Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

два роки від початку повномасштабного піздєца. 
Два роки боротьби.
Два роки адреналіну. 
Два роки в строю. 
Перші дні були дуже буремними, принаймні у нас на Сіверщині.
Рухаємося далі! Переможеньки, друзі!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Може суппорта стучать?
Поміняв гумки заднього стаба - зник стук. Діаметр отвору у втулці зріс всього на 1мм, порівняно з новими - а вже стук. На жигулику така вважалася б новенькою.  :)

Поділитися повідомленням

Адміни вони як даїшники, нема, нема, а потім хоба! і...приїхали :multi:

Поділитися повідомленням

Привіт народ. Є хто з Чернігова - потрібна маленька допомога не безкоштовно.

Поділитися повідомленням

Туточки

Поділитися повідомленням

Туточки
Скинь будь ласка телефон в лічку (телега, вайбер, ватцап)

Поділитися повідомленням

Подумав тут, відлистаю тему на 22.02.22, почитаю щось епічне-історичне.  :)

http://vaz2101.com/index.php?/topic/18283-ktochtodelaet/page-3437

А виявилося нічого такого, звичайний срач :bm:  :bw:  :multi:  

Поділитися повідомленням

@sun, ну дик спочатку всі налаштовувалися на шашлики, а потім вже було не до обговорень - всі дерли до нас у Львів і далі... Зато ковід різко пропав.

Поділитися повідомленням

@sun, ну дик спочатку всі налаштовувалися на шашлики, а потім вже було не до обговорень - всі дерли до нас у Львів і далі... Зато ковід різко пропав.

о, точно, про ковід я вже і забув :)

Поділитися повідомленням

про ковід я вже і забув
о це і погано, якби хоч хтось із хворих хоч на половину щось робив з того чому нас у 20му дресирували, так меньше б оточуючих хворіло.   От кашляє хтось поруч на роботі, та й фіг із ним. А через пару днів і сам ледве до роботи доповзаш і жінка з температурою з ліжка не встає, жуть!  І начальству пофіг.  Треба було сказати чуваку - маску надів і в лікарню щоб тебе тут не було!  І ваще я на самоізоляції, маю право т.к.  уроди свої постанови так і не відмінили пвсля того ковіда)) 

Але це важко коли воно не з під палки :bw:  :multi:

Поділитися повідомленням

маску надів і в лікарню щоб тебе тут не було! 
У нас, у Львові - на вокзалі - сотні тисяч стояли щільною юрбою. Старих, малих, кашляючих і шмаркачів - з усіх усюд. Нормальна хвороба мала би їх всіх охопити і набути небаченого розмаху, а ковід моментально вщух.Паядокс? ПАЯДОКС.  :bm:

Поділитися повідомленням

Львові - на вокзалі
не знаю як там у Львові і куди подівся ковід, а те що я написав було зі мною в цьому лютому. У нашому відділі перехворіли усі і вся однаково, навіть ті кого за останні 20 років ваще ні одна зараза не брала навіть тій ковіт. Ось і міркую, чи треба було навколи дивитися, чи піфіг, ковід же вщух жеж :bn:

Поділитися повідомленням

@sun, всі мої знайомі і рідні, які вакцинувалися, також тепер регулярно хворіють. Особливо на  ковід.

Поділитися повідомленням

а я сидю на роботі, зара в мене обід то трохи відпочиваю в інтернеті  :af:

Поділитися повідомленням

всі мої знайомі і рідні, які вакцинувалися, також тепер регулярно хворіють
в моєму випадку, на скільки мені відомо, з 5 персонажів вакцінувался 1. Не я звісно;)

Так що походу без різніці, хворіють усі.)

Поділитися повідомленням

зара в мене обід то трохи відпочиваю в інтернеті
відпочивати під час роботи треба, а ні замість обіду. Вчись студент :)

Поділитися повідомленням

Загорівся я темой масляного охолодження на копійку.  :)   Заказав проставку під маслофільтр з термостатом.  Ще масляний радіатор треба,  токо не можу вірішити брати великий і ставити без вентилятора чи поменьше але з кулером?  :bn:

Шланги і фітінги вже по місцю потім підберу. 

Поділитися повідомленням

а що в жигулях не так з масляним охолодженням? Двигун неначе не перегрівається, турбіни чи чогось ще там немає..

Поділитися повідомленням

Загорівся я темой масляного охолодження на копійку
Колись трубки вварювали у картер, щоб продувало і охолоджувало.

а що в жигулях не так з масляним охолодженням?
Зміни клімату - в Криму стає гаряче.  :multi:

Поділитися повідомленням

що в жигулях не так

Зміни клімату

воно вже давно таке, ще у ті довірусні контрабандосні часи 16-18го коли всі шастали: +40 жарюль місяць, підкатуюсь до мар"янського блокпосту увесь в милі, пасажири теж мокрі і злі на "це старе відро без кондєя" :evil: , пічка на повну, мотор пічки реве, жмут ганчирок під капотом підкладено щоб прогоняло.  Всю дорогу від Курахова шалена бородьба за стрілку, "О" злілося, буква "Д" з слова ВОДА перемагає з великим відривом, "А" на підхваті :( ...   Зсушник з такою ухмилкою    "А що таке? К и п и м о? ги-ги)))" .  

О це "КИПИМО" весь час і пригадується влітку.  

Доречи пічка майже повністю допомогає, от би воно не в салоні ще було!  Для початку як малость розкидаюсь, поставлю 7" електрогвинт попереду радіатора. Вроді як влізе, треба якось впихнути лише під загиб хвартука.  Може і все, але боюся маловато буде.

Тоді під той же загиб перед основним радіком поставлю такий довгий масляний 7рядний типу.  Фігня що він буде лише пасивно повітрям обдуватись без карлсона. ((   Кроч, треба ще варіанти надумати, а то  о те "к_и_п_и_м_о" так і залишиться... 

Поділитися повідомленням

@sun, 
у жигулях ніколи і ніяких проблем з охолодженням не було й не повинно бути. 
Якщо в тебе заводський/штатний радіатор, справний пропелер і не побитий дифузор, промита система, нормальний рівень охолоджуючої рідини і справний термостат - то немає ніяких проблем. 
Якщо в тебе стоїть не електричний пропелер, а вітродуйчик на помпі без дифузора - то машина буде перегріватися. 
Якщо в тебе стоїть електрика і підгуляло термореле і не включає вчасно електродвигун дуйчика - машина буде перегріватися. 
Якщо в тебе двигун дуйчика втомлений - машина буде недодувати і перегріватися. 
Якщо в тебе проблемний термостат - ні одне масляне охолодження тебе не врятує. 
Розберись зі штатною системою охолодження в першу чергу, і тоді в тебе не буде отого "кипимо"

Поділитися повідомленням

@sun, 

у жигулях ніколи і ніяких проблем з охолодженням не було й не повинно бути. 

Якщо в тебе заводський/штатний радіатор, справний пропелер і не побитий дифузор, промита система, нормальний рівень охолоджуючої рідини і справний термостат - то немає ніяких проблем. 

Якщо в тебе стоїть не електричний пропелер, а вітродуйчик на помпі без дифузора - то машина буде перегріватися. 

Якщо в тебе стоїть електрика і підгуляло термореле і не включає вчасно електродвигун дуйчика - машина буде перегріватися. 

Якщо в тебе двигун дуйчика втомлений - машина буде недодувати і перегріватися. 

Якщо в тебе проблемний термостат - ні одне масляне охолодження тебе не врятує. 

Розберись зі штатною системою охолодження в першу чергу, і тоді в тебе не буде отого "кипимо"

Може бути ще насос системи охолодження не такий продуктивний - крильчатка меньша, або велика відстань від неї до корпусу, я як замінив на Аврору влітку бачу, що стрілка бува на 3/4 десь доходить при обгонах та підйомах... раніше вище 1/2 не піднімалась.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз