Zir 624 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2020 @VETERAN, От,подохнеш , як i я, будеш розумiти, шо наприклад ракета з Владивостока до Аляски летить не по прямiй як здаеться на перший погляд, а трiшки по округлостi.Хоч i недовго. Дэбiли думають шо лэтить по ДПС. Чи не так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2020 Вчора було харашо. А сьогоднi чекаемо пIлота який зможе сiсти за кермо болiда I пройти гонку з причiпом за головний приз--300кг кукурудзи. Хрюшки не зрозумIють якщо не вийде дIйти до фiнiшу. Це вам не уiкенд F-1, свинi кушать хочуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2020 Пробував пройти реєстрацію - це просто не реально - напевно це креатівчік ті картинки підбирав. Раз сорок розкладав - жодного разу не попав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2020 менял прокладку задней банки глушителя и снял его, вылилось около трёх литров воды. Теперь просверлил маленькую дырочку снизу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2020 Наближаються свята і ми потрохи готуємося до них. Десь прикрашають йолку, десь хоінку, а ми ставимо дідуха - як наші предки. Ось такого - Зазвичай встановлювали більшого, але ми ще і ялицю прикрасимо. Колись ще й "павуки" до сволока підвішували - прикраси, плетені з соломи - подібні на мережива легенькі вони гарно витанцьовували від найменшого поруху повітря. Зараз нема сволоків, а довбати діри в бетоні над головою є сумнівним задоволення - тому доводиться обходитися без них. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Трошки про адекватність на форумі. Ось що я попросив зробити А ось вам результат Зробив фото екрану, щоб не можна було редагувати. Сюди виклав, бо тут більш доступно для всіх. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Шпіойна викрили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 , якось по часу не співпадає Нік змінено в 22:19 а прохання написано 22:22 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Нік змінено в 22:19 а прохання написано 22:22 то они так шифруются по КГБшному Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Дзідзьо Славко, якось по часу не співпадає Нік змінено в 22:19 а прохання написано 22:22Може то Креатівчік підставляє Апача - сказав звернутися і розписався у власній немічності, а насправді змінив згідно своєї збоченої уяви, поки я у ФБ писав. А може то годинники не співпадають. Я сфотографував із екрану - так воно виглядає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Так в чем проблема, норм ник, ваще зачёт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 @NeoN4ik87, пам'ятаєш - мені років 10 тому вліпили за тебе покарання? Ще раз переконався, що був тоді правий - саме така твоя роль. Тут є якась кількість людей, які не усвідомлюють що таке права та можливості. Такі от наші реалії - тому так і існуємо - в якійсь збоченій реальності. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 мені років 10 тому вліпили за тебе покарання Злопамятный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 мені років 10 тому вліпили за тебе покарання Злопамятный КГБ все помнит! У ветерана госбезопасности на каждого тут есть своя папка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 на каждого тут есть своя папкаАткуда знаєш? І то пухленька - паперова, а не якась віртуальна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 О, меня забанили, теперь не доступны личные сообщения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 теперь не доступны личные сообщенияТочно! І тобі тепер не напишеш, як і Оптімусу.Може поміняй нік? Зроблять тебе пасхальним баранцем. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Навіть не знаю як тепер з цим жити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Тут є якась кількість людей, які не усвідомлюють що таке права та можливості. Такі от наші реалії - тому так і існуємо - в якійсь збоченій реальності. Ты уже свои права и можлывости покачал,как результат разбитая машына,более вероятно дело так и стопорнулось.Такі от наші реаліі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 разбитая машынаЧия? Ти мене не путай з кимось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Тта я хоть и бухарь,но с башкой дружу.А чыюж ты машыну иномарочку вылажывал с фото здеся на форуме,повторитель бампер...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 @Сергей72, ти що, перепив? Та я Міні зробив за пів години - там все на защіпках. Відкрутив кілька шурупиків, позаклацував ті защіпки і закрутив шурупчики назад - все. Вже і забув про це. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Вопрос по алко теме: ктото покупал с Алкомага? Типо илитный алкоголь в тетрапакетах. Цены заманчивые но хз какое качество. Не окочурится бы))) Взял бы литра два финляндии на НГ праздники... В магазине цена за 2 литра как за 0,7 в магазине. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Падажды,ты выложил фотки с покоцаным мини,говорил полициянтов вызвал для разборок,а нук дай те фото шо ты вылажывал,я просто не помню в какой теме ты говорил об этом случае. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 а нук дай те фото шо ты вылажывалНу дивися, якщо забув, що це було в цій темі 9 листопада.http://vaz2101.com/index.php?/topic/18283-ktochtodelaet/page-3361&do=findComment&comment=928132 Поліція досі не зустрічалася, щоб щось розпитати. Та і не для того їх викликали - просто треба було показати сусідам, що спуску не буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах