VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2019 Скучні у вас заняття. А я собі включив "вечірній мудозвон" і споглядаю з "солов'їним памйотам" - я так не ржав ще з часів Задорнова з його "тупими американцями", до яких полетів здихати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2019 Все заточники как один , подрезают соединительное звено и цепь рвется.Кх-кх. То не из за того Шо они специально его вибирают шоб сделать западло? Согласись--врядли--если одновременно они не являются конечно торговцами цепями Видно пилка у тебя недавно и ты ещё *не понял жизнь* Помню была тема где-то про мотокосы, про пилки не помню, а на самом деле если не лезть в политику эта тема становится очень актуальной, можно было бы об этом поговорить и поделиться мнениями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2019 17.04 побежал паровозик с угольком на Счастьинскую электростанцию Страшна зрада, зато жить будем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2019 Ущільнюю маєтки в гаражі - потрібно збільшити життєвий простір - підвісив компресора до стелі. Таке враження, що так тихіше працює. Напевно ще олію в ньому вже потрібно поміняти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2019 Щойно зламалася пральна машина Самсунг WF--R 1061 в кого е досвiд ремонту? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2019 Сварил дополнительный ресивер для компрессора на 100 литров из двух газовых баллонов, на днях еще один такой же запилю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2019 Сварил дополнительный ресивер для компрессора на 100 литров из двух газовых баллонов, на днях еще один такой же запилю. годно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2019 @slashxxx,А куда уходит ота шланга голубенькая спиральная и шо там за отой стеной ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2019 У меня є досвід ремонту - проехал и купил новую, вот и весь ремонт??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2019 @slashxxx,А куда уходит ота шланга голубенькая спиральная и шо там за отой стеной ?)))Она уходит в стену, а потом в подвал где компрессор. В стене гильза из 26 металлопласт трубы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2019 Згадав - ще не так давно у цей день були демонстрації і масові бухання з приводу перевороту у Росії. Ще є тут комуняки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2019 Ще є тут комуняки? з якою метою зберігаєте в пам'яті цю дату? аби не напомнили то я б не згадав https://youtu.be/vG8X7N6Kwv0 розповідала про безпеку, а потім сіла і поїхала на червоний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2019 з якою метою зберігаєте в пам'яті цю дату?Та якось не видаляється. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2019 С праздником товарищи??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2019 Дед бы и хотел забыть, да партбилет не даёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2019 @Интервент, а ти свого діда простимулюй, щоб здав у музей маразмів та збочень. Покатався на жигулику по місту - машин повно і ще подекуди корки. Народ б'є свої машини - кілька аварій прямо на очах сталися. В центрі поліцаї французів ганяють. Добре, що хоч дощ перестав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2019 @VETERAN, Дед. Тебе на Крым надо. Ска Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2019 VETERAN, Дед. Тебе на Крым надо.Мені Крим ніколи не подобався - така ж ригалівка, як Псков, чи інші російські "дастапрімєчатєльнасті" - такий собі український унікум.А мені треба в гараж - почав глобальні переміщення всього. Мав намір привести все до порядку, але вдається погано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2019 почав глобальні переміщення всього. Береги поясницу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2019 Береги поясницу.Намагаюся. Пошкоджена туго затягнутим ременем зв'язка м'яза вже майже не турбує.Копаю яму в гаражі - хотів поставити причіп вертикально, але захопився і почав розширюватися аж до підвальчика під третиною гаража. Докучає, що землю приходиться вивозити машиною у мішках. А ще - колись там було звалище і тому заняття не дуже приємне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2019 Копаю яму в гаражі От делать .....р. Надо уже готовиться к другой яме А он ямы в гараже капает. Дай 300/500грн хай выкопают под присмотром. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2019 От делать .....р. у мене на районі є клієнт якому 74 роки, минулого року він замінив колінний суглоб на штучний, обійшлося в 60к.грн, а цією весною тягав борінку на дачі і суглоб змістився, тепер потрібна операція, нарахували 90к.грн, сказав що робити не буде, зосталось мало, краще ці гроші дітям віддасть. я йоги питав - не могли когось найняти? каже: так вони ж херово роблять! 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2019 я йоги питав - не могли когось найняти? каже: так вони ж херово роблять! Шо мале, шо старе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2019 я йоги питав - не могли когось найняти? каже: так вони ж херово роблять! Шо мале, шо старе если человек идиот то с возрастом он становится старым идиотом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2019 @Солекс Делортович, Та не. С возрастом все мы будем там В разную силу в зависимости от характера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах