VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Вам не *дують*, а *надувають*, це треба бачити.Ну 20 ярдів уже під землю надули і зараз дують американський із терміналу на балтиці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Пробую розібратися з телевізором - що буду дивитися після кодування каналів. Звісно, що в пріоритеті вісім польських каналів і один білоруський опозиційний. Урядовий білоруський закодували. Є ще казахський, азербайджанський і купка російських. Чомусь не можу нічого виловити із самих народних "республік" - невже не влізли на супутник? Найбільше всяких арабських і навіть деякі російською. А на десерт - штати і Англія з Німеччиною. Ще листати і листати - 3500 каналів. Ну, у нас, будуть тiльки Росiйськi Слава Украiнi! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Ну, у нас, будуть тiльки РосiйськiТи ще ловиш на рамку з дротів? Я думав, що також сателітарка. Якщо тюнер старий - ловить біля 1500 каналів, а недавно купив сучасніший - набагато більше з'явилося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Ну ми ж тут у жопI сидимо, не знаемо шо таке тарiлки. Тiке дротики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Тiке дротики. Може причепи тазіка, або хоча б диска - того, що пательні роблять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 нахрена нужна та тарелка если у всех есть инет которые можно подключить к телику? эти тарелки привет из 90-х и 00-х разве что в глуши на даче ее ставить где нет норм инета Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 где нет норм инетаЯ не знав, що у вас там швидкісний нет Маск закинув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 нахрена нужна та тарелка если у всех есть инет которые можно подключить к телику? Здрасьтье. Не всё так просто если у телека операционка не *Андроид* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 в многоквартирных домах норм инет и подключение бесплатное, недавно оптику стали тянуть в квартиру 300 мбит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 а мой сосед сказал что перейдет на российские каналы, Слава Украине))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 а если телик старый то можно купить приставку за 1000-1500 гривен, а установка тарелки выйдет намного дороже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Принесли бумагу из сельсовета с коэффициэтом на который нужно умножать цену газа по месяцам. Есть там одна интересная графа-*розташування лiчильника*. У меня написано--*В опалювальному примIщеннi на вiдстанi не бiльше 0.5м вiд входу газопроводу*. В соседа написано бла-бла---вiд 1 до 1.5 метру. У меня коэффициэнт 1.06, у соседа 1.05. Если брать длину газопровода *от стенки* у меня получается на 50см меньше, почему у меня больше коэффициэнт? Или это типа дальше висит, больше нагревается и из за этого счетчик считает не так в связи с изменившейся плотностью газа потому шо у соседа лучше прогревается счетчик? Неужели. Та ладно. От это точность! Врядли такие ньюансы просчитывались даже на космических кораблях. Такого маразма я ещё не видел никогда. Я в шоке. Такой дури ещё небыло.Вже більше року приходять платіжки з к-том. Плачу ЧІТКО ПО ЛІЧИЛЬНИКУ. Є в нас група нашого житлового комплексу, в вайбері, в ній 250 учасників. Майже всі платять так же, тобто згідно лічильника. Ще нікого не відключили, і до суду не викликали. Крім того, десь в минулому році було роз'яснення в інтернеті, що всі ці к-ти НЕ ЗАКОННІ. Якось так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 нахрена нужна та тарелка если у всех есть инет которые можно подключить к телику? эти тарелки привет из 90-х и 00-х разве что в глуши на даче ее ставить где нет норм инета А можна з подробицями? Є в мене телік з інтернетом. Що мені зробити для того, щоб він і далі показував "ефірні канали" після того як їх закодують? Звісно крім придбання платних підписок всяких там divan-tv, oll-tv і т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 А затуп такой, это нормально? то так турбіна в купі з автоматом працюють автомат тіптронік 6 передач, перемикання на повільному розгоні не відчувається, а якщо навалить то ледь чутно перемикання по ожеледиці можна користуватися як звичайною механікою і самому вибирати передачі это чисто городской где на педаль газа машина плавно реагируетну і це також - педаль газу спочатку повільно реагує, а якщо різко нажати то спочатку затуп, а потім прихід на всі 4 колеса ну і продовження історії - сьогодні шеф приїхав, дивлюся, а в нього ззаду стоп розбитий і бампер погнутий, як вияснилося - вночі п'яний сусід на 2106 влетів в стоячу коли паркувався. ну а мені за те що його вчора відвіз дав вихідний і коробку цукерок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Ббухари. 2 Hapadoctb та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 далі показував "ефірні канали" після того як їх закодують?Ефірні не будуть кодувати - тільки супутник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 современные шестиступки автоматы нормально переключают, что не захочется на ручку переходить. Не хочется. И стреляют нормально без задержек. 6ти ступки АКПП это уже старый хлам Есть уже 8\9ти ступенчатые. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 ну і продовження історії - сьогодні шеф приїхав, дивлюся, а в нього ззаду стоп розбитий і бампер погнутий, як вияснилося - вночі п'яний сусід на 2106 влетів в стоячу коли паркувався. ну а мені за те що його вчора відвіз дав вихідний і коробку цукерок Вот читаю и тааак печально становиться от понимания шо вокруг одни хххххх. И что самое интересное, что еще и начальники. А сдать бухаря начальника, что в нормальном обществе принято, так он с ментом рядом бухал, а рядом с ментом судья и прокурор. Ска. 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 шо-шо ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Купил машину - праздник. Продал - еще больший праздник. У меня сегодня большой праздник. Продал Е46. И что хочется сказать. В силу специфической занятости , постоянно контактирую с МРЭО , то есть - СЦ. И только в Днепре в июне месяце ощутил более менее какой то порядок , при перерегистрации машины.Бысто и ... быстро. Сегодня в Мелитополе офигевал от перемен в этой сфере обслуживания. На каком то этапе понял , что надо будет здесь пожить какое то время и сдался на милость БЕГУНКУ. И вся его значимость заключалась в том , что он дал мне талончик под номером 7. Это моя любимая цифра. И благодаря ей , я благополучно уехал в половине четвертого дня. И все равно пришлось стоять в очередях. Как оказалось , талончики ближе к единице бегунки как бы выкупают и потом перепродают нам. Вот и все. И все таки и праздник и головняк от мыслей , что же купить . А по пути домой , доехав до Федоровского переезда , застрял в многокилометровой пробке. Как оказалось , фермеры в количестве около сотни , ходили по кругу на пешеходном переходе.Такое выдел впервые.Не поленился и пошел спросить у демонстрантов- А знают ли в местном поселковом совете , в районном и городском об их акции - " Ми проти продажу землI Iноземцям " " А нам пох" их ответ. И выходит , что они похожи на того холопа , который обиделся на царя и три года с ним не разговаривал , а тот этого даже не заметил. А в итоге , страдают простые водители . Объехал полями . 2 Hapadoctb та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2019 В минулому році в тещі був коефіцієнт 1,1. В цьому пока що 1.01 В минулому роцi у нас взагалi НЕ БУЛО НI ЯКИХ коэффIЦIЭНТIВ. Чому? Можно сравнить для интереса, у меня к сожалению нет сканэра шоб отсканировать платёжки в виде фоток, но я б это заинтересовался и предоставил свои платёжные данные чтобы сравнить. Мне шо то начинает казаться шо шото тут не так и нас обманывают. А организация Энэра--Схiд (электроэнергия) вообще наебала на миллионы в связи с переходом названия с *ЛЭО*.874грн и 400 с чем то возник долг. У вас такое тоже были проблемы?Київоблгаз збільшував минулого року коефіцієнт з похолоданням, в них на сайті https://104.ua/ua/gas/id/scho-take-energetichni-odinici-21370#sub21372 розписано, як вони рахують(приводять до стандартних умов). Влітку коефіцієнт був 1.0 Принесли бумагу из сельсовета с коэффициэтом на который нужно умножать цену газа по месяцам. Есть там одна интересная графа-*розташування лiчильника*. У меня написано--*В опалювальному примIщеннi на вiдстанi не бiльше 0.5м вiд входу газопроводу*. В соседа написано бла-бла---вiд 1 до 1.5 метру. У меня коэффициэнт 1.06, у соседа 1.05. Если брать длину газопровода *от стенки* у меня получается на 50см меньше, почему у меня больше коэффициэнт? Или это типа дальше висит, больше нагревается и из за этого счетчик считает не так в связи с изменившейся плотностью газа потому шо у соседа лучше прогревается счетчик? Неужели. Та ладно. От это точность! Врядли такие ньюансы просчитывались даже на космических кораблях. Такого маразма я ещё не видел никогда. Я в шоке. Такой дури ещё небыло.Вже більше року приходять платіжки з к-том. Плачу ЧІТКО ПО ЛІЧИЛЬНИКУ. Є в нас група нашого житлового комплексу, в вайбері, в ній 250 учасників. Майже всі платять так же, тобто згідно лічильника. Ще нікого не відключили, і до суду не викликали. Крім того, десь в минулому році було роз'яснення в інтернеті, що всі ці к-ти НЕ ЗАКОННІ. Якось такА борг висить за не сплату? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2019 Есть уже 8\9ти ступенчатые. гидротрансформаторы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2019 гидротрансформаторы? https://www.bimmerfest.ru/korobka-peredach-8hp70/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2019 А организация Энэра--Схiд (электроэнергия) вообще наебала на миллионы в связи с переходом названия с *ЛЭО*.874грн и 400 с чем то возник долг. Сходи на сверку в абонентский отдел. Возможно ты платил на старые реквизиты в ЛЭО. Я два месяца платил на старый счёт. Чтобы перечислили на Энера-Схид, принёс все квитанции за 2 года, всё пересмотрели и выдали акт сверки, сказали что в течении полугода должны перечислить. А их эти квитанции на оплату, которые они кидают в почтовый ящик вообще бредота. Данные берут с неба, присылают рекомендуемый платёж за прошлый месяц. Какого хрена? Я ведь за него заплатил! Бумагу только переводят ушлёпки. Коэффициент на газ это отдельная тема. Типа плата за транзит газа к абоненту. Не перестаю удивляться схемам махинаций в нашем государстве. Это просто изощрённые способы нае.. отнять деньги у населения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2019 Коэффициент на газ это отдельная тема. Типа плата за транзит газа к абоненту.Трошки не так. Коефіцієнт - це зміна об'єму газу із-за зміни його температури. Пам'ятаєш, як вчила партія - гази при нагріванні розширяються. Лічильник на холоді покаже менший об'єм, ніж у теплі. Данные берут с неба, присылают рекомендуемый платёж за прошлый месяц. Какого хрена?Це вони просять гроші не за минулий місяць, а за теперішній. Квитанція враховує минулий місяць, а платиш наприкінці теперішнього. І в цьому місяці уже спожив майже місячний об'єм. Вони оплачують газ авансом, а люди - із затримкою. Тому вони намагаються стягнути з людей оплату хоча б по факту, а не колись там пізніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах