Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Кому завидно---могли самi намалювати. Здаеться дуже легким повторити коли вже видно готовий результат. Вродi все просто---тупо--- Гусь. Колгоспна пташка. Чого нiхто ранiше не додумався? Завидуйте мовчки. Но всьо таки дорогувато.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Кому завидно---могли самi намалювати. Здаеться дуже легким повторити коли вже видно готовий результат. Вродi все просто---тупо--- Гусь. Колгоспна пташка. Чого нiхто ранiше не додумався? Завидуйте мовчки. Но всьо таки дорогувато.

типа "черный квадрат" Малевича :multi:

Поділитися повідомленням

Чекають позову в суд.

Понятно , будуть "позовы "  в суд. Только на хрена на хрена выставлять свое дите на всеобщее обозрение .

У меня дочь крайние три года все призы в Киеве забрала в специфической сфере деятельности .

Не хочу её подставлять и  выкладывать  её работы.

К черту понты и выпендреж.

Поділитися повідомленням

на хрена выставлять свое дите на всеобщее обозрение
Дитя вже давно публічна особа - виступає по телевізору і їздить на всякі конференції та виставки з фестивалями. Має купу прихильників, конкурентів і т.п. Вона робила реклами для київського метро, ролики на вибори, надрукувала кілька своїх книжок і вийшли десятки з її ілюстраціями. 

І яке дитя ти мав на увазі - мою дочку, тут на форумі, чи внука, про якого дочка розповідає?

Поділитися повідомленням

посмотреть интересно

примеры работ

У ФБ дивися  https://www.facebook.com/thegooseishere/

Захочеш - зайди на її сторінку - там є посилання. На своїй сторінці дочка викладала посилання на свої роботи.

Поділитися повідомленням

посмотреть интересно

примеры работ

У ФБ дивися  https://www.facebook.com/thegooseishere/

Захочеш - зайди на її сторінку - там є посилання. На своїй сторінці дочка викладала посилання на свої роботи.

її малюнки і тексти??

Поділитися повідомленням

її малюнки і тексти??

Все її. У контактах є крадений москалями Гусь - там переважно її малюнки, але перероблені і вони коментарі свої пишуть.

Тут писали про неї.  https://mc.today/pratsyuvala-dorogoyu-v-pologovij-avtorka-gusya-nadiya-kushnir-pro-mriyi-ta-osobiste-zhittya/?fbclid=IwAR1a6q1owoAqw4seLVi4_wGkUNu54M2xxgKwOGe0E-nDztWMPc3nn_TpmEE

Поділитися повідомленням

Сьогодні я мав нагоду бути задоволеним, що у мене "джипик". Їхав на могилку до тата, а там почали робити нову дорогу і тепер котлован. Машини, переважно грузові, пробили собі шлях через дачі. Я вже хотів їхати в об'їзд, а якийсь  старий Сусанін сказав, що всі тудою їдуть і я піддався на ту провокацію. Ще догори грунтовка була терпима - болото по кісточки, а на спуск вже стала глибока колїя. Горнув ту жижу перед собою, як бульдозер. Як завжди, в самому низу велика калабаня, поворот і знову підйом. Думаю - все - от тобі і чорна п'ятниця - ніхто мене тут в лісі шукати не буде. Але, на першій, газую, буксую, та потихеньку сунуся. І так я подолав ще два горби. На дорогу виліз цілком заштукатурений. Тільки що відмивав у гаражі гарячою водою - знову блищить.

Поділитися повідомленням

завтра с раннего утра в К., старший будет рубиться на робототехнической соревновайке. Вечером в Национальную оперу, на "Снежную королеву, билеты уже купил )

Неделя как-то пролетела одним махом...

Поділитися повідомленням

@denis13, 

хочу вина сухого :) уже как вернусь наверное.. возьму и просто .. загляну под крышечку на выходных. Мне сейчас можно.. 
Пока период спортивного межсезонья - связано с тем, что ситуация малопонятная по поводу ближайших жизненных и производственных планов. 
А спорт, как известно, требует определённой периодизации, стабильности и самоотдачи. ) Чего в ближайшие пару месяцев себе не могу позволить. 
Но.. Не смотря на эти все качели с режимом, дурдом с питанием, главная задача - не проипать форму.. Пока вроде как справляюсь!) 

А винишка тресну!)

78820254_10219415172666669_3779576589189

Поділитися повідомленням

@nemez, а мог бы просто бухать. :)

Где-то слышал: "Бухать - это вам не спортом заниматься. Тут здоровье нужно )))"

Поділитися повідомленням

В общим имеем к примеру два мотора Ланос 1,5 и Авео 1,5 восьмиклапанники это разные моторы,но вопрос чисто по поршням (поршня по самой конструкции разные) у Ланоса имеется прилив на самом днище.

Кто знает точную информацию по книге (мануалу) на сколько выход поршней в этих моторов с блока цилиндров в ВМТ ?

Поділитися повідомленням

А вон алкашня все в здравии

Да ладна... :lol:
Иной раз аж удивляешься, так квасить и все не почем,вот это здоровья нужно иметь

Поділитися повідомленням

и все не почем
Тільки мозок розплавився і печінка в животі не поміщається. А є ще багато не настільки помітних змін.

Поділитися повідомленням

Видели хоть одного спортсмена здорового в старости? А вон алкашня все в здравии

Мій батя спортсмен, хоч і не професійний. 70 років, ти б бачив як він дрова рубає. А в 45 мав біцуху 53 см в обхваті.

Надіслано від мого Mi 9 Lite, використовуючи Tapatalk

Поділитися повідомленням

Видели хоть одного спортсмена здорового в старости? А вон алкашня все в здравии

Мій батя спортсмен, хоч і не професійний. 70 років, ти б бачив як він дрова рубає. А в 45 мав біцуху 53 см в обхваті.

Надіслано від мого Mi 9 Lite, використовуючи Tapatalk

Здоровья бате,и многих лет жизни

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз