nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 @denis13, ні - про задніх пасажирів думаю. Я ж за собою місця не залишив - відсунув крісло.как вариант можно немного удлинить автiвку 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 можно немного удлинить автiвкуТа ні - педалі трошки легше буде втопити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 Така от думка прийшла - а що, якщо вирізати кусок моторного щита з блоком педалей і подати то все трохи вперед. Ніхто так не робив? То всё месть СССР))) Мучайтесь))) 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 Мучайтесь)))Добре - я помучусь, а ти насолоджуйся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 У меня есть как раз этот кусок новый ещё СССР моторного щита)) Надо будет - могу сфоткать Я фотографію туди не приварю - краще напиши чи продаєш і за скільки. Але фотку покажи також - щоб примірятися. Напомни завтра с утра по тел. Недорого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 Напомни завтра с утраПостараюся не забути - буду їхати в гори. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 Мучайтесь)))Добре - я помучусь, а ти насолоджуйся. А чему тут собственно наслаждаться? Тому что итальянцы сделали такой маленький автомобиль, а когда пришла пора заменить его более современным авто, советы забрали его себе? Хотя можно было купить разработку Рено-16, на голову выше Фиат 124. Чем они думали эти политработники, принимая такие решения? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 А чему тут собственно наслаждаться?Процесом моїх мучєній. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 А чему тут собственно наслаждаться?Процесом моїх мучєній. Могу только посочувствовать. Наслаждаться человеческими мучениями не для меня. Знаю что такое ездить на Жигулях, я больше 300км за раз, по нашим дорогам не выдерживал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 Знаю что такое ездить на Жигулях, я больше 300км за раз, по нашим дорогам не выдерживал.Слабак. А ще спасатєль. Я ціле життя добами із-за руля не вилазив і ще й отримував задоволення від їзди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 Слабак. А ще спасатєль. Я ціле життя добами із-за руля не вилазив і ще й отримував задоволення від їзди. Ну звыняйте, дороги час ввд часу не кращають. Мне например чтобы проехать 100км до области, нужно потратить 2,5 часа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 травня 2019 Мне например чтобы проехать 100км до области, нужно потратить 2,5 часа.Я вважаю, що більша швидкість - менше ям. Об'їжджаю тільки ями розміром більші за машину. Перед іншими тільки додаю газу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 2 травня 2019 Я вважаю, що більша швидкість - менше ям Понты, понты, понты... Хоспади... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 2 травня 2019 @Alex_st, На то ж он идед-дрыхтун 1 Лукаш1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 травня 2019 Хоспади...А ти спробуй - переконаєшся, що при швидкості колесо не встигає дуже опуститися в яму і пролітає над нею. Правда у мене амортизатори від Шеві. Зараз їду в Карпати - ще раз підтверджуся у своєму переконанні.Загляну під капот, щоб побачити, чи можна педалі подати вперед, чи буде рульове заважати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 2 травня 2019 при швидкості колесо не встигає дуже опуститися в яму то ви не бачили наших ям - на швидкості або диск гнеться, або резину рубає, а от от щоб їх пролетіти то потрібно крила до машини чіпляти 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 2 травня 2019 Мне например чтобы проехать 100км до области, нужно потратить 2,5 часа.Я вважаю, що більша швидкість - менше ям. Об'їжджаю тільки ями розміром більші за машину. Перед іншими тільки додаю газу. Как вам наши дороги? Вернее их отсутствие. Я бы с удовольствием посмотрел как вы будете мчать по этим ямам на своём Жигулике. Этот участок дороги длинной в 35км я преодолеваю за 50мин. Если ехать быстрее, может что-то отвалиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 травня 2019 Мне например чтобы проехать 100км до области, нужно потратить 2,5 часа.Я вважаю, що більша швидкість - менше ям. Об'їжджаю тільки ями розміром більші за машину. Перед іншими тільки додаю газу. Как вам наши дороги? Вернее их отсутствие. Я бы с удовольствием посмотрел как вы будете мчать по этим ямам на своём Жигулике. Этот участок дороги длинной в 35км я преодолеваю за 50мин. Если ехать быстрее, может что-то отвалиться.https://www.youtube.com/watch?v=G4JU0af3wNY&t=64s у нас международная трасса местами такая и пол города,в эуропу идём,хуле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 2 травня 2019 Кстати, кто знает подскажите. При заливке видео ютуб режет безбожно качество видео, выходит какое-то мыло Есть ли какие секреты, или обязательно рендерить видео в Вегасе чтобы не терять качество? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 травня 2019 Фото для Ветерана? Извиняюсь за фото (на чердаке фоткал). Кусок панели в зборе, даже с масой на кпп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 2 травня 2019 Загляну під капот, щоб побачити, чи можна педалі подати вперед, чи буде рульове заважати. Лонжерон будет мешать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 травня 2019 Лонжерон будет мешать. Рульове мішає. І взагалі - дурна ідея мені стукнула в голову. Прокаталися по Карпатах. Мали їхати на моєму жигулику, але хлопці викупили у поляка беху за 1000 долярів. Дизеляка 2,5 літра 1998 року. Валить що дурна. І стан непоганий. За пару тижнів розберуть на кусочки. Проїхали біля 350 км. Дорога щойно зроблена. Це в бік м. Турка - найбільш затурканий район львівщини. Але заробив задовільно. Треба ще поїхати - значить ще пару соток американських капне. А завершилося все пригодою - машину залишив у центрі - бо там пересів у БМВ. Приїхали, пробую пультом відкрити - жодного ефекту. Довго пробували без успіху. Відкрив ключем багажник і дуже шумно поскидав туди свої речі - виє сигналка непогано. Пішов шукати батарейку до пульта - марна затія о 11-ій вечора. Прийшлося зробити відмичку, відкрити салон і відімкнути сигналізацію. Прохожі трохи здивовано на мене дивилися - підходить дід з якимися дротами, мигом відкриває двері, кудись запхав руку і смикнув, завів мотор і поїхав собі. Завтра буду з тим розбиратися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 3 травня 2019 Ны бухаю. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 травня 2019 ГАЗ-4301 чтоли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 3 травня 2019 Чищу комп от хлама. Наткнулся тут на скрин, сделанный ровно год назад - 03 мая 2018 2 Tymothy та Солекс Делортович відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах