Vas82 15 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 Можеш за дурно собі залишити. Гы-гы))) Боюсь Вашi родичi будуть проти) Ну i я теж буду проти, так шо, якшо будете внезапно мати честь впасти над моею спорудою *случайно* заблудившемся самолётом *польской* авиокомпании, всё буде обмотано скотчем i передано родичам в наiлучшем виде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 Кстати, выгнали меня с работы с Ощадбанка, за пьянку, ищу новую работу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 якшо будете внезапно мати честь впасти над моею спорудою *случайно* заблудившемся самолётом *польской* авиокомпанииМожеш скотч наперед не закуповувати - приїдуть хлопці і все поприбирають. Тобі залишиться тільки аромат керосину. ищу новую работуСтвори собі сам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 Створи собі сам.Так i думаю. Передивляюсь практичний посIбник *11 ДрузIв Оушена*. Там менше насправдI потрIбно. Декому, хто зараз передивляеться сторIнку--просьба *не беспокоиться* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 Передивляюсь практичний посIбникБез посібника самогонний апарат не склепаєш? 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 Кстати, выгнали меня с работы с Ощадбанка, за пьянку, Закусывать надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 Ну ти вже *клепав*, казали тобi ПрофессIонали, шо *УкраIнська з перцем* з супермаркету, то така ж сама дурня як i така сама шо ти брав ранiше... Пив ото вИна гарних сортiв, так ото i пий далi, не ДАНО тобi розбиратися чимира --самогону, а нам не дано розбиратися в дорогих винах. *Каждому Своё* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 Пив ото вИна гарних сортiв, так ото i пий далiЯ і не переставав, але то на будні. А чистий розчинник - для оздоровлення - холестеринові бляшки з судин змивати. Ну ти вже *клепав*а звідки ти знаєш. що ми в Академії Наук робили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 @Интервент,Сами закусывайте, Господин Спасибо что, несколько лет назад послали нах Человека который пришёл к Вам наниматься в оборванных кроссовках и сраной фуфайке с пропиской г. Васильков. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 послали нах Человека который пришёл к Вам наниматься в оборванных кроссовках и сраной фуфайкеЯкийсь несправжній інтервент, якщо послав свого рідного ватника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 Якийсь несправжній інтервент, якщо послав свого рідного ватника. Не понял Пользователь под ником *Интервент,* никогда не был мне родственником. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 никогда не был мне родственником.Для справжнього інтервента всі ватники - родичі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 иди дворником в в бюджетное учреждение, платят минималку, но там бухалово в порядке вещей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 31 травня 2021 иди дворником в в бюджетное учреждение, платят минималку, но там бухалово в порядке вещейПопробуй устроиться к господину *Интервент*. Хотя бы за *бухалово* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 1 червня 2021 контактне запалення налаштувати не зміг - спереду міток не видно із-за того зубчатого шківа і датчика. Я колись зробив віконце напроти маховика і наніс мітки на маховику, але також нічого не видно - манометри закривають. Нну,а что мешает вывести поршень в ВМТ под такт сжатия,хотяб даже пальцем прикрыть свечной отвор,а потом уже отверточку в отвор и подогнать поршент в ВМТ,это будет более точнее чем по меткам.Я кадато так нашол заводской брак на восьмаке (на маховику была смещена). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 червня 2021 Нну,а что мешает вывести поршень в ВМТПоршень піднімається догори два рази за цикл.Зараз їду у свій ремонтний гараж - відрегулюю клапани і виставлю запалення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 1 червня 2021 @Интервент,Сами закусывайте, Господин Спасибо что, несколько лет назад послали нах Человека который пришёл к Вам наниматься в оборванных кроссовках и сраной фуфайке с пропиской г. Васильков.О, да. А потом бы я стал "гандольером" за то, что уволил алкаша в оборванных кроссовках вместо того чтобы понять его тонкую душу))) Короче, не ищи виновных в своих проблемах, просто брось пить и жизнь наладится. * ASUS_X00TD * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 1 червня 2021 просто брось пить и жизнь наладится.Нет. Уйдут одни проблемы и придут другие.Я когда-то был в браке, брак разваливался, я решил бросить пить, чтобы сохранить отношения, фиг там все развалилось еще быстрее. Через три месяца я развелся, остался без крыши над головой и практически без имущества. Вот бросил пить на свою голову. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 червня 2021 Виставив я запалення з контактним трамблером. Ну шо сказать - їде. Якось. Відвик я вже від тих сіпань, забавою з підсосом і т.п. Приїхав додому і вирішив таки зменшити зазор в свічках, а то стояв збільшений - як для МПСЗ. Мотор став легше заводитися і працювати м'якше. А ще зауважив, що після того, як поставив шестерінчатий натягувач ланцюга, перестав розтягуватися ланцюг і зазори в клапанах практично не міняються. Тільки на другому клапані зріс зазор на 10 соток по індикатору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 2 червня 2021 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 червня 2021 Тта оно/то так,остается токо потылыцю почюхать,ммда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 червня 2021 Так... таки контактне запалення діагностується легше.Знайшов причину - не працював ДПКВ. Купив і поставив новенький - все їде. Ніколи б не подумав, що якась катушка на магнітику може здохнути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 червня 2021 Півтора року не їздив на трамваї і сьогодні зібрався. Виявив, що це тепер швидко і зручно - трамваї ганяють швидко і майже пусті. По часу вийшло так само, як і на машині, бо ще ж до гаража потрібно дійти майже 2км. І ще й за дурно - тобто бєс-плат-но. Назад їхав маршруткою - також не довго, але не зручно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 червня 2021 Витягнув з ями старезний глушник - ще початку тисячоліття, з нержавійки. Він не поржавів, але весь потріскав. Варитися не давався - дуже тонка бляха, десь пів міліметра. Придумав як як з тим справитися - приклав вздовж тріщини жилізний дріт і вже вздовж нього вів дугу. Досить гарно все заплавило. Прогулявся через місто - Львів знову окупований. Тлуми люду лазять повсюди і переважно юрбами. Раніше найчастіше чулися польська і англійська мови, а тепер кругом російська. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 червня 2021 ну то треба шмайсера вiдкопувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах