HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2019 @HDRinge,Починил? Спасибо та я ж не админ и даже не модератор))) просто заметил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2019 w-126 писал а светодиодную лампу нормальную туда по идее не запихнуть Ноу проблем Читай и копируй внимательно. Я такого не писал. Я писал , что впихну невпихуемое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2019 а у мене сьогодні весело - цілий день перевірка мозги виносила, з роботи вийшов пізно, дивлюся шеф виїзжає і прямо в ворота, трохи бампер погнув - я до нього, а він в драбадан, знаю де він живе, сів за руль, закинув його ззаді, відвіз додому, там дружина його прийняла і дуже дякувала бо вперся б десь по такій слизоті. машина в нього ауді А6 2,3 турбодизель на автоматі і повному приводу - навалює шо капець, даєш газу, секунди дві затуп, а тоді прихід такий шо не відразу розумієш що швидкість за сотню. і да - по місту на автоматі їздити одне задоволення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2019 і да - по місту на автоматі їздити одне задоволення І не кажи... Особливо коли тягнучка. Але в слизоту і ще й на підйомчику - фіг тронешся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2019 Але в слизоту і ще й на підйомчику - фіг тронешся.я думаю дело привычки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2019 я думаю дело привычки. Я в штатах ганяв по гірках на вені Екофорді - деколи приходилося плечем підпихати, як у нас роблять - американці були в шоці. Цікаве число вийшло... 888 888 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2019 Цікаве число вийшло... 888 Поправил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2019 ПоправилТи ж наш всесильний, але після того, як... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2019 ПоправилТи ж наш всесильний, але після того, як... Можешь не благодарить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 ... даєш газу, секунди дві затуп... А затуп такой, это нормально? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 ... даєш газу, секунди дві затуп... А затуп такой, это нормально? Наверное все таки не нормально. У меня на тройке с безмозглым автоматом такого не было. А там все таки электроника , которая настраивается. * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 ... даєш газу, секунди дві затуп... А затуп такой, это нормально? Мені приходилося їздити на кількох машинах з АКПП і всі трохи думали, перш ніж рушити. Може не аж дві секунди, але здається, що довго. Напевно це не проблема електроніки, чи програми, а проста механіка - час для розкрутки двигуна і вмикання передачі. На механіці ми ж вираховуємо час, коли відпускаємо зчеплення, а передача вже увімкнута і двигун розкручений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 А затуп такой, это нормально?коробка не в спорт режиме была, или в комфорте. я такое слышал что есть режимы, вот вот этот с затупом это чисто городской где на педаль газа машина плавно реагирует. поправьте если не прав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 я такое слышал что есть режимы, вот вот этот с затупом это чисто городскойМені здається, що навпаки - у спортивному більша затримка. Мотор до вищих обертів розкручується, але пізніше різкіше розганяється на пониженій передачі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Я тоже так думаю, и что?, была бы у меня власть тут половина рыл на "бутылку присело" бы. Ты в первых числах Я бы хотел извинится, погорячился,наговорил гадостей, не со зла,правда.Если кого обидел прошу прощения 4 VETERAN, Zir, zootechnik та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Я тоже так думаю, и что?, была бы у меня власть тут половина рыл на "бутылку присело" бы. Ты в первых числах Я бы хотел извинится, погорячился,наговорил гадостей, не со зла,правда.Если кого обидел прошу прощения Фігассє...не минуло й півроку ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Принесли бумагу из сельсовета с коэффициэтом на который нужно умножать цену газа по месяцам. Есть там одна интересная графа-*розташування лiчильника*. У меня написано--*В опалювальному примIщеннi на вiдстанi не бiльше 0.5м вiд входу газопроводу*. В соседа написано бла-бла---вiд 1 до 1.5 метру. У меня коэффициэнт 1.06, у соседа 1.05. Если брать длину газопровода *от стенки* у меня получается на 50см меньше, почему у меня больше коэффициэнт? Или это типа дальше висит, больше нагревается и из за этого счетчик считает не так в связи с изменившейся плотностью газа потому шо у соседа лучше прогревается счетчик? Неужели. Та ладно. От это точность! Врядли такие ньюансы просчитывались даже на космических кораблях. Такого маразма я ещё не видел никогда. Я в шоке. Такой дури ещё небыло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 У меня коэффициэнт 1.06, у соседа 1.05.У мене 0,983. Наші точніше міряють. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 У мене 0,983. Наші точніше міряють Ну вам же мабуть ближче до Росiйського кордону, витрати на транспортування меншi, тому й дешевше. Ще 890грн заборгованностI нарахували за минулий рiк пiд мотивацiею того шо в мене в хатi е пiч. Шось таке схоже на формулу *бери або плати*. Нафiг той лiчильник... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Принесли бумагу из сельсовета с коэффициэтом на который нужно умножать цену газа по месяцам. Есть там одна интересная графа-*розташування лiчильника*. У меня написано--*В опалювальному примIщеннi на вiдстанi не бiльше 0.5м вiд входу газопроводу*. В соседа написано бла-бла---вiд 1 до 1.5 метру. У меня коэффициэнт 1.06, у соседа 1.05. Если брать длину газопровода *от стенки* у меня получается на 50см меньше, почему у меня больше коэффициэнт? Или это типа дальше висит, больше нагревается и из за этого счетчик считает не так в связи с изменившейся плотностью газа потому шо у соседа лучше прогревается счетчик? Неужели. Та ладно. От это точность! Врядли такие ньюансы просчитывались даже на космических кораблях. Такого маразма я ещё не видел никогда. Я в шоке. Такой дури ещё небыло.В минулому році в тещі був коефіцієнт 1,1Принесли бумагу из сельсовета с коэффициэтом на который нужно умножать цену газа по месяцам. Есть там одна интересная графа-*розташування лiчильника*. У меня написано--*В опалювальному примIщеннi на вiдстанi не бiльше 0.5м вiд входу газопроводу*. В соседа написано бла-бла---вiд 1 до 1.5 метру. У меня коэффициэнт 1.06, у соседа 1.05. Если брать длину газопровода *от стенки* у меня получается на 50см меньше, почему у меня больше коэффициэнт? Или это типа дальше висит, больше нагревается и из за этого счетчик считает не так в связи с изменившейся плотностью газа потому шо у соседа лучше прогревается счетчик? Неужели. Та ладно. От это точность! Врядли такие ньюансы просчитывались даже на космических кораблях. Такого маразма я ещё не видел никогда. Я в шоке. Такой дури ещё небыло.В минулому році в тещі був коефіцієнт 1,1. В цьому пока що 1.01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 современные шестиступки автоматы нормально переключают, что не захочется на ручку переходить. Это древние 4 ступки тупили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 В минулому році в тещі був коефіцієнт 1,1. В цьому пока що 1.01 В минулому роцi у нас взагалi НЕ БУЛО НI ЯКИХ коэффIЦIЭНТIВ. Чому? Можно сравнить для интереса, у меня к сожалению нет сканэра шоб отсканировать платёжки в виде фоток, но я б это заинтересовался и предоставил свои платёжные данные чтобы сравнить. Мне шо то начинает казаться шо шото тут не так и нас обманывают. А организация Энэра--Схiд (электроэнергия) вообще наебала на миллионы в связи с переходом названия с *ЛЭО*.874грн и 400 с чем то возник долг. У вас такое тоже были проблемы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Ну вам же мабуть ближче до Росiйського кордону, витрати на транспортування меншi, тому й дешевше.У нас же тепер реверс - газ із Європи дують. А цієї зими напевно ще за підземні сховища газу нарахують до тих всяких плюсів. современные шестиступки автоматы нормально переключают,У моєму Міні 2012 року при їзді взагалі не відчувається перемикання - тільки при рушанні і різкому розгоні чути, як мотор різко взвиває і тоді вже ривок. В минулому роцi у нас взагалi НЕ БУЛО НI ЯКИХ коэффIЦIЭНТIВ. Чому?У мене вже кілька років. Навіть спочатку був якийсь папір із роз'ясненнями. Потім то явище то відміняли, то назад вводили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Пробую розібратися з телевізором - що буду дивитися після кодування каналів. Звісно, що в пріоритеті вісім польських каналів і один білоруський опозиційний. Урядовий білоруський закодували. Є ще казахський, азербайджанський і купка російських. Чомусь не можу нічого виловити із самих народних "республік" - невже не влізли на супутник? Найбільше всяких арабських і навіть деякі російською. А на десерт - штати і Англія з Німеччиною. Ще листати і листати - 3500 каналів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 У нас же тепер реверс - газ із Європи дують Вам не *дують*, а *надувають*, це треба бачити. Це призведе до поганих наслiдкiв. Нажаль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах