Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 А всякі панти дорогущі - також можу купити, але не хочу. Вся эта машина и есть понты, хоть и не дорогущие но и не дешевые. Короче, был дед-дрыхтун стал дед-колхозник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 Да купил бы транспортерной ленты и прикрутил.У мене в гаражі є різні листи ґумові - не виходить з плоскої пластини. Ледве підібрав. Вирізав з картону шаблон машини і бажаного бризговика та й лазив по базарах, приміряючи. Передні підійшли від одного буса, а задні - від іншого.Виявилося, що там і чіпляти нема до чого - все з якоїсь тоненької пластмаски. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 Брызговики - то хорошо. А я вот если не будет форс-мажора - завтра собираюсь встретиться с alexart.? Волка - ноги кормят, так кажется говорят.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 А я вот если не будет форс-мажораА я планую через тиждень промчатися через схід на південь. Нарадили через Решетилівку їхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 а у нас супермаркет "сильпо" горит (Киев, на Сулеймана Стальского) Во дворе полно полиции, пожарных и скорых, в кв-ре - штырь дыма. Несколько машин газовой аварийки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 да я вообще не встречался с тем чтобы птицы нападали на людей у меня это тоже впервые, мне то по приколу от них отмахиваться, но они также и на детей нападают при том что детей они не так боятся. В общем проблему решили охотники, вечером шел с работы они как раз тушки собирали, насчитал 8 шт, там как раз знакомый охотник был, говорил что когда отстреливали рядом патрульные наблюдали, отстрел занял максимум минут 5, они тушки отвезут в держпродспоживслужбу (бывшие ветеринары) - там возьмут анализы, а потом кремируют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 Всем дорого утра. Пью кофе в поезде, едущим на восток. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 Как ездил 30 лет назад, что сейчас - один хрен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 Ппц Куда едем то?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 Куда едем то?) собираюсь встретиться с alexart. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 Епать ты так написал, что Днепрянам в пору и обидеться.Я так помітив, що там переважають люди практичні, а не сноби, яким на кожній шайбочці лейбл потрібний. Причому крутий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 @VETERAN, Дед ты не юли своей дупой Ты испортил родной дочке ее же автомобиль, своими руками и еще тут паришь а шо такое, шо тот Беня Коломоец. Ты совершил акт вандализма над предметом автомобилестроения, над котором много человек думало, как сделать его красивым практичным и что бы он многим нравился. А ты дед своим мышлением и руками, надругался над всей той работой которую совершали ЛЮДИ при изготовлении данного авто. Они же для типо практичных владельцев МИНИ, рассчитали и изготовили те брызговики. На те Вам. Ставьте. Я тебя понимаю. Ты в силу своего способа мышления, даже не отдупляешь. А шо такое. Ну припиздячил от какого то Богдана те брызговики. Епт это же брызговики. Ты же не видишь, что машина стала уебанская. Тебе то шо. Ты на капендосе если шо на 1,2 140км/ч в гору летаешь У тебя же дочка с пониманием что такое красиво, гармония. Она у тебя же художник иллюстратор. Чувство прекрасного должно быть. А ты ей: На доця. На тебе Мини с припиздячиными от ска автобуса брызговиками за 12долларов И ладно там деньги. Еще и пояснить: Ты же понимамешь. Машина возможно и стала уебанская. НО брызгавики всего лишь 12долларов. Будеш по этому задрыпаному Днепру шо каралева. 2 jeka_m та nemez відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 много человек думало, как сделать его красивым практичнымДля дорі Америки та Європи. Я там машину, як і всі інші, навіть не мив - там дороги. Ті чєловєкі навіть припустити не могли, що їх творіння буде змушене льопатися в болоті, як свиня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 @VETERAN, Дед не йули Есть факт калхоза и жмотства. Он есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 Он есть. Так - є факт вдалого пристосування чужоземного творіння до наших реалій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 @VETERAN, Дед. Ты хоть как назови свой вандализм. Я практически уверен даже тут на форуме, самых умелых пристосувателей в автомобильном середовищи, тебя мало кто поддержит. Я не говорю за сборище цынителей мини. Ты же пойми. Это ты старый уй в кепке. Тебе то шо. А доця будет с людьми встречаться. Общаться с молодыми, активными. 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 Тебе то шо. А доця будет с людьми встречаться.Моя доця - копія мене. Вона бачила і їй сподобалося. Для мене оцінка дизайнера, який подивився значно цінніше за упоротість якогось ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 @VETERAN, МаладецЪ. Другого же и не ждать. Я надеюсь брызговики прикрутил саморезами 100мм? Ну шо бы па хазяйски добротно. Как раньше, а не то шо щазЪ. И есть еще одна дизайнерская мысль. Запилить на брызговиках катафоты: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 Я надеюсь брызговики прикрутил саморезами 100мм?Абіжаєш - болтами М10 прямо до крил і дна - через усі пластикові щитки, прямо до кузовного жиліза. Якщо відірве - разом з бампером і лонжеронами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 От разом з тими болтами там і погниє. Вандалізм в чистому вигляді. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 болтами М10 прямо до крил і дна Одобряю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 затроллили Славика... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 От разом з тими болтами там і погниє.Я все пушечним салом замазав і відпрацьованим маслом залив - не буде іржі і легко відслідкувати куди машина поїхала - масляний слід неперервний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 4 червня 2019 Я все пушечним салом замазав і відпрацьованим маслом залив - не буде іржі і легко відслідкувати куди машина поїхала - масляний слід неперервний. Молодець, по нашому Тормозуху в фари залив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах