Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Нп вышлеш?))) На Дністрі подарую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Или ты будеш следуйщим кто наклюкается?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Или ты будеш следуйщим кто наклюкается?))) ????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 ????? Настя хоче тебе напоїть і згвалтувать, шо не ясно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Коля, ты внеконкуренции)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Коля, ты внеконкуренции)) Я знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Ну так ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Я знаю. Беги Коля, бегииииииии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Настя хоче тебе напоїть і згвалтувать, шо не ясно? Та ну)) Ти свій а я чужак з південного заходу. Немає за що тобі переживати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Немає за що тобі переживати) А давай краще Я буду переживать, ага! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Ржунемогу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 А давай краще Я буду переживать, ага! Та давай)) Полягали всі чи шо?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Всім доброго вечора... Поломав я Жигулика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Всім доброго вечора...Поломав я Жигулика Шо уже там случилось у тебя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 червня 2015 Creativ4eg,шо-шо , Жигулика поломав... варіанта два: - починить і поставить назад карб і все гуд - починить і поставить назад карб і перебирать голову подробиці в бортовику... загалом поки зніму з продажу .тіки тут тему лишу - все рівно тут не куплять))) а там буде видно - якщо вийде обійтись "малою кровью" - батькові гоцати поки мерс на ремонті і паралельно назад на продаж... якщо не вийдо -наф... все розберу й бууд пилить злу голову Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 червня 2015 все розберу й бууд пилить злу голову этот вариант мне больше понравился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 8 червня 2015 Пришел с маразматической оперативки )))))) Так захотелось запостить боянистый боян, про красные линии )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 червня 2015 Запость))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 червня 2015 этот вариант мне больше понравился мені теж, якщо не враховувати ціну... одна голова при теперішніх цінах буде стіки ж як мені капітал движка обішовся при тому що в Пижику треба робити рейку і сцепа на підході взагалі анріал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 8 червня 2015 quitka, Да там дохренища уже пересйомок было, а какая самая крутая я уже не помню. Щас навскидку кину Відео YouTube Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 червня 2015 djurka, это не оно вот оно Відео YouTube Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 8 червня 2015 Creativ4eg, мне в первом видосе вставки доставляют )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 червня 2015 мені теж, якщо не враховувати ціну... одна голова при теперішніх цінах буде стіки ж як мені капітал движка обішовся при тому що в Пижику треба робити рейку і сцепа на підході взагалі анріал Чого так дорого? Раза в два дешевше точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 червня 2015 Чого так дорого? Раза в два дешевше точно ну капіталка + 5-ступка, підвісний і хрестовини вийшли в 3к, а готова голова зараз 2.5к Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 8 червня 2015 Сколько сейчас стоит полный ремонт головы? В частности, заменить направляющие, прозенковать седла, притирка, возможно еще торцовка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах