Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2019 я б малый баллон прикупил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2019 я б малый баллон прикупилС маленьким углекислотным не совсем удобно, быстро заканчивается, у меня под аргон 10 литровый, и под кислоту был 12 литровый, сейчас на кислоту поменял на 40 литровый, раньше маленькие баллоны только на заправку брали, а это долго, сейчас уже меняют впринципи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2019 я б малый баллон прикупилС маленьким углекислотным не совсем удобно, быстро заканчивается, у меня под аргон 10 литровый, и под кислоту был 12 литровый, сейчас на кислоту поменял на 40 литровый, раньше маленькие баллоны только на заправку брали, а это долго, сейчас уже меняют впринципи. ну мне для мобильности шоб было, с 40ковкой особо не потаскаешься, а 12 в руку взял и в машину положил. С учетом что в лучшем случае раз в месяц что то мелкое привариваться будет - думаю хватит вполне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2019 Я когда себе искал 10 литровый баллон то они были дороже 40 литровых и реже встречались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2019 Я такой беру https://www.olx.ua/obyavlenie/uglekislotnyy-ballon-balon-dlya-uglekisloty-co2-obemom-ot-1-do-10-litr-IDEncLO.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2019 Если таскать с собой то да, малый удобнее, но по цене они или дороже или в одну цену с большим, и как писал выше это заправка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2019 Я такой беру https://www.olx.ua/obyavlenie/uglekislotnyy-ballon-balon-dlya-uglekisloty-co2-obemom-ot-1-do-10-litr-IDEncLO.html о спасибо за наводку Ольоша куда ты пропал?) Если таскать с собой то да, малый удобнее, но по цене они или дороже или в одну цену с большим, и как писал выше это заправка. Я когда себе искал 10 литровый баллон то они были дороже 40 литровых и реже встречались я понимаю, но все же, ну 20 литровый норм, 40 во первых тяжелый как дял 1 человека, особенно заправленный, и в машину проблематично помещается. 10 или 20 буду искать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2019 @Emissions, для мобильности бери 10-ку, 20 то уже будет великоват, а 10-ка свободно в багажник ложится, я себе такой брал под малый баллон будет нужен переходник с резьбы 21,8 на 3/4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2019 Ох і забориста ж та чача! Ще чого доброго підсяду на неї... Ну дуже не хочеться пружини міняти - надоїло постійно ремонтуватися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2019 Мало того, шо сам став iнвалiдом в подIбних умовах, щойно пильнув бензопилою жiнцi палець. Пересрав просто нереально. Здаеться залишки нормального волосся теж за нIч стануть сIдими....Перевязали в лIкарн мiсцевiй, завтра будем бачити. НIколи, нIколи, не ведiться на допомогу жIнки *придержати* дрючьок*. Яка б вона робовита не була, як би не було зимно в хатI, не допускайте бабу до пилки дрiв. 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2019 @Zir, Епать колотить. 8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2019 Zir, Епать колотить. Ничё. Даже ёщё и выпиваю. У меня шок. Ещё шось напишу если вы не против Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2019 Ещё шось напишу если вы не против Да пиши. Не мне против быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2019 Мало того, шо сам став iнвалiдом в подIбних умовах, щойно пильнув бензопилою жiнцi палець. Пересрав просто нереально. Здаеться залишки нормального волосся теж за нIч стануть сIдими....Перевязали в лIкарн мiсцевiй, завтра будем бачити. НIколи, нIколи, не ведiться на допомогу жIнки *придержати* дрючьок*. Яка б вона робовита не була, як би не було зимно в хатI, не допускайте бабу до пилки дрiв. когда говорят что учатся на своих ошибках, это не про тебя.. когда мозгов нет, их к сожалению туда не вставить.. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2019 Напишу тут, т.к. эту тему чаще читают. На олх попалась заглушка радиоприемника в торпеду 21011. Насколько помню, многие за этой деталью гонялись т.к. её часто просто выбрасывают или режут под установку дополнительных выключателей. Короче, спешите купить, хотят за нее всего 150 грн. https://www.olx.ua/obyavlenie/zaglushka-torpedo-magntoli-vaz-21011-orignal-IDFKSfR.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2019 Напишу тут, т.к. эту тему чаще читают. На олх попалась заглушка радиоприемника в торпеду 21011. Насколько помню, многие за этой деталью гонялись т.к. её часто просто выбрасывают или режут под установку дополнительных выключателей. Короче, спешите купить, хотят за нее всего 150 грн. https://www.olx.ua/obyavlenie/zaglushka-torpedo-magntoli-vaz-21011-orignal-IDFKSfR.html тогда дополню:у меня есть заглушка от 2105-07 отдам за две бутылки пива) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 пильнув бензопилою жiнцi палецькапець, я або сам, або зі старшим, він уже досвідчений і не бокопоре, а от із жінкою також був випадок - зажало шину і вона рукою хотіла її потянути, вчасно застопорив пилку і більше її до пиляння не допускаю. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2019 " rel="external">Посилання С товарищем в его кафешке отметили день водителя. Рулька , каша с каким то мясом и то , чем все это запивают. 3 HDRinge, Zir та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2019 Як вам такий вид з вікна? " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Прилетіла така пташка і хавала іншу. Потім прилетіла ще одна. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання І це практично центр міста - 15 хвилин ходу від рейхстагу. А по двору погулюють собі лисички. 2 HDRinge та denis13 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2019 всім привіт. Трошки пристосувався до забігів на більш-менш довгу дистанцію, обзавівся амуніцією Здійснив перший мій забіг на півмарафонську дистанцію. Щоправда, вийшло трошки більше - 23.6 км. Здебільшого, це був пробний забіг для розуміння технічних аспектів. Ну й так.. Не дай собі зажиріти чи злитися, особливо під час спортивного міжсезоння актуалочка на сьогодні Завтра зранку мабуть також навалю, але недовго й недалечко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2019 Наїздився, ліплю фільми для домашнього відео Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2019 Наїздився, ліплю фільми для домашнього відеоХоум видео? Давай , посмотрим * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2019 Наїздився, ліплю фільми для домашнього відеоХоум видео? Давай , посмотрим * MI PLAY * сылка интерактивная нужно только клацнуть на слово видео Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2019 По Словаччині катався, чи кудись подалі? Я все намірявся до Відня по Словаччині проїхатися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2019 А что, форум часы не перевёл? Время создания сообщения - на час позже, чем текущее время в Украине? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах