VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 Пенсия без капитала под матрасом это не отпуск, а долина смертиЯк там президент учив - думай ТЕ. У мене "під матрасом" пішло на дітей. Тепер під матрац не заглядаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 У мене "під матрасом" пішло на дітей. Ох уж ці діти нікуди подіти Худий матрац був. Але зараз дівіденти знімаешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 Худий матрац був.Я накопиченням не захоплююся - вважаю цікавішим бути у потоці - завжди можна почерпнути, якщо потребуєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 @VETERAN, МаладЭц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 Парни , вопрос. Есть такие кто юзал полиуретан , в частности , львовского бренда "Втулка" ? На моей тройке они показали себя не очень , правда другого производителя. Сейчас пересыпаю подвеску Чери и еще пару лет назад купил установочный набор полиуретана , но - очкую. Хочется и комфорта и долговечности . Комфорта они не добавят - зимой деревянные. Под вопросом надежность. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 трохи вам різної морської сволоти до теми риба голка власною персоною https://www.youtube.com/watch?v=0H-12e3BpWQ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 львовского бренда "Втулка" ?втулка юа которые? есть cs-20 полиуретан, походу это брт (так как полиуретан имеет отлив кат. номера) есть еще полиуретан на торгмаше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 втулка юа которые? Скорей всего так. Пару лет назад читал отзывы на драйве о львовском полиуретане. В общей массе отзывались не плохо . Хотелось бы знать мнение форумчан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 Хотелось бы знать мнение форумчан. На ЛТК ніби розбирають ті вироби, але мені не вдалося їх придбати і оцінити. http://tuning.lviv.ua/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=256 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 втулка юа которые? Скорей всего так. Пару лет назад читал отзывы на драйве о львовском полиуретане. В общей массе отзывались не плохо . Хотелось бы знать мнение форумчан. ничего себе! купил бы и себе ПУ изделия нашего производства, если они хорошие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 решил "накатить"))) водочка с шашлыком идёт нормас))) 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 Ббыылин. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 водочка с шашлыком идёт нормас))) Ббыылин. Буду третьим 2 Сергей72 та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 водочка с шашлыком идёт нормас))) Ббыылин. Буду третьим Эххх (: И я бы сечас тудой с головой 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 Сегодня Два Российских истребителя около 15.00 прошли парой ниже облаков практически по голове какого там Украинского радара. Не пошли б вы ***.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 Эххх (: И я бы сечас тудой с головойДо нас у під'їзд поселилася нова партія кормільців і носіїв культури - тепер у ліфті стійкий аромат перегару та інших продуктів їх життєдіяльності і лампочки, які тримаються в патронах тільки до вечора. Один з новеньких в обід довго кричав матюками в трубку біля моєї машини - ніякого розвитку мови - одні і ті ж звороти. Старі вже освоїлися і мої сусіди по ночах слухають дискотеки зверху і п'яні застілля знизу. Мені повезло - надімною живе мєнт, а знизу молодий програміст з дитиною і жінкою, яка постійно звонить у поліцію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 блин,"накатываю"сегодня целый день,зато зашлифовал и грунтанул железо под багажником там где варилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 блин,"накатываю"сегодня целый день Обмиваєш мої іменини? зато зашлифовал Ащо ж ще робити, коли руки трусяться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 @VETERAN,иди на йух 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2019 йухЯк ти вгадав, що збираюся на юг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2019 Оптимус на шестерочном опять поносит сварщиков. У него просто аллергия на сварных.Те не хотят вварить ему палец заднего аморта. "та если бы я умел я бы вас недоносков просил?Выродки ***(" "с" Взято отсюда - http://vaz-2106.ru/forum/index.php?showtopic=12187&st=6600 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2019 Оптимус на шестерочном опять поносит сварщиков. У него просто аллергия на сварных.Те не хотят вварить ему палец заднего аморта. "та если бы я умел я бы вас недоносков просил?Выродки ***(" "с" Взято отсюда - http://vaz-2106.ru/forum/index.php?showtopic=12187&st=6600 А чему ты удивляешься? Я такой убогой xуеты насмотрелся много, само не шевелиться и вокруг все виноваты. Что с убогих взять?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2019 Что с убогих взять?)) Да , удивляюсь. Он здесь поднасрал и тем же занимается и там. И не понимает , что это не вечно будут терпеть. Кстати , пару раз спрашивал здесь и не получил ответа от ответственных лиц - Его ушли или он ушел сам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2019 Его ушли или он ушел сам. По-моему, сам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2019 По-моему, сам. Да , но он уже делал это однажды, перед этим послав всех нах. А по прошествии пары месяцев , появился опять и снова начал провоцировать. И опять пропал. Без него даже скучно. Хотя , он ломает стереотипы. Говорят , толстые пузыри добрые. А он злой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах