nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2022 Народ,всем привет,Слава Україні))) Віддавна нічого не писав, немає часу,працюю по дві зміни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2022 @nightwolff, то ти ракету молдаванам перекинув? 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2022 @VETERAN,ну а чого вони розслабилися))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2022 Ну що там у вас - чого затихли? Сміття почистили, а воно хоча б оживило мертвий бортовик Зіра. Я - з нудьги - взявся клепати контактну зварку. І то не з якоїсь там мікрохвильовки - мені мощу подавай. Склеїв два тори з ЛАТРів - великого і малого. Добре, що їх діаметри не дуже різняться. Склеїв епоксидкою до купи і отримав залізяку вагою 10,7 кг. Замотав склотканиною на епоксидці і заплавив у ПЕТ флягу. Вийде 2300 вт. Думаю, що мені досить. Може і дугову зварку домотаю. Хотів розбавити фото, але вимкнули свєту і комп зі своїм нетом заснув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2022 всім привіт що, всі зовсім розчинилися у повітрі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2022 @nemez, а може позабанювали народні маси? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2022 хтопосмів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2022 Після 23,11 ваще всі і всюди в офлайн пішли в Україні. Я думаю це навіть не тільки через свєту, просто не цікаво стало. Рініше родичи з України чуть не кожного дня написували типа "Ой у вас прилетіло!", "Опс, якась нєфтебаза в Донецьку!..", "О, ще бавовна", а я такий: "Не чув, не бачив, надо погуглити)), від мене далеко.". А зараз їм в 10 разів більше летить і їм не до мене.Я намагався встряти в базар, розпитати що да як - не ведуься, мовчать чи пішуть "погода гарна, сніг розтанув"))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2022 @sun, погода так собі - потепліло, але сніг не зійшов. Дороги слизькі. Світло відключають вже менше, але щодня на кілька годин. Акумулятори заряджені, а генератор ще не заводив кілька років. Все збираюся перевірити як він там, але лінуюся. Давно вже не долітає, або перелітає кудись далі. Попаліть вже нарешті всі склади орків і заморіть якось тих рашистів - нехай валять свою машкару власною кров'ю кормити - нема чого нею нашу землю паскудити. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2022 Снег сошел, на завтра вообще + обещают на весь день. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2022 у меня последние дни дают в 23:00 и до утра, то есть часов 5-6 в сутки, щас сижу в розетке на полу на картоночке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2022 Не завидую вам.... сам повербанками запасся... Купил самомсборный под 18650, и офигел что мои элементы по длине не лезут... 70мм. А стандарт 65мм. Обидно, новые. Заказал другие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2022 @VETALZZZ, напевно твої відразу із платою захисту. Її в торці ставлять і елемент стає довшим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2022 @VETALZZZ, напевно твої відразу із платою захисту. Її в торці ставлять і елемент стає довшим. + Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2022 обкатую екофлоу дельтаhttps://prom.ua/p1729141312-portativnaya-zaryadnaya-elektrostantsiya.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_war_tehnika_i_elektronika&gclid=CjwKCAiAnZCdBhBmEiwA8nDQxTPmwK4H33pCutjMADQMIEOxLYgBl6VggdBPcX0MgtIa0VLKUMR3xBoCDUoQAvD_BwEвідключення по цимбалах взагалі - завжди є світло. Ніякої возніОдне - що треба зробити - перехідник "розетка в розетку" щоб заживити оселю. Попередньо треба знеструмити. Ну й повиключати бойлер, холодильник та інші ласі до потужності споживачі. Бойлер гріється в моменти, коли та електрика є. Холодильник також включає морозильну камеру періодично. Якщо тупо світити світлодіодними лампочками, ємності цієї станції вистачить десь на тиждень.З ввімкненим холодильником - до ранку доживає десь на 5% потужності. Бойлер виїдає весь заряд доволі швидко. Заряджати можна від штатних 220, сонячної панелі (треба докупити), а також авто. прикурювача, залишивши у машині на холостих на пару годин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2022 Освоїв ще одне заняття - став світочем у хаті. Протягую по квартирі альтернативну проводку від акумулятора і розвішую світлодіодні стрічки. Світять досить яскраво і не дуже садять акумулятора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2022 Всех с Новым годом!!! 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2022 Слава Україні! І прийде час, коли один скаже: Слава Україні!, а мільйони відповідатимуть Героям слава! (с) З Днем народження, Степан Андрійович! 2 zootechnik та golden88 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 січня 2023 "Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все. Якщо обирає свободу, матиме вирощений ним і ніким не відібраний хліб" 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 7 січня 2023 обкатую екофлоу дельта https://prom.ua/p1729141312-portativnaya-zaryadnaya-elektrostantsiya.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_war_tehnika_i_elektronika&gclid=CjwKCAiAnZCdBhBmEiwA8nDQxTPmwK4H33pCutjMADQMIEOxLYgBl6VggdBPcX0MgtIa0VLKUMR3xBoCDUoQAvD_BwE відключення по цимбалах взагалі - завжди є світло. ціна капець, ми заказали з США за 350$ + 30$ транс 110/220 + 150$ пересилка + сонячна панель в комплекті прийшло за 16 днів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 січня 2023 АУууу... Є тут ще хтось живий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 31 січня 2023 та неначе є ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 січня 2023 А чо притихли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SUP-2101 61 Скарга Опубліковано: 31 січня 2023 Прівєт, колєги! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 січня 2023 Прівєт, колєги! О! Ще один з'явився. Правда хлоп з прівєтом. Ну розкажи щось втішне. Бракує позитиву у ці часи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах