Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Вчера ездил гулять с женой и сыночком. Поехали посмотреть на новый мост. Что сказать - реально круто. Соединили два парка, облагородили парк Владимирская горка - скамеечки, дорожки, ляпота. Особенно доставила алея художников, которую сделали с нуля. От фуникулера влево были тупо хащи, а сейчас классная аллейка с выходом на Андреевский спуск и кучей смотровых площадок.Теперь от Андреевского можно попасть к арке Дружбы народов тупо парком. 

​Из позитивного заметил, что нашим дорожникам наконец дошло, что дешевле поддерживать дороги в норм состоянии, чем их ремонтировать - повсеместно начали заделывать трещины на асфальте битумом. Все дороги исполосованы. Сначала носило единичный характер, сейчас где не еду - везде мажут. В целом, по Киеву реально стало приятно ездить, можно смело сказать, что дороги в Киеве нормальные.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Мой брат уже 2 раза ездил в Польшу по 3 месяца, то на производство изоляции, то плитки керамической. Хотя ему оставалось пару лет подземного стажа до пенсии шахтерской, и зарплата у шахтеров очень даже неплохая по меркам нашего захолустья. Условия проживания там не очень, но все же он опять собирается.

Поділитися повідомленням

то там получают 1300$

С нашим паспортом и правами.

ну и отминусуй из этой суммы жратву, жильё, если куришь -сигареты,
А в Украине ничего этого не нужно покупать?))

Поділитися повідомленням

Я тоже люблю Альфа в украинском переводе.

Саме в українському й дивлюся, по іншому просто не сприймаю ))

Поділитися повідомленням

Саме в українському й дивлюся, по іншому просто не сприймаю ))

​Как и Симсоны, Футураму, Друзья и еще много чего. В русской озвучке вообще не алё. 

Поділитися повідомленням

Симсоны, Футураму

прикольная тема

у меня пару раз было когда заканчивался интересный фильм я не мог вспомнить на каком языке он был)))

Поділитися повідомленням

седня у нас спорт комплекс сгорел. Совпадение или нет но еще один спорт комплекс достраивают.

Поділитися повідомленням

Саме в українському й дивлюся, по іншому просто не сприймаю )) Нравится

Я сприймаю серіали лише у оригіналі. 
За той переклад треба тим, хто його робив, цвяхи забивати у голову. 
Зараз залип на цьому серіалі
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0_(%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB,_2011)
Саме зараз на сьомому сезоні вже. Насправді дуже сподобалося

Поділитися повідомленням

@djurka, 

за останні декілька років я дуже сильно просунувся вперед у вивченні.

Рівні знання мови за класифікацією CEFR

CEFR.jpg

Зайшов на вивчення я на рівні A2 (pre-intermediate).
Мій рівень на сьогодні - C1 (Advanced), підтверджений сертифікатом Британської Ради

46347659_10216191864325975_8245987520672

іспит - IELTS https://ru.wikipedia.org/wiki/IELTS
На сьогодні готуюсь до здачі CAE https://ru.wikipedia.org/wiki/Certificate_in_Advanced_English
Суть останнього іспиту - пожиттєвий сертифікат (IELTS треба раз в два роки підтверджувати) 

Мій напрямок руху - рівень С2. Це знання мови на рівні, кращому ніж той, для кого та мова є рідною. 

Так, серіали я дивлюся з метою навчання. 

Поділитися повідомленням

Попробую в этой теме задать вопрос, стукнуло мне в голову проверить у себя шо там делается в цилиндрах.

Этот приборчик многим известен, в общим есть проблема - на карбовом моторе с обычной системой зажигания работает, а вот почемуто на инжекторе не работает,тобто троит,можт зазор большой,хотя на карбе с трамблером работает и никаких подтраивань,можт кто сталкивался с такой проблемой.

27533291_m.jpg" rel="external">Посилання 27533292_m.jpg" rel="external">Посилання 27533294_m.jpg" rel="external">Посилання 27533295_m.jpg" rel="external">Посилання 

Поділитися повідомленням

а вот почемуто на инжекторе не работает,тобто троит,
ВВ провода, катушка.

либо же подсос где то

Поділитися повідомленням

на карбе катушка слабее и напряжение меньше. 
на инже при повышении вольтажа где-то возникает пробой внутри этой вундервафли и искра где-то внутри керамики фигачит мимо кассы..

Поділитися повідомленням

а вот почемуто на инжекторе не работает

Попробуй сделать разрыв высоковольтного провода, когда то при плохих свечах такое помогало как временная мера.  

Поділитися повідомленням

​Что сказать, мое уважение. Подобное рвение действительно дорогого стоит. 

В каком возрасте тебя подорвало пахать над собой? Языки, физуха и тд? На сколько я понимаю, раньше ты не особо уделял внимания спорту, судя по твоим словам и фото, которые ты выкладывал. 

Поділитися повідомленням

@djurka,

Рівні знання мови за класифікацією CEFR

CEFR.jpg

Зайшов на вивчення я на рівні A2 (pre-intermediate).

Мій рівень на сьогодні - C1 (Advanced), підтверджений сертифікатом Британської Ради

46347659_10216191864325975_8245987520672

іспит - IELTS https://ru.wikipedia.org/wiki/IELTS

На сьогодні готуюсь до здачі CAE https://ru.wikipedia.org/wiki/Certificate_in_Advanced_English

Суть останнього іспиту - пожиттєвий сертифікат (IELTS треба раз в два роки підтверджувати)

Мій напрямок руху - рівень С2. Це знання мови на рівні, кращому ніж той, для кого та мова є рідною.

Так, серіали я дивлюся з метою навчання.

Хотів сказати лише те що колись ти теж сприймав серіали не в оригінальній озвучці.

Поділитися повідомленням

​Что сказать, мое уважение. Подобное рвение действительно дорогого стоит.

В каком возрасте тебя подорвало пахать над собой? Языки, физуха и тд? На сколько я понимаю, раньше ты не особо уделял внимания спорту, судя по твоим словам и фото, которые ты выкладывал.

До речі так, приєднуюсь до питання, а ще дуже цікаво чи був який зовнішній фактор що вплинув на прийняття такого рішення, чи отак як в кіно, вранці прокинувся, обернувся назад, і сам для себе зрозумів, що "так далі жить ніззя" (с)?

Поділитися повідомленням

чи був який зовнішній фактор

Їх насправді аж три

1) Це необхідно для того, щоб спілкуватися з клієнтом (вихід на зовнішні ринки). Клієнти - з Великобританії, США, Південної Кореї, Німеччини, тощо. У всіх ж власна національна ідентичність, а англійська мова є тою сполучувальною ланкою, яка дає можливість нам координувати зусилля. 

Відповідно, це просто бажання заробляти трохи більше та жити краще :) 

2) Насправді у моїй професії це дуже необхідна навичка, бо весь техдок та останні досягнення - англійською. Читати "криві" переклади - безглуздо. Чому так? Тому що здебільшого перекладачі - гуманітарії і не розуміють нічого в технічних аспектах, і на виході ми маємо дуже багато неточностей, які дуже збивають з пантелику.

3) Бажання вільно подорожувати світом. Де б ти не був, тебе у будь-якому випадку зрозуміють. Африка, Європа, Америка, Китай - нема ніяких проблем. 

Кажуть, що для вивчення іноземної мови треба знаходитись у середовищі. 

Скажу просто - НІ. 

Для того, щоб вивчати іноземну мову, треба брати себе за сраку, та вивчати. 

Це те ж саме, що переїхати жити до спортивної зали. Сам факт знаходження у гімнастичному середовищі не робить тебе сильнішим. Перебування напротязі двох років у спортзалі не робить тебе кандидатом у майстри спорту. А що робить? Треба також брати себе за сраку, та ішачити. 

Середовище є одним з важливих факторів, але другорядним. Його можна створити штучно. 

Стосовно вивчення іноземної мови, серіали оригіналом є невеличкою цеглинкою з того самого штучного середовища. 

Крім того, інколи волонтерю як перекладач, послідовний усний переклад технічних чи навколотехнічних тем. За що маю пачку письмових подяк) Інколи допомогаю у проведенні якихось семінарів чи зустрічей. 

Багато сприймаю, багато розмовляю, працюю під керівництвом дуже досвідчених наставників. 

Професійно заходити у лінгвістику не хочу. Хоча, на відміну від спорту, ще не пізно. А на своєму рівні ці навички буду полірувати далі, поступово рухатися вперед. 

Насправді станом на зараз це - дуже цікаве хоббі. Просто так склалося життя, що напротязі певного періоду життя воно було посунуто більш пріоритетними речами. 

Але на певному етапі все повертається "на кругі своя".

Поділитися повідомленням

Тому що здебільшого перекладачі - гуманітарії і не розуміють нічого в технічних аспектах, і на виході ми маємо дуже багато неточностей, які дуже збивають з пантелику.
Для цього готують людей по спеціальності "перекладач технічної літератури" - як у мене. Причому навчають враховувати особливості різних технічних галузей. Медицину також втулили туди.  :multi:

Вирішив трошки поламати машину - буду зміцнювати передок зліва. Вже знову підрихтував домкратом дверний пройом, зняв крило (зручна штука пластикове крило - кілька хвилин з дрелькою і все.) та зняв торпеду і травматичну панель над вікном.Там кругом у мене стільки різних дротів - жах - прийдеться трохи повозитися, щоб то впорядкувати. А ще додам нові жгути - управління електродзеркалами і склопідімачами.

Поділитися повідомленням

@VETERAN, 

це було у ті часи, коли під час прогулянки містом лева можна було вступити у гівно мамонта.

зараз уже все по іншому. 

так. Трошки волонтерства :)

68364048_2385013261712720_17071917328498

по темі. Щойно повернувся з Києва. Дуже задоволений станом доріг. 
Київська область - після ямкового ремонту, колдобин взагалі нема. 
Чернігівська обл. після Козлограду - автобан. Новий асфальт. 

Поділитися повідомленням

- буду зміцнювати передок зліва. Вже знову підрихтував домкратом дверний пройом, зняв крило (зручна штука пластикове крило - кілька хвилин з дрелькою і все.)

​Вот потому и гуляет у тебя левая часть, т.к. крыло в Жигулях - это элемент силовой конструкции. 

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

ехал сегодня с работы, дождь,призадумался, вошёл в поворот где то на 80 или 90, развернуло на 180° – дрифт йопта :)

но лучше так не делать на дороге общего пользования,в очередной раз убедился что задний привод рулит :)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз