quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Мы вчера заметили... Так шо? Едеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Мы вчера заметили... Ещё раз повторю - мы не ссорились. Так шо? Едеш? 95% что нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Коля, ты какашка(( Я ж тебя отвезу, найдите палатки, спальники и немного на пропой... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Повторяешся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Блин, опять двоятся посты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Ищи палатку и спальники и гривет 300 на пропой. 30-го обратно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 да шо ты пристала к человеку, ну не получается у него) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Виталя, тебя не спрашивали.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Нууу, так будешь малому своему говорить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Хорошо ты с нами точно не едеш! Нууу, так будешь малому своему говорить А тебя не учили что перебивать взрослых не красиво?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Виталя, тебя не спрашивали.. Ну так он прав. Я 26, 29,30-го на работе. Хорошо вам - безработным. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 А тебя не учили что перебивать взрослых не красиво?))) запомни, ты сейчас в интернете, в частности на форуме, как я говорил выходя в интернет ты автоматически ставишь галочку что тебя могут и просто так обложить членами да и помниться на форуме решили что здесь все равны не зависимо от возраста, так что не бреди Ну так он прав. Я 26, 29,30-го на работе. Хорошо вам - безработным. 29-е у вас забрали=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 обложить членами Шоб не холодно было!" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Бортируем колесо в домашних услвоиях Шоб не холодно было!" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 29-е у вас забрали=\ А, выходной же ж!" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 А, выходной же ж!" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання да да, я ж о чем) надо штаны поменять, а то пердит блин( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 надо штаны поменять, а то пердит блин( Раз уже нужно поменять - значит уже не просто пердит, а обосра..." rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Оу, шо я ныдыбал! Відео YouTube У Києві в "Саду бажань" ВДНХ 11 і 12 липня пройде Фестиваль сексу. "Поки історики сперечаються про те, чи був секс в СРСР, а школярі вчать анатомію, ми проводимо практичний фестиваль", - повідомляють організатори. При цьому вони обіцяю не влаштовувати "карамельно-ванільну казку з сердечками", повідомляє newscore.com.ua. "Ми хочемо відверто говорити про секс. Втім, не тільки говорити, але й брати участь в інтерактивних іграх та тренінгах, веселитися і позбавлятися сором'язливості. Адже секс - це природно. Красиво. Корисно", - кажуть організатори. У програмі планується: - Колективне розучування поз з Камасутри; - Speed Dating: обговорення сексу з випадковими людьми; - "Пляшка": версія 6.9; - Список еротичної білизни; - Лекції від експертів в області сексу; - Виставка еротичних фотографій; - Збуджуюче відео; - Творчий вечір актриси фільмів для дорослих; - Печиво з еротичними передбаченнями; - Розслабляючий масаж; - Стриптиз як мистецтво; - Еротичні фотосесії. Крім того, організатори обіцяють навчальний курс для дівчаток, але тільки для тих, хто принесе з собою банан. Вхід на територію фестивалю - тільки для повнолітніх - потрібно пред'явити документ або його копію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Кто шарит в выборе клея для керамогранита? Может подскажет, что лучше эластичный Момент или эластичный KNAUF? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 в выборе клея для керамогранита Я тут точно не подскажу - не сталкивался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Кнауф Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Кнауф Просто слово с рекламы знакомое? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Нет! А плитко в коридоре и на кухне я на воздух ложила? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Сама ложила? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 С плиточником на пару. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Пока мужа дома небіло, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах