Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Народ,всем привет,Слава Україні)))

Віддавна нічого не писав, немає часу,працюю по дві зміни

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ну що там у вас - чого затихли?

Сміття почистили, а воно хоча б оживило мертвий бортовик Зіра.

Я - з нудьги - взявся клепати контактну зварку. І то не з якоїсь там мікрохвильовки - мені мощу подавай. Склеїв два тори з ЛАТРів - великого і малого. Добре, що їх діаметри не дуже різняться. Склеїв епоксидкою до купи і отримав залізяку вагою 10,7 кг. Замотав склотканиною на епоксидці і заплавив у ПЕТ флягу. Вийде 2300 вт. Думаю, що мені досить. Може і дугову зварку домотаю.

Хотів розбавити фото, але вимкнули свєту і комп зі своїм нетом заснув.

Поділитися повідомленням

Після 23,11 ваще всі і всюди в офлайн пішли в Україні. Я думаю це навіть не тільки через свєту, просто не цікаво стало.

Рініше родичи з України чуть не кожного дня написували типа "Ой у вас прилетіло!", "Опс, якась нєфтебаза в Донецьку!..", "О,  ще бавовна",

а я такий: "Не чув, не бачив, надо погуглити)), від мене далеко.".  А зараз їм в 10 разів більше летить і їм не до мене.Я намагався встряти в базар, розпитати що да як - не ведуься, мовчать чи пішуть "погода гарна, сніг розтанув"))) :ay:

Поділитися повідомленням

@sun, погода так собі - потепліло, але сніг не зійшов. Дороги слизькі. Світло відключають вже менше, але щодня на кілька годин. Акумулятори заряджені, а генератор ще не заводив кілька років. Все збираюся перевірити як він там, але лінуюся. Давно вже не долітає, або перелітає кудись далі.

Попаліть вже нарешті всі склади орків і заморіть якось тих рашистів - нехай валять свою машкару власною кров'ю кормити - нема чого нею нашу землю паскудити.

:az:  

Поділитися повідомленням

у меня последние дни дают в 23:00 и до утра, то есть часов 5-6 в сутки, щас сижу в розетке на полу на картоночке

Поділитися повідомленням

Не завидую вам.... сам повербанками запасся...

Купил самомсборный под 18650, и офигел что мои элементы по длине не лезут... 70мм. А стандарт 65мм. Обидно, новые. Заказал другие.

Поділитися повідомленням

@VETALZZZ, напевно твої відразу із платою захисту. Її в торці ставлять і елемент стає довшим.

Поділитися повідомленням

@VETALZZZ, напевно твої відразу із платою захисту. Її в торці ставлять і елемент стає довшим.

+

Поділитися повідомленням

обкатую екофлоу дельта
https://prom.ua/p1729141312-portativnaya-zaryadnaya-elektrostantsiya.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_war_tehnika_i_elektronika&gclid=CjwKCAiAnZCdBhBmEiwA8nDQxTPmwK4H33pCutjMADQMIEOxLYgBl6VggdBPcX0MgtIa0VLKUMR3xBoCDUoQAvD_BwE
відключення по цимбалах взагалі - завжди є світло. 
Ніякої возні
Одне - що треба зробити - перехідник "розетка в розетку" щоб заживити оселю. Попередньо треба знеструмити. Ну й повиключати бойлер, холодильник та інші ласі до потужності споживачі. 
Бойлер гріється в моменти, коли та електрика є. Холодильник також включає морозильну камеру періодично. 

Якщо тупо світити світлодіодними лампочками, ємності цієї станції вистачить десь на тиждень.
З ввімкненим холодильником - до ранку доживає десь на 5% потужності. 

Бойлер виїдає весь заряд доволі швидко.

Заряджати можна від штатних 220, сонячної панелі (треба докупити), а також авто. прикурювача, залишивши у машині на холостих на пару годин.

Поділитися повідомленням

Освоїв ще одне заняття - став світочем у хаті. Протягую по квартирі альтернативну проводку від акумулятора і розвішую світлодіодні стрічки. Світять досить яскраво і не дуже садять акумулятора.

Поділитися повідомленням

Слава Україні!

І прийде час, коли один скаже: Слава Україні!, а мільйони відповідатимуть Героям слава! (с) 
З Днем народження, Степан Андрійович!

Поділитися повідомленням

"Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все. Якщо обирає свободу, матиме вирощений ним і ніким не відібраний хліб"

Поділитися повідомленням

ціна капець, ми заказали з США за 350$ + 30$ транс 110/220 + 150$ пересилка  + сонячна панель в комплекті

прийшло за 16 днів

Поділитися повідомленням

Прівєт, колєги!

О! Ще один з'явився. Правда хлоп з прівєтом.  :multi:

Ну розкажи щось втішне. Бракує позитиву у ці часи.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз