Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Нема нiчого простIше--зараз возьму 105грн i збiгаю в магазин за рогом) Той опис писав якийсь дурень--розковирював я ту релюшку--там контакти тiльки тi шо на бiметалiчнIй пластинI яка вiдповiдае за перегрIв. Iнших  контактiв там нема. Е ще кругла штука розмIром з 10-ти копIешну монету товщиною мiлIметра 3, я так розумIю з вiдео що то й е та *таблетка* або *позистор*  пiдключений паралельно конденсатору який наче при нагрIвi повинен швидко пIдвищувати свIй опIр. Тiке яким чином те пIдвищення мае вимикати пускову обмотку я не розумIю.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Нема нiчого простIше--зараз возьму 105грн i збiгаю в магазин за рогом)
Якщо важко - замов через нет - привезуть додому. Правда вийде трошки дорожче - гривень з 200. Але завтра - післязавтра вже будеш мав.  :)

Поділитися повідомленням

Хочеться вIрить шо там нема проблеми з самою обмоткою в двигунi. А помIряти нIчим. Хоча мабуть (я так сподIваюся) була б пускова обмотка замкнута вiн би взагалI не запускався. Чи запускався? От халепа на мою нещасну голову у новий рIк :bu:  ;(

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

nemez, ти знаєш - сподобалося. Купив ще таких

2024981512_w187_h150_pidnyati-riven-test і  2039925561_w187_h150_naturalnij-stimulya

Напевно прийдеться паралельно тести на онкомаркери здавати.

Поділитися повідомленням

Комусь потрібна головка двигуна 2101 випуску 1971 року? Протягнула більше мільйона км. По ціні алюмінію на зломі - 40грн./кг.

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

Есть ролик с этим мостом минут на двадцать.Некоторые  машины ,  пару раз попадали в эту курьезную ситуацию. Наверное разные водители.

Поділитися повідомленням

А сколько *стоит* в подобной ситуации *должность* *Начальник Полиции*  *Город Чернигов*. Как думаете?

Поділитися повідомленням

Начальник налоговой   полиции гУжгород---вас скоро выебет в рот. 

Поділитися повідомленням

Есть ролик с этим мостом минут на двадцать.Некоторые  машины ,  пару раз попадали в эту курьезную ситуацию. Наверное разные водители.

Я как раз прям главного,  их канала видео поставил там все есть.

Может кто померять сколько см от сот радиатора до гайки электромотора охлаждения?

Чо ніхто не знает... У всех машин которих я имел не больше 15 мм, а всреднем 12 мм

Поділитися повідомленням

Есть ролик с этим мостом минут на двадцать.Некоторые машины , пару раз попадали в эту курьезную ситуацию. Наверное разные водители.

А що з ним не так з тим мостом? Фактична висота не співпадає з вказаною на знаках?

Поділитися повідомленням

Есть ролик с этим мостом минут на двадцать.Некоторые машины , пару раз попадали в эту курьезную ситуацию. Наверное разные водители.

А що з ним не так з тим мостом? Фактична висота не співпадає з вказаною на знаках?

Легендарній мост, целій канал специально для него сделали. Знки все правельніе, люди не внемательніе или ісчо шо нибудь.

Поділитися повідомленням

Знки все правельніе, люди не внемательніе или ісчо шо нибудь.

Точно.

При наличии свободного времени , стоит пересмотреть ролик полностью.

И примечать повторный залет некоторых машин.

Поділитися повідомленням

Как на этом форуме отправить ЛС? в профиле не нахожу нихера.

На конвэрт нажмы,там где пользователи.

Хха,видали какой у меня прогрэс,цэ нэ бухать.

Поділитися повідомленням

Хха,видали какой у меня прогрэс,цэ нэ бухать.

Низзя резко бросать. :-)

Поділитися повідомленням

Напевно прийдеться паралельно тести на онкомаркери здавати.

не потрібно. То коли гормону росту навалюють 10+ одиниць так щоб земля під ногами горіла - то треба. 
краще перевірити статеві гормони, щоб жіночі не були високими - бо хз як цей тестостерол у сенсі ароматизації...

а на онко ця тема ніяк не впливає. 
Ну й так - додатково до тестостеролу добавити б трібулусу

Поділитися повідомленням

Аж під ранок вдалося перетнути кордон з Польщею - цілу ніч провів у дрібних просуваннях до цілі. Наша Держава явно не хоче виконувати обов'язки, якими сама себе уповноважила. Вчора виїхати вдалося тільки завдяки швидкому пересуванню між пунктами пропуску. Та і то з пригодами.

Поділитися повідомленням

додатково до тестостеролу добавити б трібулусу
Я не збираюся нарощувати м'язи - тих, що маю мені аж забагато. Просто хочу позбутися подавленого настрою і швидкої втомлюваності.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз