VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 щоб жіночі не були високими - бо хз як цей тестостерол у сенсі ароматизації...Власне Тестостерол 250 і запобігає зв'язуванню вільного тестостерону.Мені лікарка сказала, що високий рівень тестостерону підживлює онкоклітини і сприяє їх розмноженню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 Шо че значить? Или импотент или смерть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 пздц Просто хочу позбутися подавленого настрою . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 неа, они вызовут полицию на порчу имущества. если через кассу провести алкоголь ночью их анально покарают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 неа, они вызовут полицию на порчу имущества. если через кассу провести алкоголь ночью их анально покарают Тоді допити в тіхаря на місті))) Я одного разу був у МЕТРО там відімкнули світло, стало тихо і тільки було чути як між рядами жруть цукерки...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 додатково до тестостеролу добавити б трібулусуЯ не збираюся нарощувати м'язи - тих, що маю мені аж забагато. Просто хочу позбутися подавленого настрою і швидкої втомлюваності. Вітаміни фірма SOLGAR Перевірено на собі https://sayyes.com.ua/91_solgar/?gclid=CjwKCAiAjMHwBRAVEiwAzdLWGJe5AwX-TI8949853Di55cn2mif1rVKT-Z5RHhMC1lcRiFwAJDXY_BoCZs0QAvD_BwE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 это что ж за жизнь то такая у народа раз сидит на химии видимо от избытка денех... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 @VETERAN, трібулус - це не стосується нарощування м'язів. Це андрогенний компонент.М'язи залежать напряму від режиму харчування.Якщо будеш у жорсткому мінусі по калоріях - то будеш зливати мускулатуру. Буде профіцит калорій - наросте біцуха, навіть без гантелі. Трібулус - це фітосапонін, він пордазнює андрогенні рецептори та стимулює твої тестікули виробляти власний тестостерон. Це робе тебе схожим на чоловіка.Більш детально на картинці не хочеш набирати вагу (як жирову так і м'язову) - мінімізуй кількість підходів до холодильника. Крім того, рекомендую користуватися адаптогенами. Вони не так підкидають тест, але дають добре самопочуття та життєві сили.А саме (що прийшло у голову) - екстракт родіоли рожевої - настойка женьшеня - настойка елеутерокока- ехінацея- левзея ..... вони можуть бути як у вигляді спиртових настоянок, так і у вигляді екстрактів. Також, їх можна купити на базарі у вигляді поїбєнь-трави чи коріння, та настояти-розтерти-відварити самостійно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 это что ж за жизнь то такая у народа раз сидит на химии видимо от избытка денех... Це замість цигарок. Навіть дешевше виходить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 що високий рівень тестостерону підживлює у діда високий тестостерон? Жора, нє смєшитє моі тапочкі.. Тоді всі підлітки ходили б онкохворими замість спермотоксікозу, і вся наша людська раса передохла б. Увесь би сегмент нашого професійного спорту був би онкохворий (а вони собі в сраку будь здоров скільки вводять різного ефіру) Думай логічно. А про лікарів - я вже не дивуюсь. Яких же там понабирали довбойобів... То тьотя з соманотропіном сплутала.. Дійсно, стосовно рекомбінантного горомну росту існує така непідтверджена думка. А для дєдушки, заробить онко залишками особистих бубєнчиків - це *** з розряду якоїсь наукової фантастики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 если через кассу провести алкоголь ночью Навіщо вночі? Можна взяти гроші і провести наступного дня. Поліція не захоче зв'язуватися із алкашем без грошей. Якщо людина готова заплатити - це не порча майна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 А для дєдушки, заробить онко залишками особистих бубєнчиків - це *** з розряду якоїсь наукової фантастикиДєдушки значно скорше таке отримують. Як казав один лікар - "просто не всі доживають до свого раку". З віком суттєво знижується імунітет, який бореться і з клітинам - мутантами. у діда високий тестостерон?Прикинь... 10,6 - норма для віку 20-40 років. Сам був здивований,бо для мого віку зазвичай мають від 0,5 до 5. А про лікарів - я вже не дивуюсь. Яких же там понабирали довбойобів... Це не наша лікарка - медичний директор страхової компанії в штатах. Вона знає точну статистику для всіх груп населення. Перед тим, як тебе застрахувати, вивчить всю історію захворювань і твою, і родини. Якось завела мене у їх лабораторію, де вони проводили якісь дослідження старших людей - обчіпляли мене датчиками і попросили присісти 20 раз. Потім якось видаляли мої результати, бо зіпсував всю ту статистику - занадто здоровим хлопчиком я виявився. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 @VETERAN, может в клятом совке не верно дату рождения записали, и тебе 40 лет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 А есть какой то там препарат чтобы спина и грудак не болел от остеохондроза? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 и тебе 40 лет?І дочка старша за мене? А есть какой то там препарат чтобы спина и грудак не болел от остеохондроза? Звісно. Найшвидше - ціаністий калій. Дуже радикально допомагає - ніхто більше не жалівся на болі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 Еще как вариант гильйотина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 У всіх є остеохондроз у тій чи іншій хформі. Масаж з дикрасином, рух, дієта. За дієтою до дієтолога. Ліпше консиліум бо один дохтір то апасно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 пи здец, гильотина, цианистый калий...@хуеть,а может вам убиться абстену!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 А потом кажуть шо их обижают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 @optimus prime, так сам просил препарат что бы не болело. Можно еще наркотик принимать. или бухать сильно. А спросить как лечить или минимизировать остеохондроз не хватило смелости спросить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 А потом кажуть шо их обижаютТак ты проанализируй свои посты, тут еще хорошие советы прозвучали))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 Что у вас спрашивать,токо время терять,чепуха А потом кажуть шо их обижаютТак ты проанализируй свои посты, тут еще хорошие советы прозвучали)))Мне честно пох Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 а может вам убиться абстену!?Мене остеохондроз не мучить, але як варіант для хворого підходить. Масаж з дикрасиномІ хто ту соляну кислоту витримає? Це ж пече неймовірно.У перехідний вік я масажами страхувався - гарний масажист так хребці розправить, що всі защемлення нервів вмиг відпустять. А як профілактика - з 10 сеансів на якомусь столі, типу «Нуга бест» - мене дуже виручало. Раз ходив на перевірку до хорошого хірурга - казав, що хребці рухомі, як у молодого. Але перші сеанси досить болючі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 Масаж з дикрасиномІ хто ту соляну кислоту витримає? Це ж пече неймовірно.У перехідний вік я масажами страхувався - гарний масажист так хребці розправить, що всі защемлення нервів вмиг відпустять. А як профілактика - з 10 сеансів на якомусь столі, типу «Нуга бест» - мене дуже виручало. Раз ходив на перевірку до хорошого хірурга - казав, що хребці рухомі, як у молодого. Але перші сеанси досить болючі. Мій знайомий пройшов два курса і не згадує про болі, працює на будівництві, а комусь гімнастика для балерин підійде і спання на рівній поверхні, як японці. Ще можна пропити Детоксифіт, конкретні людині помогло. Але вона пила концентрацію х2 раза. Два курса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 Пыво пью. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах