Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 його фашисти розстріляли Ооо мля, як виявляеться твIй Дiд теж воював проти фашистiв? шО Ж ТАКЕ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 Ооо мля, як виявляеться твIй Дiд теж воював проти фашистiв?Розрив шаблона?Я ж казав, що УПА воювала з фашистами навіть у вас там - Молодогвардійці ж також були українськими партизанами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 всех с праздником победы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 І Луганськ також парадує - кілька мотоциклів, прикрашених червоними онучами, тягнуть танка, видобутого шахтарями в забої. А іхтамнєти викотили трофейні гради. Тi *ихтамнеты*, Пiздюлей роздали *конкретно и по существу* Слава Богу шо вони зупинились перед рiчкою, то шо iм така команда поступила , а то б i менi дiсталося неслабо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 Тi *ихтамнеты*, Пiздюлей роздали *конкретно и по существу*У них така метода - бий своїх - щоб чужі боялися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 На Красній площі парад удався - цього року жоден танк не заглох і не загорівся. По площі переїхалися знамениті зенітні комплекси, які могли би позбивати всі цілі, якби Земля була плоска, а не кругла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 У них така метода - бий своїх - щоб чужі боялися. Це отдельний разговор. Понятно шо Вова нас кинув. Шо касаеться *МолодоI гвардii* --в мене е книжка *Молодая Гвардия* с оригинальными подписями потому что в музее Краснодона работали мои родственники и когда я был *ещё маленьким* я помню как *дедушка* подписал мне эту книгу лично. *** я её кому продам при жизни. Как сдохну, продаст дочка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 в мене е книжка *Молодая Гвардия* с оригинальными подписямиКошового, чи кого? Совок наплодив кругом фейкових музеїв та пам'ятників.Досить ґапитися на дошку з картинками - іду в гараж перевіряти в машині гальма. По дорозі загляну на Пагорб Слави - там залишки совків всякі атракції в цей час влаштовують. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 Десяти-класник вiдбираyе цукерку у першокласника. Так? Можно подумать шо ти нIчого не поняв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 Це отдельний разговор. Понятно шо Вова нас кинув... Кого кто кинул? Все просто - не мешай дебилам, они сами все сделают. Главное, народ как быстро поумнел - результаты выборов тому прямое подтверждение. А Славик и Ко могут пиз*еть что угодно, это все лишь пиз*деж. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 Тебе--порошковая жопа, слова не давали с твоими 325 сообщениями, тут сидят влиятельные люди , сказали в телефоне шоб ты шол на кукан, а не сегодня ехал в Магадан P/S Люди позвонили , я тут не при делах 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 удаляют свои бортовики только эмамачи да слабаки, имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 На каком языке здесь общаются ? Я не все понимаю из сказанного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 На каком языке здесь общаются ? Я не все понимаю из сказанного ну, на самом деле я тоже зира не понимаю, так что это норма. Нужен его словарь для общения с ним =\ 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 тут сидят влиятельные люди на кукане сидят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 цього року жоден танк не заглох і не загорівся. зате ні одна вундервафля не пролетіла. "Повітряну" частина "шабаша побєдобєсія" відмінено. Залупенфюрер як завжди, пздть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 Тебе--порошковая жопа, слова не давали с твоими 325 сообщениями,.. Стесняюсь спросить - это что мне? Если да, то почему порошковая? Порошковый огнетушитель знаю, а жопа - это как? От Порошенко что ль? Так это вообще не по адресу. ПС. Продолжаю бухать, если что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 вот мне интересно,кому какое дело до того как проходит парад в России,ваш сарказм на эту тему им до сраки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 по ящику идут фильмы про войну, удивительно как это их на мову не перевели, обычно же переводят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 по ящику идут фильмы про войну, удивительно как это их на мову не перевели, обычно же переводят Мовний Закон в действии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 іду в гараж перевіряти в машині гальма.Я думав, що гальма вже накрилися. Мало нові колодки не купив по дорозі. А виявилося, що якась смола потрапила в барабан і її розмазало по середній частині барабана і колодок. Просто помив і обезжирив.Спеціально пройшовся по звичайних пунктах активності прихильників Сталіна - кругом спокій - тільки повно поліції та журналістів зі станціями космічного зв'язку. Все кругом працює, як в будній день. Ех... а колись приходили дідугани з червоними шматами на палках і якимись портретами - у них ту "символіку" відбирали і ганяли тими древками по цілому парку. Перевелися активісти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 по ящику идут фильмы про войну, удивительно как это их на мову не перевели, обычно же переводят А где фильмы про то, как "Мой дед, Имярек, был командиром заградотряда, стрелял в спину отступающим!"? А где кино про то, как деды выбивали признания в заговоре против сталина? Где кино про дедов, на сокровищах которых до сих пор живут их выводки, а наворовали они их у голодных солдат? Где деды-смершевцы, которые придя в освобожденную Одессу, за полгода сократили её население с 244 до 92 тысяч? Где сотни тысяч дедов палачей и вертухаев?! Именно благодаря этим дедам страна-победитель заплатила за победу сорока тремя миллионами жизней, против шести у побежденного. Именно эти "вытираны" стёрли из массового сознания послевоенного поколения основные гуманистические ценности, заменив их советским пропагандистским дерьмом, которое сегодня, обвешавшись крестами и колорадскими соплями, выливали на видео их последыши! Деды воевали? Так, кто же против?! Но пока мы не назовем мразь мразью, мы честной страны не построим. Почему закрыты архивы с именами "вытиранов-хероев"? Почему 25 лет мы не знаем имена гэбэшных стукачей и имена их жертв?! Пока мы не осознаем свою настоящую, не украшенную историю, мы не сможем строить будущее... 5 denis13, w-126, VETERAN та 2 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 по ящику идут фильмы про войну, удивительно как это их на мову не перевели, обычно же переводят А где фильмы про то, как "Мой дед, Имярек, был командиром заградотряда, стрелял в спину отступающим!"? А где кино про то, как деды выбивали признания в заговоре против сталина? Где кино про дедов, на сокровищах которых до сих пор живут их выводки, а наворовали они их у голодных солдат? Где деды-смершевцы, которые придя в освобожденную Одессу, за полгода сократили её население с 244 до 92 тысяч? Где сотни тысяч дедов палачей и вертухаев?! Именно благодаря этим дедам страна-победитель заплатила за победу сорока тремя миллионами жизней, против шести у побежденного. Именно эти "вытираны" стёрли из массового сознания послевоенного поколения основные гуманистические ценности, заменив их советским пропагандистским дерьмом, которое сегодня, обвешавшись крестами и колорадскими соплями, выливали на видео их последыши! Деды воевали? Так, кто же против?! Но пока мы не назовем мразь мразью, мы честной страны не построим. Почему закрыты архивы с именами "вытиранов-хероев"? Почему 25 лет мы не знаем имена гэбэшных стукачей и имена их жертв?! Пока мы не осознаем свою настоящую, не украшенную историю, мы не сможем строить будущее... альтернативная история для упоротых. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 по ящику идут фильмы про войну, удивительно как это их на мову не перевели, обычно же переводят А где фильмы про то, как "Мой дед, Имярек, был командиром заградотряда, стрелял в спину отступающим!"? А где кино про то, как деды выбивали признания в заговоре против сталина? Где кино про дедов, на сокровищах которых до сих пор живут их выводки, а наворовали они их у голодных солдат? Где деды-смершевцы, которые придя в освобожденную Одессу, за полгода сократили её население с 244 до 92 тысяч? Где сотни тысяч дедов палачей и вертухаев?! Именно благодаря этим дедам страна-победитель заплатила за победу сорока тремя миллионами жизней, против шести у побежденного. Именно эти "вытираны" стёрли из массового сознания послевоенного поколения основные гуманистические ценности, заменив их советским пропагандистским дерьмом, которое сегодня, обвешавшись крестами и колорадскими соплями, выливали на видео их последыши! Деды воевали? Так, кто же против?! Но пока мы не назовем мразь мразью, мы честной страны не построим. Почему закрыты архивы с именами "вытиранов-хероев"? Почему 25 лет мы не знаем имена гэбэшных стукачей и имена их жертв?! Пока мы не осознаем свою настоящую, не украшенную историю, мы не сможем строить будущее... Даже если и было - кто ж такие фильмы про себя снимает ? Вот 5 лет Порох мог снимать подобное, но что-то не особо его эта тема интересовала. Видимо на ней много не поднимешь. А настроения, ненавистные в массах культивировались совершенно для других целей. Цели достигнуты, пора думать как не присесть, но то уже другая история и, может про неё, когда-то снимут фильм. Там будет про что. И это тоже наша история. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 альтернативная историяТобто ти заперечуєш існування заградотрядов?Чи може десь опубліковані імена донощиків, із-за яких ГБшники вбили стільки людей? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах