Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2019 есть же конторы по принту на футболках, что хочешь самому можно напечатать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2019 Кому завидно---могли самi намалювати. Здаеться дуже легким повторити коли вже видно готовий результат. Вродi все просто---тупо--- Гусь. Колгоспна пташка. Чого нiхто ранiше не додумався? Завидуйте мовчки. Но всьо таки дорогувато. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2019 Кому завидно---могли самi намалювати. Здаеться дуже легким повторити коли вже видно готовий результат. Вродi все просто---тупо--- Гусь. Колгоспна пташка. Чого нiхто ранiше не додумався? Завидуйте мовчки. Но всьо таки дорогувато.типа "черный квадрат" Малевича Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2019 Чекають позову в суд. Понятно , будуть "позовы " в суд. Только на хрена на хрена выставлять свое дите на всеобщее обозрение . У меня дочь крайние три года все призы в Киеве забрала в специфической сфере деятельности . Не хочу её подставлять и выкладывать её работы. К черту понты и выпендреж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 на хрена выставлять свое дите на всеобщее обозрениеДитя вже давно публічна особа - виступає по телевізору і їздить на всякі конференції та виставки з фестивалями. Має купу прихильників, конкурентів і т.п. Вона робила реклами для київського метро, ролики на вибори, надрукувала кілька своїх книжок і вийшли десятки з її ілюстраціями. І яке дитя ти мав на увазі - мою дочку, тут на форумі, чи внука, про якого дочка розповідає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 @VETERAN, Ты ба, а ссылка на ютуб есть?,посмотреть интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 посмотреть интересноЩо хочеш подивитися? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 @VETERAN,Выступы по телеку,примеры работ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 посмотреть интересно примеры работ У ФБ дивися https://www.facebook.com/thegooseishere/Захочеш - зайди на її сторінку - там є посилання. На своїй сторінці дочка викладала посилання на свої роботи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 посмотреть интересно примеры работ У ФБ дивися https://www.facebook.com/thegooseishere/Захочеш - зайди на її сторінку - там є посилання. На своїй сторінці дочка викладала посилання на свої роботи. її малюнки і тексти?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 її малюнки і тексти?? Все її. У контактах є крадений москалями Гусь - там переважно її малюнки, але перероблені і вони коментарі свої пишуть. Тут писали про неї. https://mc.today/pratsyuvala-dorogoyu-v-pologovij-avtorka-gusya-nadiya-kushnir-pro-mriyi-ta-osobiste-zhittya/?fbclid=IwAR1a6q1owoAqw4seLVi4_wGkUNu54M2xxgKwOGe0E-nDztWMPc3nn_TpmEE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 Сьогодні я мав нагоду бути задоволеним, що у мене "джипик". Їхав на могилку до тата, а там почали робити нову дорогу і тепер котлован. Машини, переважно грузові, пробили собі шлях через дачі. Я вже хотів їхати в об'їзд, а якийсь старий Сусанін сказав, що всі тудою їдуть і я піддався на ту провокацію. Ще догори грунтовка була терпима - болото по кісточки, а на спуск вже стала глибока колїя. Горнув ту жижу перед собою, як бульдозер. Як завжди, в самому низу велика калабаня, поворот і знову підйом. Думаю - все - от тобі і чорна п'ятниця - ніхто мене тут в лісі шукати не буде. Але, на першій, газую, буксую, та потихеньку сунуся. І так я подолав ще два горби. На дорогу виліз цілком заштукатурений. Тільки що відмивав у гаражі гарячою водою - знову блищить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 завтра с раннего утра в К., старший будет рубиться на робототехнической соревновайке. Вечером в Национальную оперу, на "Снежную королеву, билеты уже купил ) Неделя как-то пролетела одним махом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 @nemez, а мог бы просто бухать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 @denis13, хочу вина сухого уже как вернусь наверное.. возьму и просто .. загляну под крышечку на выходных. Мне сейчас можно.. Пока период спортивного межсезонья - связано с тем, что ситуация малопонятная по поводу ближайших жизненных и производственных планов. А спорт, как известно, требует определённой периодизации, стабильности и самоотдачи. ) Чего в ближайшие пару месяцев себе не могу позволить. Но.. Не смотря на эти все качели с режимом, дурдом с питанием, главная задача - не проипать форму.. Пока вроде как справляюсь!) А винишка тресну!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 Немец, а какой у тебя рост? Я так понимаю до 170 где то... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 @nemez, а мог бы просто бухать. Где-то слышал: "Бухать - это вам не спортом заниматься. Тут здоровье нужно )))" 2 denis13 та Сергей72 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 У нас в команде говорили Сало сыла, спорт могила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 Видели хоть одного спортсмена здорового в старости? А вон алкашня все в здравии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 В общим имеем к примеру два мотора Ланос 1,5 и Авео 1,5 восьмиклапанники это разные моторы,но вопрос чисто по поршням (поршня по самой конструкции разные) у Ланоса имеется прилив на самом днище. Кто знает точную информацию по книге (мануалу) на сколько выход поршней в этих моторов с блока цилиндров в ВМТ ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 А вон алкашня все в здравииДа ладна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 А вон алкашня все в здравии Да ладна... Иной раз аж удивляешься, так квасить и все не почем,вот это здоровья нужно иметь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 и все не почемТільки мозок розплавився і печінка в животі не поміщається. А є ще багато не настільки помітних змін. 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2019 Видели хоть одного спортсмена здорового в старости? А вон алкашня все в здравииМій батя спортсмен, хоч і не професійний. 70 років, ти б бачив як він дрова рубає. А в 45 мав біцуху 53 см в обхваті. Надіслано від мого Mi 9 Lite, використовуючи Tapatalk 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2019 Видели хоть одного спортсмена здорового в старости? А вон алкашня все в здравииМій батя спортсмен, хоч і не професійний. 70 років, ти б бачив як він дрова рубає. А в 45 мав біцуху 53 см в обхваті. Надіслано від мого Mi 9 Lite, використовуючи Tapatalk Здоровья бате,и многих лет жизни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах