VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 ты один из таких?Ти ж вже збирався мене убити за це - забув? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Ну що, готуємося відмічати 01.01 111-ий День народження Степана Бандери. https://portal.lviv.ua/news/2019/12/24/iak-u-lvovi-vidznachatymut-111-tu-richnytsiu-vid-dnia-narodzhennia-stepana-bandery Я таких не знаю Всю сознательную жизнь , от близкий,знакомых, учителей Истории, данных книг и энциклопедий .Я слышал что это погань и преступник,обо всех преступлениях можно почитать в литературе.Можно было бы сказать что это фальсификация фактов,но почему даже сейчас в наше время власти современной Польши наотрез отказываются и слушать о применьшении фактов преступности этого человека. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 но почему даже сейчас в наше времяНапевно тому, що його досі бояться ВСІ окупанти України. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 ты один из таких? Ти ж вже збирався мене убити за це - забув?Я подожду пару тройку лет - сам сконаешь?. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Я подожду пару тройку лет - сам сконаешь Сподіваюся, що довго ще прийдеться чекати і багатьох своїх поховаєш тим часом. Ти ще молодий - маєш шанс дочекатися... Хоча 50 / 50. Статистика свідчить, що до мого віку доживає тільки один з трьох чоловіків, а ті, що доживають - живуть довго. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Ну що, готуємося відмічати 01.01 111-ий День народження Степана Бандери. https://portal.lviv.ua/news/2019/12/24/iak-u-lvovi-vidznachatymut-111-tu-richnytsiu-vid-dnia-narodzhennia-stepana-bandery Я таких не знаю Всю сознательную жизнь , от близкий,знакомых, учителей Истории, данных книг и энциклопедий .Я слышал что это погань и преступник,обо всех преступлениях можно почитать в литературе.Можно было бы сказать что это фальсификация фактов,но почему даже сейчас в наше время власти современной Польши наотрез отказываются и слушать о применьшении фактов преступности этого человека. Да не этого человека, бандэровцы, они так себя называли, или националисты. А конкретно, смотри по персоналиям кто конкретно убивал. Идеологов было как минимум два. Булы БАНДЕРИВЦИ и МЕЛЬНЫКИВЦИ. Рейдом шли через Европу продирались к американцам, убивали грабили евреев и поляков. А этих (наших) учителей можешь послать нах.. читайте документы, а не повторяйте за истеричками всякую хрень. А почему на суде Нюрнберге его не признали преступником https://nv.ua/ukr/ukraine/events/10-mifiv-pro-upa-njurnberzkij-tribunal-zasudiv-ukrajinskih-natsionalistiv-1461911.html Оптимус, ты хотел садить на бутылку своих одноклубников то кто ты? Дать тебе такую возможность или сразу удавить? Как вы думаете?..... Будем истерить или разбираться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Всю сознательную жизнь , от близкий,знакомых, учителей Истории, данных книг и энциклопедий . И прикинь, под старость много нового узнать. И учителя истории были не больше чем пересказчиками легенд и мифов. Ну допустим, что СССР был союзником нацистов, что вероломно это не про Германию, она просто упредила, что Великой Отечественной как бы и нет, что было три похода на Финляндию ну и там еще дохера всего. Хотя можно "форточку" закрыть и всем говорить: А я в домике. ШТО? Волынская резня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 И прикинь, под старость много нового узнать. И учителя истории были не больше чем пересказчиками легенд и мифов. Ну допустим, что СССР был союзником нацистов, что вероломно это не про Германию, она просто упредила, что Великой Отечественной как бы и нет, что было три похода на Финляндию ну и там еще дохера всего. Да-да, у вас там легенды и мифы, а у нас тут правда, настоящая история! Истинная! Из интернета! 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Вітаю з Різдвом! Тих, у кого сучасний, точніший календар. Новий рік же зустрічаємо саме за цим календарем. 2 kremon та Just Do It відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Вітаю з Різдвом! Тих, у кого сучасний, точніший календар. Новий рік же зустрічаємо саме за цим календарем. На навзаєм, у мене такий календар! 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 И прикинь, под старость много нового узнать. И учителя истории были не больше чем пересказчиками легенд и мифов. Ну допустим, что СССР был союзником нацистов, что вероломно это не про Германию, она просто упредила, что Великой Отечественной как бы и нет, что было три похода на Финляндию ну и там еще дохера всего. Да-да, у вас там легенды и мифы, а у нас тут правда, настоящая история! Истинная! Из интернета! Можеш как он Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Я вообще планирую по китаскому праздновать НГ Своей компашке предложил, по приколу, все за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 На навзаєм, у мене такий календар!Насправді Юліанський уже зовсім не такий - його пригвоздили до Григоріанського, щоб різниця не росла. Якщо дотримуватися дійсно того старого календаря - Різдво буде навесні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 у меня новый год с 31 на 1,а рождество с 6 на 7,а сегодня планирую редуктор менять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 ты один из таких?Ти ж вже збирався мене убити за це - забув?Я подожду пару тройку лет - сам сконаешь. Ща защитники жополизы налезут, будут тебя уму разуму учить. А этих (наших) учителей можешь послать нах.. Оптимус, ты хотел садить на бутылку своих одноклубников то кто ты? Дать тебе такую возможность или сразу удавить? А может лучше послать нах тебя? Кучеряво разговариваеш товарищ, уверен в своей силе? Всю сознательную жизнь , от близкий,знакомых, учителей Истории, данных книг и энциклопедий . . И учителя истории были не больше чем пересказчиками легенд и мифов. Та ты шо? А может кто то хочет переписать историю под свой лад? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 с 31 на 1В цей час ще піст і всякі веселощі - гріх. Я вообще планирую по китаскому праздновать НГ Аж 25 січня? 4718-ий рік?Але можна 15 днів веселитися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Я вообще планирую по китаскому праздновать НГ Своей компашке предложил, по приколу, все за Вы себя обкрадываете, есть и китайци и индусы европейци иудеи пять раз не меньше! Я так и делаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Вы себя обкрадываете, есть и китайци и индусы европейци иудеи пять раз не меньше! Я так и делаю боюсь здовровья не хватит. А то так можно допраздноватся что перестанешь различать....Как не сумели вы быль отделить от сказки? Как не смогли лица вы отличить от маски? Как вы не поняли, где топь, где твердый путь? Где вымысел, где явь? Где видимость, где суть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 с 31 на 1В цей час ще піст і всякі веселощі - гріх. Гріх дослівно це збій в програмі, так що не так воно і страшно. Я взагалі, на висловлювання священника не їсти м'ясо відповів що у мене тяжка робота і не перестану його вживати, най навіть не мріє. Зійшлись на тому що не буду матюкатися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Але можна 15 днів веселитися. а можно и весь год.... Слишком скучно быть бессмертным – Те же лица день за днем, Те же умные ответы На вопрос «Зачем живем?». Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Вы себя обкрадываете, есть и китайци и индусы европейци иудеи пять раз не меньше! Я так и делаюбоюсь здовровья не хватит. А то так можно допраздноватся что перестанешь различать....Как не сумели вы быль отделить от сказки? Как не смогли лица вы отличить от маски? Как вы не поняли, где топь, где твердый путь? Где вымысел, где явь? Где видимость, где суть? Єто на один косячок)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 А, так ты дуеш, тогда это обьясняет неадекватное поведение в обществе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 @optimus prime, в основном когда мигрень и голова расскалывается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 А, так ты дуеш, тогда это обьясняет неадекватное поведение в обществе Нет наркоман, я не дую проверься на рак, желчи много от твоего контента. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 А может кто то хочет переписать историю под свой лад?А як стосовно свідчень людей, які пережили це все? У мене тесть поляк, який все життя прожив у Львові. А моя бабуся також полячка і її родину вивезли аж під німецький кордон - саме туди я і їжджу. А дідусі - українці. Один допомагав полякам, які хотіли виїхати, але не мали можливості і підтримував наших партизан. А іншого розстріляли німці. Будеш мені розповідати, що людей мордували не російські іхтамнєти, яких з Росії заслали під виглядом упівців? Такі самі загони були сформовані з поляків - щоб спровокувати сутички між польськими та українськими селами, які до того жили мирно поряд, родичалися і ніколи до того не ворогували.Що там лізти глибоко в історію - хіба не таке ж зараз відбувається на сході? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах