Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Знайшов собі розвагу - регулярно пробую записатися на прийом до сімейного лікаря. Почалося з того, що в око залетіла скалка і до окуліста можна було потрапити тільки за направленням свого сімейного. Від липня мені не вдалося знайти жодної можливості потрапити на прийом. Спочатку програма реєстратури направляє до якогось іншого доктора, пізніше - ще до іншого. А в кінці таке - Нажаль, поки що онлайн запис до лікаря неможливий. За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до реєстратури медичного закладу Смелости мужской хватит сказать,что раньше было лучше ? 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Смелости мужской хватит сказать,что раньше было лучше ? А раньше , это когда? Во все времена , раньше было лучше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Мне при Ющенко лучше всего было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Смелости мужской хватит сказать,что раньше было лучше ? Завжди щось було краще, а щось інше заважало. Колись був молодий, але і мріяти не міг про подорожі світом. Зараз багато всяких можливостей, але вже не хочеться. А стосовно лікарів - я регулярно перевіряю функціональність системи. Було заявлено, що вже робота відлагоджена - можна користуватися і перейшли до другого етапу. А насправді нічого не працює і я радий, що не повівся на ту дурню і йду своїм шляхом. Моя дочка захопилася пластинками - вінілом. Накупила у Польщі якихось колекційних за скажені гроші, а крутити їх хоче на якомусь дешевому китайському програвачі. Вирішив подарувати їй на Миколая нормальний програвач - купив на базарі ще совєцьку Вегу з полегшеним тонармом і купою всяких механічних регулювань. Зараз підключив до свойого старезного музцентру і насолоджуюся аналоговим звуком. Давно не отримував такого естетичного задоволення. Аж прийшлося зганяти в гараж і принести кілограм з 20 ще свого вінілу. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Каким путем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Каким путем?Індивідуальним. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Вирішив подарувати їй на Миколая нормальний програвач - купив на базарі ще совєцьку Вегу з полегшеним тонармом і купою всяких механічних регулювань. Ттю, тыж вот только совет давал однокулюбнику про красненькое (шоб пэрэд очыма нэ блымало) снять, асам-то,сам ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 асам-то,сам ?А де у мене краснєнькоє перед очима? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Вирішив подарувати їй на Миколая нормальний програвач - купив на базарі ще совєцьку Нну не знаю, я всегда чето думал,шо от перемены слагаемых сумма не меняется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Вирішив подарувати їй на Миколая нормальний програвач - купив на базарі ще совєцьку Нну не знаю, я всегда чето думал,шо от перемены слагаемых сумма не меняется.Двойные стандарты 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Двойные стандартыТобто совєцький жигуль - це одинарний стандарт, а совєцький програвач - вже подвійний стандарт. А совєцький будинок, в якому живу - це вже потрійний стандарт? Це уже у мене не життя, а якийсь множинний стандарт. Насправді мене здивувало, що взагалі перед очима водія щось баламкається. Та ще й такого подразнюючого червоного кольору. Для особливо стурбованих большевизмом раджу відмовитися від червоного кольору світлофора - просто не зважайте на нього. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Двойные стандарты А совєцький будинок, в якому живу ? Це уже у мене не життя О, да-да,его нада бульдозэром знэсты и грэйдэром разровнять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Раньше бачив, но не знав шо ця машина з Северодонецька. 1.08.35 Вчера как раз смотрел этот видос)) Когда показали кузов автомобиля, сразу начал перелистывать память, "где ж я её видел?" Когда показали кадры ик к/ф "Кавказская пленница", всё стало на свои места)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 О, да-да,его нада бульдозэром знэсты и грэйдэром разровнять.Токо бульдозер и грейдер обязательно должны быть омериканские Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Вопрос чисто-ради шутки, а шож тогда делать с ПА (пожарными автомобилями),у этих авто расцветка какбы красная ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 О, да-да,его нада бульдозэром знэсты и грэйдэром разровнять. Я знаю де вже приступили до цього - Росія допомагає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 О, да-да,его нада бульдозэром знэсты и грэйдэром разровнять.Токо бульдозер и грейдер обязательно должны быть омериканские точняк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 должны быть омериканскиеА можна Caterpillаr? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Есть мотор 1.6 делался капитально лет 5 назад,проездил не много начал дыметь в трубу,тянет отлично,не шумит,но работает не ровно на Хх.Как дешевле всего починить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Есть мотор 1.6 делался капитально лет 5 назад,проездил не много начал дыметь в трубу,тянет отлично,не шумит,но работает не ровно на Хх.Как дешевле всего починить? Сначала точно установить причину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Есть мотор 1.6 делался капитально лет 5 назад,проездил не много начал дыметь в трубу,тянет отлично,не шумит,но работает не ровно на Хх.Как дешевле всего починить?Сначала точно установить причину. Ок.если надумаю кольца подкинуть,вкладыши новые ставить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 А на кой вкладыши трогать, если после капиталки и давка есть?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Есть мотор 1.6 делался капитально лет 5 назад,проездил не много начал дыметь в трубу,тянет отлично,не шумит,но работает не ровно на Хх.Как дешевле всего починить?Сначала точно установить причину.Ок.если надумаю кольца подкинуть,вкладыши новые ставить?Если задиров нет то ненадо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2019 Есть мотор 1.6 делался капитально лет 5 назад,проездил не много начал дыметь в трубу,тянет отлично,не шумит,но работает не ровно на Хх.Как дешевле всего починить? А какой пробег после капиталки? может проблемма совсем не в кольцах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2019 Есть мотор 1.6 делался капитально лет 5 назад,проездил не много начал дыметь в трубу,тянет отлично,не шумит,но работает не ровно на Хх.Как дешевле всего починить? А какой пробег после капиталки? может проблемма совсем не в кольцах? Тыс 30-40. но он перегревался в лесу много раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах