shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 9 червня 2021 Витягнув з ями старезний глушник - ще початку тисячоліття, з нержавійки. Він не поржавів, але весь потріскав. Варитися не давався - дуже тонка бляха, десь пів міліметра. Придумав як як з тим справитися - приклав вздовж тріщини жилізний дріт і вже вздовж нього вів дугу. Досить гарно все заплавило. Прогулявся через місто - Львів знову окупований. Тлуми люду лазять повсюди і переважно юрбами. Раніше найчастіше чулися польська і англійська мови, а тепер кругом російська. Так это вполне нормально, люди потянулись, лавешку везут и оставляют у вас... Что в этом плохого??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 червня 2021 ну то требаНе треба - при потребі видадуть. Хочу якось причепити лямбду до випускного колектора. Маю такий колектор ще з давніх експериментів - з отвором збоку. Знайшов чавунячий вентиль і збираюся якось то скомбінувати. Вже підібрав метчики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 червня 2021 збираюся якось то скомбінуватиПід час обрізки лишнього з тої чавуняки, болгарка зіскочила і спробувала обрізати мені пів пальця, але не вийшло - кістка не піддалася. Тепер вимушена перерва. Від пальця обрізали зайве і обгоріле, зашили і прив'язали до гіпсу. Веліли два тижні не знімати, але я стільки не витримаю - після вихідних викину той гіпс, щоб рукавиця на руку налізла. І тоді далі до праці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 13 червня 2021 @VETERAN, Ну то вітаю що обійшлось безукарочення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 червня 2021 Ну то вітаюДякую. Зробив пластикове кріплення для пальця, щоб можна було щось робити, а то той гіпсовий зліпок при руці тільки заважав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 13 червня 2021 @VETERAN, Я, як не одноразово різаний підірваний і прострілений раджу насолоджуватись житьтям і відпочивати хочаб місяць ні чо особливо не робити....! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 13 червня 2021 Я тут пару днів вивчаю фіат 124 спайдер для жигулів з него класні запчастини є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 червня 2021 @БАККАРА, я вже забив на всякі серйозні ремонти свого - тільки підтримка працездатності. Ну і всякі необтяжливі експерименти, як той, що зараз роблю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 @БАККАРА, я вже забив на всякі серйозні ремонти свого - тільки підтримка працездатності. Ну і всякі необтяжливі експерименти, як той, що зараз роблю.У мене навпаки У мене навпаки, прорвало, тільки залишаеться все виправляти покі є сенс. У Таврії яка ще їздить, під впливом попереднього ремонта шниви, зявився бачок з іншої сторони. Давно хотів його туда запхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 зявився бачок з іншої сторони. Давно хотів його туда запхати.Я той бачок за акумулятор запхав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 Хочу якось причепити лямбду до випускного колектора.Ось так поки зробив. На даний момент тримається на різьбах, а потім приварю той самопальний перехідний штуцер до колектора. раджу насолоджуватись житьтям і відпочивати хочаб місяць ні чо особливо не робити....!Покой нам толька снітца - скучно - тому ето нє наш путь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 @VETERAN,Інтересно яка мета цього нововведення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 яка мета цього нововведення.Давніше поставив лямбду на штанах - відразу за з'єднанням труб, але там то дико ржавіє і розпадається. Тому вирішив поставити, як в людей - на колекторі. 1 dimon_21061 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 Давніше поставив лямбду на штанах - відразу за з'єднанням труб, але там то дико ржавіє і розпадається. Тому вирішив поставити, як в людей - на колекторі. Тут лямбда видит только два цилиндра, показания будут не точными. 1 dimon_21061 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 показания будут не точными.Тоже про это хотел спросить!Может врезать две дешевенькие лямбды? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 Тут лямбда видит только два цилиндра, показания будут не точными.Не думаю, що карбюратор зможе так оперативно міняти склад суміші, щоб він відрізнявся по циліндрах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 показания будут не точными.Тоже про это хотел спросить! Может врезать две дешевенькие лямбды? Поставить можно, но надо перенастраивать ЭБУ, чтобы он обрабатывал сразу два сигнала. А это неоправданная морока. Если просто соединить провода с двух в один выход, работать это не будет. На ВАЗе это решили установкой одной цельной приемной трубы вместо штанов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 ЭБУ,У мене карбюратор. Моя лямбда виконує таку ж роль, як і вольтметр в машині - просто контроль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 14 червня 2021 ЭБУ,У мене карбюратор. Моя лямбда виконує таку ж роль, як і вольтметр в машині - просто контроль. А к чему она будет подключена? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 червня 2021 А к чему она будет подключена?Так, як і раніше - до індикатора. Просто щоб бачити що діється з паливом.Я ж на газі їжджу і мені так легше регулювати подачу. 1 dimon_21061 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 17 червня 2021 всім привіт. За цей час чудово відпочив, зробив невеличкий тур Україною. Старт з Чернігова.Маршрут Київ - Вінниця - Кам'янець-Подільський - Хотин - Яремча - Буковель - Мукачево - Ужгород - Львів (міста у яких зупинявся чи проводив більш, ніж півдня) Відвідав безліч цікавих місць, піднявся на Піп Іван Чорногірський, поїздив боком на обладнаних велосипедних спецтрасах буковеля, тощо. По приїзду - невеличкий ремонт (заміна стойок стабілізатора, ТО-заміна масел-фільтрів, заміна сальника колінвала) А я так дивлюся, тут весело... Дєд Славік, треба берегти себе. Обережно там з інструментами, нуйогонах 1 alex_zp відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 червня 2021 Дєд Славік, треба берегти себе.Так і роблю. Скоро собі шви позрізаю - заважають мені. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 18 червня 2021 Купил Яву И даже успел уже накатать 800 км. Чуть позже сделаю бортовик. 3 Vas82, АндрейКузьма та nemez відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 19 червня 2021 @Интервент,Хотя лично мне больше нравится *скамейка*, ну это тоже БОМБА, пиляй бортовик с побольше фотками, очень интересно От души завидую белой завистью и поздравляю с приобретением Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 19 червня 2021 Уже доделали крышу моего навеса, пока ничего не сдуло Вычитал что пока не зашиты фронтоны, опасность сдувания не так велика. Теперь варю уже сам металлопрофиль под профнастил на стены, приобрел 20т. б.у асфальта на пол, думаю разровнять и трамбонуть, а потом сверху стяжку. Капец, как это всё дорого...Метал подорожал, хорошо что был закуплен раньше, сегодня для интереса смотрел на металлобазе---50на50 2-ка 118грн.метр! А 50на50 3-ка--188!!! грн.метр!!! Я в шоке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах