Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 29 липня 2019 Черепахи--мерзкие существа на самом деле, гадкие и не надо мне рассказывать + гамном в квартире воняет (как бы там нибыло ухаживай-не ухаживай но коровныком воняет). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 29 липня 2019 @Сергей72, Пришла посылка из Закарпатья, 8 сортов пива по две банки каждого сорта. Пробую под тараночку))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 липня 2019 Черепахи--мерзкие существа на самом деле, гадкие и не надо мне рассказывать Немец шо они медлительные--это вранье. они - няшные рептилоиды, более милых существ на этой планете нужно ещё поискать И я не говорил, что они медлительные. Я о том, что она не выпорхнет через окно и не здрыснет в соседний микрорайон. Да, они резкие ибо хищники, и живут по пидисят лет По теме. Младший прошёл очередное обучение и сертификацию по программированию роботов. + 100500 в копилку навыков ) 2 zootechnik та golden88 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 30 липня 2019 @nemez, искренне рад за малого! у моего старшего малого завершилась эпопея с поступлением, 24-го поступил в "Військовий коледж сержантського складу", уже обрили и одели и завтра едет на полигон проходить курс молодого бойца, когда он решил что хочет там учится готовил его морально что будет не легко, пока что все ему нравится, говорит не легко но интересно, но есть такие что уже забрали документы - не выдержали дисциплины. Сегодня звонили с ВИТИ и спрашивали может мы хотим малого перевести в институт, там недобор, а в малого результаты неплохие, сказал что если б хотели то сразу б документы подавали, если захочет потом сам переведется, никогда его не ограничивал в выборе куда ему идти учится. 2 nemez та jeka_m відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 30 липня 2019 с ВИТИ альма матер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 липня 2019 маразм у тебя обострилсяМоже ось ці в міністерство маразму візьмуть. Підеш шофером - по домах розвозити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 30 липня 2019 знову політичний шлак Дєд Славік, не треба вийожуватися бо шо ми без дєда-дрихтуна тут будемо робити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 липня 2019 Може ось ці в міністерство маразму візьмуть. хочешь устроиться дворником? Підеш шофером - по домах розвозити?за деньги я тебя даже в последний путь развезу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 за деньги я тебя даже в последний путь развезу Бач, який ти захланний. А я можу тебе за дурно повезти, але маєш бути готовий до завтра. хочешь устроиться дворником? Хотілося б тобі побажати такого двірника. Справжній маразматик може бути тільки міністром. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 Справжній маразматик може бути тільки міністром.из тебя министр как из говна пуля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 из говна пуляВо - во... Саме такими у тебе треба стріляти. Прикинь, яким буде висновок патанатома - любителя гівна застрілили гівняною кулею. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 из говна пуляВо - во... Саме такими у тебе треба стріляти. Прикинь, яким буде висновок патанатома - любителя гівна застрілили гівняною кулею. фантазии старого маразматика... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 маразматикаБери вище - міністра нового уряду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 маразматика Бери вище - міністра нового уряду. дед,пей таблетки а то тебя вообще чё то глючит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 тебя вообще чё то глючит Погоджуся з тобою - не врахував, що ще потрібно бути безробітним і не мати освіти. Мої дипломи і свідоцтва там відразу виявлять і з тріском виженуть. 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rodd 53 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 Внезапно прикупил запорожец 968м. Возможно, на опыты пойдет, возможно останется в стоке. Никогда ранее не владел и не ездил в них, интересно стало. Думаю,для полевых\лесных дорог очень даже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 Был у меня такой. Напрасно потраченное время и деньги. Если уж мы жигуля поносим , то это транспортное средстве вообще не выдерживает никакой критики. Если восстановить в сток и оставить для всеобщего обозрения , то это совсем другая тема. Но , в сток восстановить еще дороже , чем сотворить из него корча. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 Возможно, на опыты пойдетПолегшити кузов, вчепити електродвигуни і заповнити акумуляторами. Можна ще горизонтальні поверхні закрити сонячними батареями. Буде їзда взагалі за дарма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 Был у меня такой. Напрасно потраченное время и деньги. https://www.youtube.com/watch?v=wXEBIH015hk&t=1s Сделать можно конечно все, но ценой каких усилий, средств и времени, нужно десять раз все взвесить перед тем как начинать востановление. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 31 липня 2019 https://www.youtube....XEBIH015hk&t=1s Видел. Я через это прошел сполна. " rel="external">Посилання Сложность для меня была в том , что я хотел сделать все и сразу. Сбил оскомину , порисовался и надоело.Тем более , дали ну ооочень хорошие деньги. Я же и говорю - напрасно потраченное время. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2019 Был и у меня жужик и не один. Последний был вообще почти стоковый. Техника никакая, только место во дворе занимала. Больше не хочу, наигрался. В планах на днях ещё вспомнить и прикупить ижа 5 с коляской. Так, немного понастальжировать о детстве.??? Поздравляю с первым днём последнего месяца лета. Осталось совсем немного теплых деньков. Грейтесь на солнышке, а то скоро белые мухи прилетят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2019 По теме - вчера ездил в Харьков погулять с женой по парку Шевченка после ремонта. Неплохо провели время. Романтика.?? 2 SPASATEL та w-126 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2019 прикупить ижа 5 с коляской Я бы коляску купил Сегодня удачный день.Был на оптовом авто-рынке. Денег потрачено немеряно и все ради Гольфа. Ко всему прочему купил газовый бублик на 34 литра , заправочное и магистрали. А удачный , потому что выиграли на аукционе в Германии комплект ЕВРО - 4 - Ловато оригинал , мозг ОСКАР-Н и высокосткоростные Баракуды. Плюс кнопка и коса. Вышло что то около 25 евро. При этом отказались от балона и магистралей и на этом сэкономили на доставке. Балон и магистрали входили в общую стоимость. Да , напомню - Гольф на моноинже. Буду переводить на ЕВРО -4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2019 Нарешті вже завершився основний етап із заміни дверей водія. Виглядає не так страшно, як я сподівався. Бризги води з пульверизатора висохли і не дуже помітні. Коли лак задубіє, можна буде заполірувати. Довго бавився із замком. Спочатку не діставав до ручки і не відкривався, а після підгинання - перестав тримати двері зачиненими. Врешті мені надоїли заміни ручок та замків і я вирішив міряти відповідність розмірів. Виявилося, що отвори для кріплення ручки просвердлені на 3мм вище норми. Кілька хвилин роботи надфілем і все стало нормально функціонувати. Навіть не пам'ятаю, коли мої двері закривалися з таким легким і глухим хлопком. Просто ляля. І відразу нові прикрості - електропривід дзеркал з БМВ. Все окремо працює - моторчик жужжить і нахиляє дзеркало, соленоїд перемикає редуктор, а коли підключив до штатного БМВешного перемикача - не фунциклірує. Тільки спалахнула якась деталька, подібна на діодика і все. Прийдеться ще то колупати. Ну і електропідіймач скла треба присобачити. Маю зняті старі двері - буду їх мордувати, перед здачею на метал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2019 І відразу нові прикрості - електропривід дзеркал з БМВ. Все окремо працює - моторчик жужжить і нахиляє дзеркало, соленоїд перемикає редуктор, а коли підключив до штатного БМВешного перемикача - не фунциклірує. Тільки спалахнула якась деталька, подібна на діодика і все......и дипломы не помогли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах