VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2019 если бы это был взрыв в реакторе то это была бы Фукусима или Чернобыль, а не то этот пук.Бувають різні реактори і різні вибухи. В Чорнобилі не було ядерного вибуху, а як бабахнув водень. В Челябинську був ядерний вибух, а ти про нього навіть не чув. Під Архангельськом рванула ракета з рідинним двигуном - також не слабо реактора може рознести. І чому зробили зону відчуження аж 20км? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2019 если хочешь быть отцом - оберни свой буй свинцом я кагбэ нинашнто не намекаю, но.. В том, что говорит дед, что-то есть. Если отбросить коспирологические теории, наличие массового заговора франкомасонов, рептилоидов и зелёных человечиков с марса, то все звёзды становятся в ряд. Пейте йод и зелёнку, и загдядывайте пид крышечку, як Сирьога. И всё будет чики-пуки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2019 @nemez,Черкать не буду, все и так все поняли (токо-шото смелости мужской не хватает. дда к стате и я слаббак). А мне вот интересно - о политике в этой теме прекратят балакать ? Вот я например ща допивваю шестую бутылку пива по 0,5. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2019 Кароче на днях иду с самого рання быстрым шагом,и доганяю одну девочку,блин (а) и мне пришлось сбросить скорость - блин картинка нну пиппец... эх блин (а). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2019 @Emissions, то что я читал это радиоизотопный источник энергии, а не ЯСУ. Вон даже Ветеран пишет что рідинний двигун Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2019 все и так все поняли я нииииихера не понял. или ты меня ко всем не относишь? Короче, хватит шифроваться. Такие все засекреченные, всё загадками да прибаутками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2019 все и так все поняли или ты меня ко всем не относишь? Хм? Я попросту ноль шоб тебя к комуто относить и я не имею никакого права на это. Я попросту задал вопрос. Добро задам вопрос по другому но чисто к тебе - вот смотри,мы имеем Тему "Кто что делает", Дда я могу сказать - я сейчас сижу и думаю о какихто ракетах и хоп уже балакають про политику. Так почему не забанить того,кто ножиком с потайки колит-колит ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2019 Так почему не забанить того,кто ножиком с потайки колит-колит ? потому что не за что. Нигде в правилах не написано, что низя подъё__Кто слетел с катушек - тот и получит пряник. Потому что он нарушил правила. Похожая ситуация - тебя очень оскорбили на улице, ты дал кому-то за это в рыло. Тебя приняли по криминальной статье - хулиганке, твоему обидчику ничего не будет.То же с форумом. Пусть учатся люди контролировать себя и держать свои эмоции при себе. Это сложно, я знаю. Иногда и сам иду в разнос, даже здесь. Но некоторые чему-то учатся, а кого-то жизнь ничему не учит. 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Занимаюсь производством " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Б... можно написати нік кого забанили? це ж наче не заборонено правилами. Факт обговорення дій модератора все одно є, хоч з ніками хоч без, так що Сер72 вже теж можна банити, то хоч ясність внесе. А так щось таке...... Розмова ні про що Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Розмова ні про що Станом на 23.43 человек выпил 6 бутылок пива и неизвестно сколько еще потом. Оно ему и самому не надо то шо он спрашивал Ох, сдается мне, у кого то сейчас болит голова, а там хз может уже поправил 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Б... можно написати нік кого забанили? Alex_st Banned Час іти - їду з Міні на СТО дилера міняти масло в АКПП. Ще може шарову поміняють. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 їду з Міні на СТО дилера міняти масло в АКПП Вже повернувся. Шарову не міняли - у Христині помилилися, бо ще 4000км тому радили поміняти, а не потрібно. Буду в Персональнику фото викладати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Ура!!! Свет включили!!! У нас выключают с примерно с 9-ти утра до примерно 16.15--17.15 каждый день. А как в других регионах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Ура!!! Свет включили!!! У нас выключают с примерно с 9-ти утра до примерно 16.15--17.15 каждый день. А как в других регионах? у нас вообще не выключают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 у нас вообще не выключаютТа я и не сомневался. Манюсенькое сообщение изначально проскочило, потом решение Кабмина, потом его отмена. И больше тишина Я и не сомневался шо жители других регионов ничего не знают. Дальше комментировать не позволяют Правила. Жаль шо закрыли тему о политике. Привет Лукашу и Интервенту шоб они так яро не видя бревна в Рашкином глазу увидели соринку в своём Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Ура!!! Свет включили!!!У мене якось то не було електрики кілька днів - вигоріли три кабелі і трансформатор на підстанції. Поки не напряг своїх клієнтів, керівників обленерго, жували і вішали соплі. А після дзвінка відразу стільки техніки приїхало... В моменті вирили траншею, викинули старйо і до вечора вже все світилося і не моргало. З тих пір буває тільки короткочасне спрацювання мого захисту, при скачках напруги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 У мене якось то не було електрики кілька днів - вигоріли три кабелі і трансформатор на підстанції. Поки не напряг своїх клієнтів, керівників обленерго, жували і вішали соплі Може лишилися старI звязки? Не в службу--в дружбу (буду винен еслI шо) напряжи знайомих керIвникiв--звуть Вова, прiзвище пiдзабув, дружбан у ньго чи то Ведмiдь, чи то Бойцьо, чи то якийсь чурка Ахмет....Забув якось...Може е якI звязки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Хотiв почитати про WAZ-а мотоцикл, тема куда то делась... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Видео для единственного моего Друга который шото понимает в этой жизни. Хотя мы пока ни разу не виделись вживую. https://youtu.be/sih1wYMjy5wВпрочем и с другими людьми с Форума. Которые шото мнят, шото рассуждают о смысле жизни. Есть очень интересная книга, она не на английском языке, выпуск !991года автор Родионов СВ называется *Долгое Дело*. (Советский Детектив) Это неинтересно по твоему мнению? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Може е якI звязки?Я вчора їздив до одного із замгенерального із львівобленерго - покатали майже в Карпати на Прадо і заробив 500грн. за кілька хвилин - показав йому що відкрутити і куди дунути. Але це ж львівські, а не луганські. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Я сьогоднi iздив до брата господiна який був великою шишкою з великою фамiлIею нашого села. Грошей не дали. Обiцяють на 30-те. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 Всем привет продам почти капсулу времени 1979 г.в. Оригинал!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2019 господiна який був великою шишкоюНа адвокатів всі гроші пішли, але ж є результат - випустили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах