Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Как по мне в данной ситуации тебя попросту предупредили,и никого ты вжэ нэ звынувачуеш,пототому и дело ты замял (сцык-сцык) и полициянты уже к тебе не приедут.Ото такі реаліі сьогодення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 дело ты замял (сцык-сцык)Я розумію - судиш по собі.А у моєї дочки після цього зникли проблеми із парковкою на тому місці. Сусіди зробили передбачені висновки і відстали. До речі - до тих сусідів ще літом приходила поліція і пояснила, що вони не праві. Так що тепер було тільки підтвердження. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Тиха вода греблі рве,более вероятно высновки еще впереди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Соседи же конечно положили всем известный орган на это?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 положили всем известный орган на это?Це їх орган - отже і їх справа. более вероятно высновки еще впередиВисновки вже зроблено - ну чи тобі того не знати. Я досить грунтовно підходжу до всяких контактів і особливо погроз. Пам'ятаєш, як пояснював мені чому твої ворота не мальовані? А звідки я знав де твої ворота і оглянув їх? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 А звідки я знав де твої ворота і оглянув їх? И в очередной раз КГБшник оправдал свой ник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Я могу тебя разочаровать - по поводу ворот ты ошыбся илиже обнови карту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Как по мне в данной ситуации тебя попросту предупредили Да там судя по повреждениям просто кто-то неуклюжий шел мимо и зацепил крыло какой-то крупной поклажей. А дед-старый кгбист выдумал целую детективную историю, из которой он вышел, разумеется, Джеймсом Бондом. Когда хотят повредить машину, поворотник не отковыривают а просто бьют, это ясно даже ребенку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 обнови картуНу ти ж там прописаний? І мене не цікавлять конфлікти у твоїй родині. А на даний момент і ти мене не цікавиш. просто кто-то неуклюжий шел мимо и зацепил крылоТак зачепив, що пластик бампера повідскакував? Хтось копнув бампер з боку колеса.Мене то все не цікавило - мені треба було нагадати сусідам, щоб відчепилися. А то ми новенькі - щойно купили там квартиру - от і думали, що знайшли жертву для булінгу. Ну помилилися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Так зачепив, що пластик бампера повідскакував? Хтось копнув бампер з боку колеса. Ну знаете, есть такие тётеньки под 120 кг, они одним движением полупопия снесут пол-бампера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 есть такие тётеньки под 120 кгТі три двірнички, які чіпляються до нас, суттєво скромніші за габаритами. І попи розташовані значно вище бампера. Але мені то не важливо - всі сусіди бачили, що ми відразу викликаємо поліцію і добре подумають, перш ніж далі чіплятися. Знайдуть собі іншу жертву - простішу.Поліціянти пропонували познайомити з хлопцями, які займуться вирішенням таких питань, але я назвав своїх знайомих і запевнив, що не той масштаб, щоб вдаватися до позазаконних дій. Вони погодилися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Как по мне в данной ситуации тебя попросту предупредилиДа там судя по повреждениям просто кто-то неуклюжий шел мимо и зацепил крыло какой-то крупной поклажей. А дед-старый кгбист выдумал целую детективную историю, из которой он вышел, разумеется, Джеймсом Бондом. Когда хотят повредить машину, поворотник не отковыривают а просто бьют, это ясно даже ребенку. 40 лет кгб это тебе не мыло по тазику гонять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Поліціянти пропонували познайомити з хлопцями, які займуться вирішенням таких питань, але я назвав своїх знайомих і запевнив, що не той масштаб, щоб вдаватися до позазаконних дій. Вони погодилися. 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 40 летМайже - 33 в Україні - під ковпаком. А далі - незалежність. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 40 лет Майже - 33 в Україні - під ковпаком. А далі - незалежність.Сначала жил в Украине, а потом переехал в Украину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 СначалаОт сначала зроблять нік, який я просив, а потім продовжимо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 Сначала От сначала зроблять нік, який я просив, а потім продовжимо. Ну нормально же общались, чо ты начинаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2020 О, меня забанили,йопта,разбанили!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2020 йопта,разбанили!)))Тобі повезло більше, ніж мені. Мене іроди так перейменували, що краще б вони нічого не робили. І нема на то ради - з ким зв'язався - від того і набрався. Знав же, що гівнюки - чого тепер дивуватися смороду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2020 ,зроби інший аккаунт та й все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2020 Такой вопрос,каково на сегодня качество Зенковок (шарошки по ремонту гбц) по производителю. Харьков ? Днепр ? Винницкий инструментальный под вопросом,не уверен что еще выпускают (в былые времена были одни из лучших). ХЗСО трехрезцовые не раздвижные не интерестно. Подыскиваю наборчик Д-245 на девять резцов Можт кто в курсе,дякую за ответы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2020 везде где можно плюются от этого Д 245, но продолжают эксплуатировать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2020 везде где можно плюются от этого Д 245, но продолжают эксплуатировать Согласен,даже новые моторы сразу можна разбирать и на передел,в основном это блоки идут на координатку а гбц на подрезку и притирку клапанов. Но тут вопрос в другом мне нужен к-т не только для ремонта именно бошек 245-х. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2020 рідко тут буваю останнім часом - але дивлюсь, що тут у вас весело... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2020 рідко тут буваю останнім часом - але дивлюсь, що тут у вас весело... Інтриги,скандали,розслідування)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах