denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 @VETERAN, Каков пробег желательно честный этого Мини? Есть какая то симптоматика плохой работы АКПП? Про ОД БМВ Львова отзываются лучше чем про Киевских ОД. Но по хорошему найти адекватных специалистов не ОД. ОД работает по регламенту. По другому они не работают. Им регламенты пишут ТАМ. А в жизни бывает что регламент или не полный или не нужный https://bmwfix.com.ua/oil/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 Каков пробег желательно честный этого Мини? На спідометрі 93400км. Раніше було вказано 55000миль - так продали на аукціоні.АКПП працює гарно - плавно рушає і моменту переключення взагалі не відчувається. Офіціали сказали, що американського масла в КП - такого, як їй прописали - вони не мають. Мають масло тільки для європейських машин. я би з тим і не морочився, але маю перегнати її в Дніпро - дочка вже здала на права і хоче там нею користуватися. Тому хотілося б, щоб не мала з нею мороки. Хочу ще задні колодки поміняти і масло в двигуні, хоча ще можна тисяч 5-6 їздити на всьому цьому. До речі - кудою краще в Дніпро їхати? Від Умані якось проїде машина з немовлям на борту? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 Офіціали сказали, що американського масла в КП - такого, як їй прописали - вони не мають. Мають масло тільки для європейських машин. ОД маладцы. Могли за три цены и американского масла с ибея привезти Я подзабыл что МИНИ все же переднеприводная. Тут я тебе мало что подсоветую. Шукай профильные СТОшки где крутят МИНИ. ОД все же плохо проводят ТО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 Від Умані якось проїде машина з немовлям на борту? Дорог нет. Только направления. На Умань ездил через Мелитополь -Херсон -Николаев - Первомайск и на одесскую трассу. Это единственный маршрут , который в общей массе более менее применим для езды. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 дед,перестань косить под эксклюзивность. Даже в этой теме писалось,что в мини мотор такой же,каки у десятка других моделей и брендов,в нем нет ничего супертехнологичного.он будет комфортно жить на всем,что соответствует этому типу двигателя и году выпуска. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 @w-126, а я планував їхати через Кропивницький, а далі Олександрія, або Кривий Ріг. Нереально? А може спробувати через Київ і Полтаву? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 @w-126, а я планував їхати через Кропивницький, а далі Олександрія, або Кривий Ріг. Нереально? А може спробувати через Київ і Полтаву? Кривой-Днепр заляпали, довольно таки сносно, а вот от Казанки и до кривого, там жесть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 от Казанки и до кривого, там жесть.Мені не в той бік - буду їхати з Кропивницького. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 через Київ і Полтаву?роблять трасу, не рекомендую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 через Київ і Полтаву? роблять трасу, не рекомендуюОни ее делают уже не один год.От Киева до Полтавы - можно. Потом 50 км - будет одно направление. (Неспеша можно проехать). А потом от меня - 120 км неплохая дорога до Днепра. Это если через мой город. Если будешь в моих краях - дай знать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 Никак. Часть масла останется, Та там половина масла буде. Вичитав, що за перший раз літрів 5 міняєш, а потім ще раз 5 літрів.В муфте и каналах остается литра два-три, там не такая большая муфта. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 травня 2019 через Київ і Полтаву? роблять трасу, не рекомендуюОни ее делают уже не один год.От Киева до Полтавы - можно. Потом 50 км - будет одно направление. (Неспеша можно проехать). А потом от меня - 120 км неплохая дорога до Днепра. Это если через мой город. Если будешь в моих краях - дай знать. Через мой город на 50 - 60 км дальше будет. через Київ і Полтаву? роблять трасу, не рекомендуюОни ее делают уже не один год.От Киева до Полтавы - можно. Потом 50 км - будет одно направление. (Неспеша можно проехать). А потом от меня - 120 км неплохая дорога до Днепра. Это если через мой город. Если будешь в моих краях - дай знать. Через мой город на 50 - 60 км дальше будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 Мені не в той бік - буду їхати з Кропивницького. Кировоград - Александрия : лучше через Знаменку (можно пойти через Аджамку там поток меньше но дорога не очень) Александрия - Днепр : до границы с Днепропетровской обл трасса нормалек, а дальше жесть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 Если будешь в моих краях - дай знать. Я пам'ятаю - ти обіцяв убити. Якщо виїду зі Львова зранку - в твоїх краях опинюся десь аж під ніч - важко тобі буде мене виловити. Александрия - Днепр : до границы с Днепропетровской обл трасса нормалек, а дальше жесть. А до Кривого Рогу яка дорога? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 А може спробувати через Київ і Полтаву?по харьковской трассе через решетиловку тогда, самый оптимальынй вариант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 Якраз по тєліку показують дорогу Н14 Олександрівка - Кропивницький - там метрові ями. Правда мені потрібна Е50. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 говорю ж через решетиловку, это самое лучшее что на сегодня есть. я когда в Днепр ездил то таким маршрутом было дело Н14 Олександрівка - Кропивницькийс Днепра в Кременчуг ездил недавно, в Днепр области еще дороги более менее сносно, а в Кировоградской вообще как будто дороги с ОРДЛО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 говорю ж через решетиловку, это самое лучшее что на сегодня есть.Ґуґіль також радить їхати тудою - пише, що 14 годин і 1050км. Через Кропивницький на 100км менше, але на годину довше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 говорю ж через решетиловку, это самое лучшее что на сегодня есть.Ґуґіль також радить їхати тудою - пише, що 14 годин і 1050км. Через Кропивницький на 100км менше, але на годину довше. недавно человек ехал в обьезд, решетиловки, говорит пожалел, дорога еще хуже, назад через решетиловку мол летел по сравнению с объездом в решетиловке там скоростную дорогу делают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 дорогу делают Ґуґіль показує, що дорогу на Харків також ремонтують під Києвом. Я тою трасою їхав ще десь в 1989 році і під Полтавою два колеса по черзі перебив - вночі бортував у полі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 Ґуґіль показує, що дорогу на Харків також ремонтують під Києвом.да, ее всегда ремонтируют, но проезду особо не мешает, у них ремонт участками, т.е моментами выезд на встречную полосу, или наоборот встречка на твою полосу. 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 Смотри в общем сам, Львов-Киев долетаешь быстро по трассе Киев-ЧОП, аналогично через Киев на Харьковскую выезжаешь, и опять быстро долетаешь до поворота на Решетиловку, а там уже крейсерская снижается к 80. + по данному маршруту куча заправок с кафе, что дает возможность хотя бы стать размяться\перекусить, да кому либо нужду справить если надо 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 Колись дороги на сході і півдні нам здавалися казковими, порівняно з нашими. А тепер у нас кілька доріг трошки покращили, але південь і схід розвалилися в край. Я ще під враженням побачених по тєліку доріг Кропивницького. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 Я ще під враженням побачених по тєліку доріг Кропивницького.та это жесть, на уровне Черкас, или даже хуже, я б на месте жителей давно б уже мера грохнул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2019 Щось мені захотілося на своїй покататися - може виберуся влітку на тривалу подорож по півдню-сходу. Тільки потрібно вилучити небезпечні регіони - на львівські номери не кругом спокійно реагують. А хто тут у нас Ahrefs? Часто видно цей нік, але не бачив, щоб щось писав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах