VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 @Zir, відформатуй вінчестер і перестав наново всю систему. Тільки всі паролі запиши собі на папірчик і спочатку перевір. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Всем откликнувшимся по газу спасибо! А то я совсем далекий от этой темы был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Пользователи 57 57 57 2 783 сообщений Регистрация 24-Апрель 09 Откуда:Львів Авто:ВАЗ 2101 Опубликовано Сегодня, 13:50 Zir, відформатуй вінчестер і перестав наново всю систему. Тільки всі паролі запиши собі на папірчик і спочатку перевір. Класна порада!!! Практично допоможеш як то зробити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Прохання до киян. Наречений моєї дочки знайшов роботу в Києві і зараз майбутня молода сім'я шукає квартиру, щоб орендувати. Може у когось є якісь варіанти, або контакти. правильно було б стрворити відповідну тему у київській гілці 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Практично допоможеш як то зробити? Я маю знайомих хлопців, до яких звертаюся з такими проблемами. Мій комп пережив таку процедуру в січні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Владимир Кузьмин. *Шарики* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 http://piter.fm/music/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%BA%D1%83%D0%B7%D1%8C%D0%BC%D0%B8%D0%BD/%D0%B2%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%B2-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D1%8B%D0%BA%D1%83 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Прохання до киян. Наречений моєї дочки знайшов роботу в Києві і зараз майбутня молода сім'я шукає квартиру, щоб орендувати. Може у когось є якісь варіанти, або контакти. Знакомая уезжает на пмж в Канаду, сдавать двушку хотят. Правда на борщаговке. Цены не знаю, где то с апреля квартира пустая будет уже. Узнаем что к чему, можем контакты кинуть 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Владимир Кузьмин, гитара, циганский самогон по 10 грн, Валера Краснокутский... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 можем контакты кинуть Дякую. Сказали, що це задалеко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 можем контакты кинуть Дякую. Кидайте. В понедельник, не раньше. Просто сам узнал вот недавно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 В понедельник, не раньше Дякую - дочка вже встигла забракувати Борщагівку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 А зря) я живу на борщаговке. Даже маршрутка прямо на Крещатик едет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Пани балувана. Борщага разная... Есть вполне ниче Да, кстати 429) мимо моей работы ходит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Бас, группа Динамик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Зир, все нормально? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Пани балувана Вони тільки почали - ще вірять в успіх. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Ветеран, борщаговка - большой спальник и там есть вполне приличные микрорайоны. С красного хутора о то.. Креатив а ты там где именно обитаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 @quitka, бачиш - я не встиг їй запропонувати - відразу відмовилися. Може шукають біля станції метро в центрі за 100 доларів. За рік. І комунальні включені... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Ну походу так и есть, с видом на ВР. Надо еще понимать что на крещатике зп тоже разная... Надо ж выбираит по карману а не только на хату вкалывать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 на крещатике зп тоже разная Виглядає на то, що якщо складуть свої доходи, то за комуналку прийдеться вже мені платити. Мені сьогодні остаточно змонтували міст. Через рот. Тепер знаю що то таке, як зуби жмуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Через рот... Отличное дополнение)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Через рот. Це фраза Райкіна, якщо ще його пам'ятаєте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Отца? Я была один раз на выставе константина, в жовтневом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Отца? Так. Його син вже зовсім не то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах