Vas82 15 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2021 @Vas82,Той же *Форд--Транзiт* с високим кузовом и короткой базой позволяет загрузить две половинки ворот вісотой по 1.85, плюс 3 стойки, плюс калитку, плюс 2-3 пєпсов, плюс инструмент. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2021 Ну порадьСкінчилася вже "страна савєтав". Ти сам знаєш краще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2021 Кстати. Какая фигня. Смотрите. Если Я, Инвалид 3-й, группы, по закону ПДД, невозможно клеить наклейки на заднее стекло типа *Инвалид* но в то же время , возможно было (не факт) (постанова КМ) шо можно было клеить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2021 Если Я, Инвалид 3-й, группы https://ursambo.com/ukr/zahist-pilgovikiv/yakimi-ye-pilgi-invalidam-3-grupi-v-ukrayini.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2021 Новая заморочка. Может кто сталкивался. Примерно в начале августа, приходит мне смс на тел. Тра-ля-ля, у вас открыта карта в OTP-банке. Еще через время, *можете забрать свою карту в отделении банка по ул. такой-то, Киевский адрес*. Ещё потом--траля-ля--запрос на смену пин-кода. Сегодня--*Зачисление на карту, шо то там 4 с копейками, доступная сумма 8 там с чем то. Через час зачисление еще 150грн. Достигло 8600 там с чем то копейками. Клиентом этого банка я никогда не являлся, на смс никогда не перезванивал и в конце ихних смс-ок даже нет контактного номера на который можно было бы перезвонить. Единственно шо был, какой то номер ID ещё в первой смс *для входа в систему*, который я тоже не использовал и никуда не входил. Это что, какой то новый лохотрон? Ну может для меня новый, поделитесь если кто сталкивался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2021 Ещё есть пару вопросов, кто у нас занимается ремонтов смартфонов (Самсунг Гелакси А-21С) (или шото такое, модель нужно уточнять, проблема разбитое стекло, тач полностью работает и ремонт колонок SVEN с встроенным усилителем...) Только-- если этими проблемами занимается кто-то из Членов Клуба, или по рекомендации Членов Клуба, ТОЛЬКО ПО ЗВОНКУ НА ТЕЛ. Мелкая, но приятная благодарность посреднику будет. Слово. Вновь зарегистрированных лохотронщиков--просьба не беспокоиться. Кто тут нормально сидит, знает как пользоваться системой и знает людей которые знают Людей, которые позвонят Людям, которые позвонят мне и посоветуют, связаться с Людьми в которых они уверены, я охотно обсужу условия ремонта и оплаты. Порядочность гарантирую, но ободрать себя не дам. Всё по честному. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2021 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2021 Кто знает как должны стоять колёса у жигулей после развала схождения? немного в плюс,в минус,или ровно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2021 как должны стоять колёса у жигулей после развала схождения?Верх нахилений назовні, а перед - до середини. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2021 как должны стоять колёса у жигулей после развала схождения?Верх нахилений назовні, а перед - до середини.тіпа як задні колеса у татри?)Кидати по дорозі не буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2021 @nightwolff, не даремно ж кажуть - "розвал" і "сходження" - отже праве колесо хоче повертати направо, а ліве - вліво. Тобто в різні боки. А вони ще й сходяться - розвал вибере всі зазори і колеса будуть їхати рівно і не будуть нікуди тягнути. Якщо виставити колеса рівно і паралельно - за рахунок люфтів машину буде смикати то в один бік, то інший. А ще може бути велика швидкість таких смикань і буде вібрація на рулі. 2 alex_zp та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2021 Народ,кто подскажет, давно у меня валяются лампы H4, made in Hungary, знаю точно что сняты с ВАЗ,а вот с какой фары понятия не имею,в мои фары не втыкаютСА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2021 Народ,кто подскажетРефлектори під них давно тому в зад випускалися. Це перші галогенки, які вставляли замість звичайних лампочок. Від сьогодні у Львові посилили карантин і вулиці опустіли, а це спонукало мене пройтися в центрі по кавах. Добре, що є колишні клієнти, які пригощають. Ну і заодно підзаробив з тисячку... Класно прогулятися спорожнілим містом. А то вже аж підзабув смак доброї кави. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2021 Ну і заодно підзаробив з тисячку..З цього мiсця подпробнiше--за 2.5 днi я заробив 6 чистими, штука пiшло на вытрати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2021 З цього мiсця подпробнiшеМене просто запросили на каву. Я пішов і оглянув установку, яку у них ставив. Годинки зо дві посиділи, погомоніли і мені просто подарували... Кава супер і солодке делікатесне. Із зусиль - натиснув одну кнопку і чекали на результат - все відбулося згідно введеної ще більше 10 років тому програми.Я ж пенсіонер - не працюю за гроші, але НІКОЛИ не відмовляюся від запропонованих. Відразу купив собі нову дрельку і кілька пластин батарейок для годинників, дитячих іграшок внука і т.п. І знову я без грошей - хіба на хліб залишилося. Але не тужити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2021 @Vas82, Задумуюсь ще раз, можливо глобально ти правий, але хочу посовIтуватися з Одноклубниками (якщо iхня ласка). Шо єкономiчiше---ВАЗ 2110 з 16-клапанним двигуном, чи ВАЗ 2110 з 8-клапанним? Водii других заступникiв райради хвалють перше, водii третiх заступникiв хвалять друге. Вновь назначенніе Голови децентралiзованих Громад, Фолькс--Туарег. Заступники---Рено 5.5-6 живой по трассе 16клапанник ест с учетом того что 16кл с гидрокомпенсаторами - экономия на регулировке клапанов, точнее в отсутствии ее необходимости Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2021 А почему я свой профиль не могу читать и редактировать? Почините, ато стоит не зайти пару месяцев и все сломано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2021 Народ,кто подскажет, давно у меня валяются лампы H4, made in Hungary, знаю точно что сняты с ВАЗ,а вот с какой фары понятия не имею,в мои фары не втыкаютСА Такие лампочки подходят в старые фары, изначально рассчитанные на лампы накаливания 40+45 Вт. Цоколь называется R2. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2021 Кому надо пару R2 могу подарить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2021 Продал я пару лет назад на олх радио нерабочее от Волги газ21, вчера мне звонит чел купивший это радио и рассказывает как мастер не может отремонтировать это радио,нету схемы, модель редкая и бла бла бла... короче не могу ли я скинуть на карту какую нибудь сумму денег чтобы мотивировать мастера а то он не выгребает по деньгам....))) Вот думаю, может найти бывшего хозяина машины попросить чтобы подкинул немного финансов чтобы прикупить пороги и поддомкратники)))...а то я в ходовую вложился а на кузовщину не осталось Интересно поможет?))) 3 Интервент, Hapadoctb та Солекс Делортович відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2021 @nightwolff, я думаю стоит попробовать, расскажешь что получилось 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2021 Подзвонили дочці з цікавим повідомленням - сказали, що її номінували у ForbesЗнову подзвонили і повідомили, що вона перемогла у цій номінації. Вже опублікували в журналі Форбс - Україна.Треба випити з цього приводу. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2021 @VETERAN,раз така справа пацанам теж треба налити) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2021 пацанам теж треба налити)Налітайте - виставляю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2021 Прошу помощи ОДНОКЛУБНИКОВ нужен номер телефона Ромы Зоотехника, я его потерял в связи с утоплением телефона по пьяни, нужен в связи с ремонтом дорогого компьютера, (не телефона) (не моего) это наш Одноклубник с Полтавы, пожалуйста, пусть напишет, для него есть неплохая шабашка. Пожалуйста, не давитесь жабой, очень нужно именно он. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах