Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 17 липня 2021 а для меня нп наоборот зажралась, укрпочтой заказываю с розетки, едет не так быстро как нп но цена в 2 раза ниже, и щас даже в нашей глуши у них установили терминалы и не надо как раньше от руки заполнять данные паспорта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 липня 2021 Бухло у будь-якій формі прояву не можна розцінювати як терапію. Ніколи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 липня 2021 всім привіт повернувся з мандрів. Прекрасна туристична локація України - гора Пивиха, на Полтавщині.Одне з обов'язкових місць для відвідування. 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 липня 2021 @nemez, А що то за така гримаса на писку? Маєш запалення нерва - перекупався в холодній воді? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 липня 2021 Власне кажучи, довелося відвідати пару міст - це Кременчук та Світловодськ. Кременчук має непогану набережну з чудово розвинутою, на мою думку, інфраструктурою. Спробував для себе каяк (в перший раз) - сподобалося, доволі специфічна штука. Далі за маршрутом - Світловодськ. Чудово оснащений яхт-клуб, власне вийшли яхтою на водосховище, перед цим розібралися в азах вітрильної справи. 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 19 липня 2021 @nemez, А що то за така гримаса на писку? Маєш запалення нерва - перекупався в холодній воді?АнеГдоД Пробігає заєць мимо кущів,бачить звідти на неї дивиться сова,заєц питає: "сова,що ти там робиш?" Та відповідає:"я не сова,я білка" Заєць :"а чому в тебе такі великі очі!?" Білка :"я кааакаю..." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 липня 2021 когда и с чего тут ржать? Где слово "лопата"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 19 липня 2021 Я тут тоже проникся спортивным духом и перед работой съездил искупаться в Горенку, что возле Пущи-Водицы. Есть там неплохое озеро. На мотоцикле это гораздо быстрее, поскольку как раз в это время трасса стоит в пробках из едущих на работу в Киев. всім привіт повернувся з мандрів. Прекрасна туристична локація України - гора Пивиха, на Полтавщині. Это возле водохранилища? 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 липня 2021 возле водохранилища? да, на берегу Кременчугского водохранилища локация - https://www.google.com/maps/place/Pywycha/@49.2096659,32.950912,11.34z/data=!4m5!3m4!1s0x40d735a035a45447:0x4238fe3422308360!8m2!3d49.1933784!4d33.1256253!5m1!1e4 описание и видео https://funtime.kiev.ua/where-to-go/gora-pivihaсюжет ТСН https://tsn.ua/ru/tourism/gora-piviha-nad-dneprom-palatochnyy-uikend-u-reki-v-poltavskoy-oblasti-1581121.html 2 Солекс Делортович та Интервент відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 липня 2021 Славно відпочили тут. https://www.fest.lviv.ua/uk/restaurants/prettyhighkitchen/ Відмічали остаточний розрахунок боржника з кредитором. Позаяк всі з одної сім'ї, це відбулося прозаїчно - просто один більше не винен іншому, а гроші де були - там і лишилися. Але повод для свята вже з'явився. Сім'я не маленька - замовили найбільший стіл ресторану. Повезло, що там є дитячий куток - внук мав чим зайнятися. Мені закортіло спробувати якихось нових вин - замовили червоне австралійське і біле індонезійське. Обоє дуже смачні. Що цікаво - там нема меню - замовлення приймає сам шеф-кухар і потім кухня готує. Було цікаво і смачно. Розташований той ресторан там, де і Криївка, але на самому верху - аж на горищі. Спустилися без проблем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 19 липня 2021 @nemez,что ли прогреть рисовозку на полтавщину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 липня 2021 України - гора Пивиха, на Полтавщині.написал бы сразу, что в Градижске) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 липня 2021 . когда и с чего тут ржать? вчера А знаешь почему камбала плоская?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 липня 2021 рисовозку на полтавщину ехать есть куда по стране, целая пачка различных вариантов для тура на выходные. Сейчас, тем более, сезон. написал бы сразу я бы сказал, что она в Максимовке, но в любом случае, место очень известное, геометка есть, информации в нете уйма о том, как добраться, как машиной, так и общественным транспортом. Много туристов там на мотах и на велах-гравелах, обвешанных сумками. На гору можно сейчас заехать машиной, шлагбаумов нет. Но я этого не делал - пишут, что от постоянного движения машин гора начинает осыпаться. До километра пешочком, для атлета это не есть проблемой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 20 липня 2021 рисовозку на полтавщину ехать есть куда по стране, целая пачка различных вариантов для тура на выходные. Сейчас, тем более, сезон. Потомушо уже и некуда ехать,вот и получается что есть куда ехать. Вот ты был на Днепре в Кремне и Светловодске,ты обратил внимание как Днепр оброс Очэрэтом?,особенно в Светловодске,а ведь раньше там была чистота када судноплавство работало,особенно када Ракеты плавали... Эх та шо там говорить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 липня 2021 @Сергей72, в районе частных баз отдыха и яхт-клубов (где я был) - всё расчищено и доведено до идеала. "Дикое" водохранилище действительно заросло..Проблема другая - зелёная вода. Это всё микроводоросли, которые не очень хорошо влияют на здоровье. В Киеве, на Днепре, и особенно в районе Скай Молла, десёнки и разных бухт - та же проблема. Я бы сказал, что ситуация ещё хуже. Да, на Пывыхе зелени нет. А вот в Светловодске и Кременчуге - это беда.Но ... маємо шо маємо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 20 липня 2021 у нас днем 37 в тени смалит в магаз лишний раз выходить не хочется, не то что бродить по полям и горам. я не знаю что люди делают в панельках без кондиционера. если так пойдет дальше с климатом придется переезжать куда нить севернее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 липня 2021 я бы сказал, что она в Максимовке, но в любом случае, место очень известное, геометка есть, информации в нете уйма о том, как добраться, как машиной, так и общественным транспортом. Много туристов там на мотах и на велах-гравелах, обвешанных сумками. На гору можно сейчас заехать машиной, шлагбаумов нет. Но я этого не делал - пишут, что от постоянного движения машин гора начинает осыпаться. До километра пешочком, для атлета это не есть проблемой.там еще каждый год большой музыкальный фест был летом в Светловодске был только на гес и дамбе, гес прикольная, дорога на дамбе полный треш( окружная Светловодска тоже треш( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 липня 2021 дорога на дамбе полный треш дорогу немного залатали, самая жопа - это дорога Светловодск-Чигирин, на территории Черкасской обл там полный пц.Сдуру поехал туда, а не как люди - Светловодск-Ирклиев-Золотоноша ))) По дороге из Борисполя на Чернигов охренел - более чем 50 (!) километровая пробка на въезде в Киев, ехал сёлами, через Рудню-Гоголев, вынырнул аж где-то под Семиполками, и пробка ещё была... Связано это, судя по всему, с перекрытыми мостами и рахитично продуманными схемами альтернативного выезда на трассу... Велыке будивныцтво бл.. Будьте осторожны, и когда ездите - пользуйтесь Васей, имейте запас времени и альтернативные маршруты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 22 липня 2021 для любителів класики ) 1 Интервент відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 липня 2021 Привезли мотор в мешках,потихоньку коешто уже подготовил для сборки,шоб мало небыло захерячил две маслосгонки на к/вале. 4 Интервент, Hapadoctb, Emissions та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 26 липня 2021 хвилинка ексгібіціонізма актуальна форма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2021 всім привіт. Що, форум всьо? RIP ?бобик здох? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2021 всім привіт. Що, форум всьо? RIP ? бобик здох? Та вроде худо-бедно, но какая-то активность ещё есть. * ASUS_X00TD * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2021 Та вроде худо-бедноТерміново треба ще когось забанити. Вирішив я вчора нарешті встановити антену для некодованого ТВ. Так вона виглядає знизу із зумом х12. Заодно сфоткав кілька видів міста з даху. Так виглядає центр Львова. Раніше було більше видно, але забудували. Видно тільки вершок вежі ратуші. А тут раніше виднівся стадіон до Євро 2012, але його також забудували. А там, за церквою, аеродром 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах