nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 у меня т2 ловит сорок с чем то каналов,из них наших 32 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 Краще постав антену "хвильовий канал". Той хвильовий канал також має бути широкополосним. Тобто має бути велика різниця довжин директорів. Бажано, щоб їх було не багато - максимум три. При зростанні їх кількості зростає коефіцієнт підсилення, але зменшується полоса пропускання. А ще можна трішки покращити польську антену, верхні активні вібратори (вуса ><) зробити рівними по довжині з іншими або порахувати довжину під відповідний канал. А ще, я зачистив усі місця контакту вібраторів і підложив під них, щоб був гарний контакт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 Прислали рахунок - той другий за газ - за його доставку. 8,12грн. Не можу заплатити - ввожу номер для оплати - виставляє оплату за газ, який я вже оплатив. А як ту їх доставку заплатити, якщо іншого номера рахунку не дали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 Вопрос к знающим. Собираюсь поехать в Донецк. Уже сейчас понимаю - удовольствие так себе. Знаю , что предварительно надо заказать пропуск на не подконтрольную территорию. Делается это при помощи компа. По слухам , ждать можно до месяца. Но вопрос не в этом. В рашку , и в Крым тоже , на "чужой" машине не въедешь. Так ли дело обстоит с Донецком. У меня прицеп не оформлен. Да и другие вопросы есть. За последние два месяца сильно ужесточились условия передвижения на той территории на украинских номерах. По слухам , сразу в полицию и до выяснения. Так ли это. * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 Собираюсь поехать в Донецк.А потім будуть просити за тебе трьох бандюків? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 Коллега по работе летом и осенью (до средины ноября) часто мотался в Луганск к отцу, машина на украинских номерах ВВ, сам он тоже прописан в Луганске. Проблем с номерами не было. Только вот привезти что-то оттуда очень сложно. Если везешь что-то новое, любую вещь, обязательно чеки или накладные, на украинском блокпосте прицепились даже к кастрюле. Везти что-то ценное, особенно оборудование или технику, совсем бесперспективно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 Собираюсь поехать в Донецк. весело люди живут... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 там еще нужна веская причина когда делаешь пропуск, без причины пропуск скорее всего не дадут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 на блок постах надо стоять по 6-12 часов, такое себе удовольствие. я бы морочился с этим только если уж совсем прямо надо, хотя зачем туда ехать кроме как к родственникам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 @w-126, Наверно сильно скучно живёте что в Донецк собираетесь. А по теме завтра могу спросить человека. Сам он выехал в 2014 а его мама осталась. Так что вынужден иногда ездить туда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 и в Крым тоже , на "чужой" машине не въедешь. На чужой это как ? А вродь там шото с зеленой картой нужно, и нужно (может-быть ) готовым к полному разбору автомобили,как на любой границе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 @Сергей72,По доверенности или техпаспорту 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 По доверенности или техпаспорту Точно. Наверно сильно скучно живёте что в Донецк собираетесь. Да не то что бы. Нашел там нужное мне транспортное средство в хорошем качестве и по приемлимой цене. Чел не хочет выехать для посмотреть на подконтрольную территорию. Типа , приезжайте , смотрите и если понравится , то тогда едем в Мариуполь и снимаем с учета. Переговоры еще идут. Вернее уговоры , все таки выехать для осмотра. Есть еще вариант. Оставить свою машину в Мариуполе (есть у кого) и выдвинуться в Донецк общественным транспортом.Это для меня вообще каторга. Общественным транспортом я не пользовался лет двадцать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 @w-126, капец, я думал у тебя что то серьезное, делать тебе нечего в дэнээрию ехать за машиной 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 По доверенности или техпаспорту Точно. Наверно сильно скучно живёте что в Донецк собираетесь. Да не то что бы. Нашел там нужное мне транспортное средство в хорошем качестве и по приемлимой цене. Чел не хочет выехать для посмотреть на подконтрольную территорию. Типа , приезжайте , смотрите и если понравится , то тогда едем в Мариуполь и снимаем с учета. Переговоры еще идут. Вернее уговоры , все таки выехать для осмотра. Есть еще вариант. Оставить свою машину в Мариуполе (есть у кого) и выдвинуться в Донецк общественным транспортом.Это для меня вообще каторга. Общественным транспортом я не пользовался лет двадцать. А вариант, что бы кто то на той стороне посмотрел. Знакомый джипа так брал.. Человек местный на той стороне посмотрел, авто реально норм. Дал завдаток. Продавец выгнал на укр. и переоформил. А с не местной пропиской - даже на Украине на блокпостах доколебуються. До меня прицепились за военный ремень на джинсах, плечи проверяли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 січня 2020 Если есть вопросы - в личке номер. Не так давно я шарился в тех краях, пару советов дам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 30 січня 2020 Спасибо всем за советы в этом мутном деле. Чел на выезд не соглашается , а мне как то стрёмно на тот курорт соваться. У меня под боком проживает переселенец с Донецка. Раз в пару месяцев ездит туда и чего то , своими рассказами о тамошних условиях , совсем не добавил мне оптимизма. От слова " совсем" Будем мониторить наш рынок. * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 січня 2020 своими рассказами о тамошних условиях , совсем не добавил мне оптимизма. Ну слава Богу попустило. Хотя багатые люди любят треш туры. Много денег платят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 30 січня 2020 Прислали рахунок - той другий за газ - за його доставку. 8,12грн. Не можу заплатити - ввожу номер для оплати - виставляє оплату за газ, який я вже оплатив. А як ту їх доставку заплатити, якщо іншого номера рахунку не дали?На сайті 104.ua є вибір за що платити (споживання чи доставка газу). В квитанції теж інший номер рахунку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 січня 2020 На сайті 104.ua є вибір за що платити (споживання чи доставка газу).Знайшов той вибір - видало такий самий рахунок, як і по пошті. Номер не змінено і платіжна система підтягує за номером рахунок за газ. Написав їм звернення - нехай вирішують. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 січня 2020 От засада - знову в око щось поцілило - аж рогівку здерло збоку. Навіть не знаю коли - просто стало відчуття, що повіка тре по оку. Помалювали око і аж тоді та раковина проявилася. Закапав око, намастив якоюсь дорогою мастикою і чекаю поки заросте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 30 січня 2020 Кусок работы Снял голову , а там такая дырка появилась в выхлопном клапанеХонда Акура МDХ 3.7 Проехал 270 тык на газу ни разу не регулируя зазоры клапанов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 січня 2020 Втековый мотор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 січня 2020 знову в око щось поцілилоглаз не пизd@ — проморгается))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 30 січня 2020 Втековый мотор?Да * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах