.км, а до этого на бензине и КСЗ больше 5тыс. не ходили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 колодку набираеш? или разбираеш.разобрал и под себя собрал) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 под себя собрал осталось шесть проводов фокус-покус как январь превращается в МПСЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 под себя собрал осталось шесть проводов фокус-покус как январь превращается в МПСЗ в смысле?) это все провода что мне надо) это прошивочный) а в мпсз так я уже давно тут постил как запустили январь с карбом в качестве мпсз на даде) позже полноценный инж соберется) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Всем привет. Давно здесь не был. При входе раньше долго висела тема о Бесе. Сейчас не висит уже. Что там, кто в курсе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Что там, кто в курсе?ничего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Всем привет. Давно здесь не был. При входе раньше долго висела тема о Бесе. Сейчас не висит уже. Что там, кто в курсе? Она и висит только в общении а не флудилке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 @Интервент, спасибо, нашел. Раньше просто прикреплена была вверху на главной странице. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Моя мала "пішла в люди" і нам з жінкою залишила малого - розважаємо. https://www.ukrinform.ua/rubric-presshall/2666286-rus-jde-na-vibori-prezentacia-videoroliku.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Ти гля, зі злочинною владою бариг співпрацює, там ж всі кляті риги та бариги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 зі злочинною владою бариг співпрацюєНасправді замовник - канадці, а міністр тільки зараз примазався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Насправді замовник - канадці, а міністр тільки зараз примазався. Замовник чого, Гуся? Ну, якщо замовник канадці, то можна і з ідейним ворогом поспувпрацювати да ще й написати, от, вибилась в люди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Замовник чого, Гуся?Замовники мультика. Гусь - персонаж, який належить моїй дочці - має застережені авторські права. А замовники - приват, метро і т.п. Переважно агенти дочки тим займаються - їй тільки гроші капають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Насправді замовник - канадці, А им оно зачем, стесняюсь я спросить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Гусь - персонаж, який належить моїй дочці Ну, тоді дійсно круто. Не знав, що то її автрство, подумав, що вона "менеджерка українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні»". Гусь дійсно номарльно так зайшов, респект доньці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 респект доньціДякую.Вона ще й ілюструє дитячі книжки - вже кілька десятків вийшло. Намалювала кілька своїх авторських - вже давно у продажі. А Гусь - типу розваги у вільний час. І ця розвага розмножується на кружках, футболках і всякому різному. Кілька фірм випускають і продають товари з Гусьом на мільйони гривень в місяць. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Седня сьездил в Конзавод привез перегнойчика на дачу,шото подустал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 Я думаю, що нашим пожежникам, я зареєстровані у ФБ, цікаво буде повчитися у французів. https://www.facebook.com/DMarzoni/videos/315597822479073/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kellamere 0 Скарга Опубліковано: 25 березня 2019 всем привет. пригласили на свадьбу, не знаю что дарить. нашла вот интересные https://svadbavo.ru/journal/podgotovka-k-svadbe/podarki подарки на свадьбу. поделитесь оригинальными идеями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 26 березня 2019 всем привет. пригласили на свадьбу, не знаю что дарить. поделитесь оригинальными идеями Ящик оригинальной водки (пойла)+денежку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах